Шта мислите о томе да се придружимо човеку?
  • Стеван

http://markoek.wordpress.com/2013/07/17/masovno-ubistvo-sa-predumisljajem/

Скупимо све њихове мејлове и пошаљемо ово или нешто слично? Али да се свако потпише својим именом. М? Можемо и на Фејсбук да проширимо уз помоћ неке странице. Или оних постојећих, доста вас управља страницама са солидним бројем пратилаца.

• Krle96

Ја се слажем. Да направимо групу на Фејсбуку. То би највише људи подржало.

• Thilmo

Проширило се то фејсбуком баш доста, барем код мене. Свака трећа објава на почетној страни је та.

• Марко 

Докле више сунце ти јебем?

• Роки Билбао™

Av, av, država duradi nešto... Slično kao govor one profesorke. Pucanje iz prazne puške i kenjanje preko neta.

• Krle96

Али не постове типа Умрла Тијана, него да истина изађе на видело, и да се види где су отишле те паре!?

• Radijacija

Šta treba da se uradi?

• Луди Чак

Ajde da prestano da kenjamo po netu i pravimo proteste koji nikad ništa nisu uspeli. Džaba protest, kad se prošetaju ljudi i odu gajbi da drkaju i gledaju Đovaka. Mora neko da se spali u Skupštini, ubije predsednika ili nešto tako.

• Стеван

Нико неће да дигне гузицу, па контам да им се, уместо кењања по својим фејсбуцима које је баш то чисто лајање преко нета, макар на овакав начин масовно обратимо. Пружа нам се бар привид директног обраћања.

• Стеван

У фазону, е сад смо им рекли!!!1

• В

o cemu se radi, previse je dugacko, a dosadan je pocetak, pa ne mogu da citam dalje.

• Стеван

Саспимо им све у инбокс, пичка им материна.

• Krle96

И неће ти ни отворити мејл...Само ће га сместити у канту.

• nesss

Mora neko da se spali u Skupštini, ubije predsednika ili nešto tako.

+11111

• Стеван

Krle96

И неће ти ни отворити мејл...Само ће га сместити у канту.

Врло могуће. Заборавио сам на то.

Контам ја вас, у праву сте, али зар стварно немате жељу да се потпишете и макар на овакав начин напушите багру курчином?

• Луди Чак

Pa napušavam ih gde god i kad god stignem, ali za svoju dušu, to što seremo ili pišemo ništa neće promeniti, kad će opet da glasa stoka.

• Radijacija

Jes, baš će se potresti što ih neki Boris iz Vinče napušava kurcem. To ima obraz ko đon, oguglali su oni na to poodavno.

• YouCantHandleTheTruћ

To ima obraz ko đon, oguglali su oni na to poodavno.

Још горе, они и не мисле да су нешто погрешили и зајебали.

• Томдрил Мерилин

Stoka koja ne može biti u pravu, ljudi koje stoka bira koji ne mogu biti u pravu, a opet, ta stoka i nema preveliki izbor, glasaju reda radi, da bi bili uzorni gradjani.
    Praznom retorikom, ništa se ne postiže, a dići nacionalnu svijest je gotovo nemoguće, jer ljudi se nekako zadovolje, barem ogromna većina, kada izadje na pivo i proradi taj ventil slobode govora, napuše kurcem sve političare i takvo nešto postaje dnevna, sedmična rutina. Ali nikada se ništa ne radi po tom pitanju.

• Radijacija

Tačno tako. Oni svi misle da je to za naše dobro.
    Dok se ne digne neki ustanak i budu kroz prozor videli kako gori pola Beograda, ovi papiri neće ni doći do njihovih očiju, sve će to pokusni kunići negde skloniti i pobrisati da se slučajno ne vidi.

• Fender Stratocaster

Чекајте и ви мислите да ће нешто да се постигне овим? Па погледајте како Дачић штити Мркоњића и Обрадовића, па зар мислите да ће допустити смену Славице Ђукић - Дејановић? Проблем је што не постоји вођа који ће повући обичне људе без посла, раднике у индустрији, пољопривреднике који ће тракторима, камионима и аутобусима кренути за Београд. Радници у индустрији имају више синдиката, пољопривредници нису јединствени. Крену људи да се буне, дође неко од политичара, поткупи вођу неког синдиката и он обустави њихов протест уз причу да ће одређени министар размотрити њихове захтеве. И опет све исто. Нама највише протестују лекари и професори који први живе од буџета и који су први најкорумпиранији.

