Otom potop (informacije vezane za poplave)
  • Dragisic

Ide Dunav, pravi za Đorđeta more. Na kojoj nadmorskoj visini živite. Lepo je bilo družiti se sa vama koji živite dole u gradu. Ko je uplatio osiguranje od poplave, neka drži polisu na suvom. Valjda će biti filijala Dunav osiguranja tamo gde vas Dunav odnese. Hm. Dunav osiguranje....
    http://www.njuz.net/srbija-dobija-datum-za-pocetak-poplava/
    Ja sam na 465 m nadmorske visine i imam vezan čamac u dvorištu.
    A vi kako te?
    Šta? Nije aktuelna tema? E pa dunav je u proseku 2 metra od nasipa i sledećih nedelju dana raste svaki dan preko pola metra. Biće ovo vrlo aktuelna tema.

• Gazimudo

Bole me kurci, zivim na brdu.

• electrolover

• nesss

pravi za Đorđeta more

Jebi Đoleta :)

• Billy Sharp

Bole me uvo, na 100km sam od Dunava.

• лош тенор

boli me kita, znam plivati

• Бохор

Jebi Đoleta :)

• Gazimudo

Uvek sam se pitao jednu stvar. Jel ta voda nadodje u sekundi, ili ti debili za volanom namerno ulecu u vodurinu samo da bi izasli na vestima?

• torazulu

Ako bude bas gusto, mozda ce da dodjemo i mi...

• CapooN

Evo slika kako matori skreće u vodu. Pazi ovo se napunilo za manje od 5 minuta. Baš je jaka kiša bila i to u roku od 2 ali bukvalno 2 minuta je sa oblačnog počeo ekstreman pljusak.
    http://www.subotica.com/slike/album-64064-subotica-poplave-u-subotici/2

• Gazimudo

Ja da vidim toliku kisu ne bih iz kuce mrdno.
    Ko sto kazu " Weather is like vagina. if it's wet , it's time to go inside."

• lusesku

пичка им материна новосадска, сваки пут смо ми горе испуштали воду из Дунава да се код њих не излије, јер је овде као мања штета. најквалитетнији насипи и бентови на Дунаву код нас су направљени у Бездану, за време Тита. пошто нико није ни курцем мрднуо да одржава тај систем преко триес година, сад су навукли 20000 џакова с песком. што се мене тиче, нек плива Нови Сад, живо ми се јебе, ја одох да мазнем песак за малтерисање.

• Nash Bridges

JEBE MI SE! PIRINAČ POSEJAN A VI SE JEBTE!
    ČEKAM VODU

• Dragisic

Gazimudo
    Uvek sam se pitao jednu stvar. Jel ta voda nadodje u sekundi, ili ti debili za volanom namerno ulecu u vodurinu samo da bi izasli na vestima?

Prošao više puta Ladom Nivom kroz duboku vodu. U sebi sam mislio. "Ma neće stati."

• rnrt-rain

Prošao više puta Ladom Nivom kroz duboku vodu.

Југо стане кад се вози током пљуска, камо ли кроз оно језеро.

• Johnny Kurajber

Bežanijska Kosa. Visoko, daleko od vode. Smak sveta će preživeti naselje. Nemam frke. Puno pozdrava sa visine.

• Sanitarni čvor

пичка им материна новосадска, . што се мене тиче, нек плива Нови Сад, живо ми се јебе,

gde ce te da dolazite da studirate i da vidite malo sveta?

• Dragisic

U Sremsku Kamenicu.

• Sanitarni čvor

ako...tamo ima jedna ustanova gde se regrutuju oni sa posebnim potrebama.

• Sanitarni čvor

2005.godine u ns bila najgora poplava.skoro,pa da se dunav na keju izlio.uglavnom,ceo kamenjar bio poplavljen.dolina lopova je spasena tako sto su burzuji trilijarde dzakova stavljali ispred kuca.toliko grad nije imao na keju.normalnoj raji vikendice poplavljene.

• Dragisic

2005. Потерало војску да носи џакове. Обичне војнике, а Бога ми и ове цивлине. Изгледа да је неко усмерио војску да спасе највредније. Ко ће сада да им носи те џакове? Нема више војске.