• Стеван

Е, знате шта сам тек скоро сазнао. Код нас је ваљда још 2002. године укинут закон о петицијама (не знам како се тачно зове). Петиција, народна иницијатива и рефендум код нас НЕ ПОСТОЈЕ као правно средство. Грађани ове државе немају могућност да утичу на рад оних које су изабрали. Не можеш да ставиш забрану на неки закон који су донели, а на штету је државе, не можеш да смениш чак ни оно најбахатије говедо са своје функције, не можеш да предложиш било какву промену. Швајцарци су, на пример, на овај начин онемогућили директоре банака да сами себи подижу плате у небеса, ограничили стоку колико-толико.

Шта да се ради по том питању? Наравно, да покренемо петицију на оном сајту...

• Луди Чак

Nije to ukinuto, u Ustavu iz 2006. ima referendum, narodna inicijativa i sve to. Nego su ljudi stoka koja trpi sve zakone i izdrkavanja vlasti.

• Trankila

U jes' mi ovo retardirano, ovo dizanje i pičke materine. Dijete je bilo bolesno, i čak i da su joj presadili srce ko zna koliko bi dugo zivjelo. Ne znam čemu sad ova halabuka i što je tačno vlada toliki šupak ispala, msm baš u ovom slučaju konkretno. Ima toliko mnogo zdrave djece koja umiru od gladi, na njih se ne obraća ovolika pažnja. Ne znam, ali meni se više srce stegne kad gledam onu djecu po pičkama materinama koja žive u šupama, pardon preživljavaju u šupama.

• Стеван

А постоји ли закон? Џаба што пише у Уставу, ако законом није дефинисано како тачно функционише.

• beni

Naravno da postoji zakon, pa nismo neko amazonsko pleme.

• Стеван

Океј, испао сам глуп. Неки лик је на Фејсбуку нашироко излагао зашто је закон неопходан, просто не могу да верујем да је све то писао, а закон постоји... Али ипак сам глуп што нисам проверио.

• Луди Чак

Brate, jesmo mi banana država, ma koja banana... POTEJTO država, ali da ne postoji institut referenduma... to je već previše.

• Стеван

Dijete je bilo bolesno, i čak i da su joj presadili srce ko zna koliko bi dugo zivjelo.

Мала је могла да буде оперисана још пре 6 година, тад су биле много веће шансе, јер је била у бољем стању. Вероватно би могла да води нормалан и прилично дуг живот. И питај бога колико је још такве деце...

• Стеван

Много ми је глупа тема.

• Radijacija

Pa jebi ga kad nisi dao detalje, nego tras link i aj da nekome jebemo majku.

• Стеван

Ма и да сам дао.

• beni

Ja lično malo šta imam da kažem u vezi cele ove situacije. Nikad nisam pročitao Zakon o zdravstvenoj zaštiti, a i da jesam ništa mi ne bi značilo, pošto nisam u stanju da kritički procenjujem bilo koji zakon. Zanima me samo što onda nije ranije kritikovan u javnosti ako stvarno ne valja? Pošto taj zakon ne postoji od juče.

• Стеван

Па вероватно зато што се ретко ко разуме у законе. То што си ти написао, могу да кажем и ја за себе, нити сам прочитао, нити сам у стању да га критички проценим. Тако да је то досад било неко појединачно гуђање, док овај случај није дошао у жижу јавности. И завршио се како се завршио.

Сећам се овога, нпр. http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&nav_id=706647 То је било одмах након што су скупљене паре.

• G

Леле, ја прочитао онај кретенски блог и замал ме није стрефио шлог. Од када лудацима дају приступ интернету? Онај ``човек`` је болестан. Имао је времена да дрка по тастатури и сере по свакоме, уместо да је одрадио неки посао и послао паре следећем пацијенту на чекању? То су све лицимури, педери, ДЕМОНИ! Све то треба на њиву!

• В

Desi, Granjka, matoree! Sta se radi?
    Ne kapiram bas sta ovaj lik hoce. Ne Granjka, ovaj iz prvog posta...

• Billy Sharp

Koji transfer od teksta.

• dusan1001

Granjka je najzanimljivija pojava na sajtu još od Vlastinarba

• G

Ђес Рахмети тако ти сланине и чварака! Па, како не капираш шта хоће лик? Бедник је искористио породичну трагедију мале Тијане да да лични оглас за пушење курца. Колико болестан треба неко да буде? Колико изопачен? Ако је он ``човек``, онда је Хитлер био у праву. Аутор је кратко речено - монструм.

Дуле Дућко, не вређај покојног Власуљара погрешним исписивањем Његовог имена.

• Valdemar

Ja predlažem da se problemi sa obolelim ljudima i decom reše tako što će svaki zaposleni od svojih prihoda izdvajati mesečno određenu količinu novca, i to će da ide u zajedničku kasu solidarnosti, i onda kada se neko razboli, odatle će se plaćati njegovo lečenje. Inače, pošto su to veeeelike pare, od njih bi se mogla izgraditi određena infrastruktura koja bi omogućavala lečenje, školovatli bi se lekari stručnjaci i pomoćno osoblje, gradile zgrade bolnica... Kako sam se samo dobro setioooo... I znate kako bih to nazvao? JEBENO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE!!!

• YouCantHandleTheTruћ

Валдемаре, то јесте једно од решења, али има и боље. Да се од прихода свих запослених издваја за школовање лекара. И онда кад се они ишколују, онда их треба послати у Немачку да стажирају и ако се, далеко било, неко разболи треба само сачекати да операција буде хитна и онда прикупити паре преко смс-а и послати оболелог у Немачку где ће, хвала богу, имати довољан број стручњака спремних за такве подухвате. И то би се звало, нпр, СТРАТЕГИЈА ЗДРАВЉЕ 2020!

• Ludi Psihijatar

Tražili ste kapitalizam, dobili ste ga... naravno da u kapitalističkom sistemu nema para za lečenje siromašnih... samo jako bogati imaju pravo na život... socijalna eugenika, preživljanje najgrabljivijih...
    Ne vidim da bilo šta može da se promeni na bolje u skorije vreme, samo se plašim da ne bude mnogo gore... I onako verovatno uskoro dolazi režirani treći svetski rat da istrebi sve ovo što se nakotilo toliko, posle toga ono malo što je ostalo biće ujidinjeno pod jednom zastavom novog svetskog poretka... gledajte malo šta se dešava u svetu i šta nam se svima sprema, već je počelo sa Sirijom i Iranom a završiće se atomskim bombama.
    Nadam se da sam glup-lud i da grešim.

• Skočimiš

Biće nas 2000000 i dobro će se živjeti.

Jer Skočko piša po sirotinji.

• Фејзбукманијак

овај лик што је написао ово је болид... после 7 реченица ми се згадио. Кретен глупи

• S

Valdemare, nije to baš tako kao što misliš. Ne volim da pričam o tome, ali da napišem primer mog brata koji se lečio od raka. Iako smo svi u porodici zdravstvetno osigurani, kada je došao trenutak da nam država pomogne, svi su kulirali situaciju i pravili se ludi. Boravak u bolnici, preskupi lekovi, cimanje iz Leskovca u Beograd svake treće nedelje, put u Istanbul na lečenje i mnoge druge stvari za koje se misli da su sitne ali kada se nakupe nisu nimalo naivne. Ogromna svota novca je bila u pitanju. Nismo dobili jedan jebeni dinar, sve je išlo iz naših džepova.

školovatli bi se lekari stručnjaci i pomoćno osoblje,

Jeste, stručnjaci. Stručnjaci koji su kada je najkritičnije bilo dizali ruke i odbijali, ali bukvalno odbijali da ga pregledaju sve dok nismo zavukli ruke u džepove i dali im kintu za jebeni pregled. Nikada neću da zaboravim situaciju kada smo ćale i ja ušli u ordinaciju kd jednog maloumnika, koji nije želeo da mi pregleda burazera zato jer je žurio na rodjendan. Ali je našao vremena kada mu je ćale dao 100e. Tako da, molim te nemoj da mi pričaš o zdravstvenom osiguranju i tim sranjima kada nam je država odavno u kurcu.

• Carl Cox

Шта мислите о томе да се придружимо човеку?

Šta si ti? Peisitanatos? Mada...ovo je najgori od svih mogućih svetova...lol

• menijesamodosadno

Па, оно...текст је ништа што сваком иоле разумном човеку не прође кроз главу бар на недељном нивоу. Но, ипак, нема ту помоћи. Мислим, нама, овом друштву, овој земљи. И није ми мука од тога где живим, већ што сам исти као и они које пљујем.