• lusesku

ја сам студирао у највеселијем и најпозитивнијем граду, Суботици.. каквог света? па вама да није студената и британског фестивала, највећа атракција (буквално) би вам био дебели Чанак на моторним санкама.

• Trankila

највеселијем и најпозитивнијем граду, Суботици

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO jes' jes' čuo sam, ljudi glume pinjate koliko su veseli.

• Mala Vidra

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAA

• Триша

Јесте весела Суботица, чујем приче како људи устају и свирају у тамбурицу свако јутро. Поздрављају суседе на мађарском.. лепо тамо..

Ја сам на брду изнад Дунава, таман чим надође поплава ја лепо одем до Гардоша да гледам Главну улицу како завршава под водом..

• Peri d platapus

jes' jes' čuo sam, ljudi glume pinjate koliko su veseli.

Ahahahahahahahahahh
    Pozdrav sa Stare Planine, posto su obezbedili WIFI konacno, sedim u kanuu, imam laptop, Zmajoples i praline i ovo vam pisem sa Midzora.

• CapooN

Ajde momci nismo tako loši, ima stvari u čemu smo najbolji. U stopi samoubistava.

• Sanitarni čvor

ја сам студирао у највеселијем и најпозитивнијем граду, Суботици.. каквог света? па вама да није студената и британског фестивала, највећа атракција (буквално) би вам био дебели Чанак на моторним санкама.

ne lupetaj gluposti,bulju bi dao da si u ns.a kada napises najveseliji i najpozitivniji,imam utisak da si nasao ljubav svog zivota dok si studirao.
    decka...u subotici najveca faca jozef kasa kada ode na pijacu.ustvari,tu je i udruga hrvatskih opstinara.oni su isto kul...

inace,jel neko zna kakvo je stanje na becarcu trenutno?jel ima obale?pitam zbog rostilja.kao fora,otici,jesti,piti i te fore...

• lusesku

брате, то је било иронично, који ти курац?

• Sanitarni čvor

brate,kada ti pomenes kurac,nekao je krajnje gej.ono,najveselije i najpozitivnije...

• A

Бог шаље кишу Небеском народу, како бисмо могли да изградимо канал до Солуна!

• Punjac

mene bole kurac,ja sam na brdu

• Триша

НА ВУКОВАР ПОПЛАВЕ ВОДЕ ДА ОСВЕТЕ СРБСКЕ БОРБЕ!

• Dragisic

Potopljena Karađorđeva ulica u Sremskoj Kamenici. Mediji nešto neće da jave. Ako krenete na put, zaobiđite Sremsku Kamenicu.

• Др Јанковић

Дунав у Футогу није ни близу нивоа из 2006. Чим су извели краве на пашу подно насипа, значи да није страшно

• Триша

Није се још издигло море..

• Dragisic

Nama potok, vama potop.
    Ako izuzmemo to što voda navlači grdan mulj sa travnjaka na asvalt, jedino smo normalni kada nosimo gumene čizme. Inače, bole nas. Kako je kod vas?
    Čujem plavi federaciju, RS neće? Jel istina ili ste pobili novinare, pa ne javljaju ništa iz RS. Znam da su tamo gonili nekog lika što je radio te nasipe po RS, da je mafijaš. Plavi li vas?

• plok

olom potop
    retko kad imam obaveze,al kad imam onda je POTOP

• Марко 

сад ишо добанке и успут неки чича истрчава из продавнице и виче БОЖЕ САМО ДА ПРЕЖИВИМО ОВО а јебига јес да пада киша ал ништа зајебано, умал га не ишутах

• plok

meni nisu jasni ljudi koji ne podnese kisu
    meni je kisa bas super
    znam da stavim kapuljacu lolo

• Dragisic

kiša je do jaja, ne možeš da kopaš kanale dok pada kiša

• Рус

+1

• Cara™

ollanik
    meni nisu jasni ljudi koji ne podnese kisu
    meni je kisa bas super

Ista priča, jao kiša kurac palac onda se uvuku na gajbu i upale klimu jer ne podnose vrućinu/sneg/vetar/komarce/buku i sva ostala govna

• kizo

Meni nisu jasni ljudi koji jedu kuvanu koprivu.