Pravljenje foldera u privatnim porukama
  • Radijacija

Da li bi bilo izvodljivo, a pre svega korisno ostalima, mogućnost pravljenja foldera u privatnim porukama da bi se napravio neki red.

Znači da stizanje privatnih poruka ostane kao i sad, samo sa desne strane da se doda dugme na primer "dodaj folder" kome bi sami mogli da damo ime i odgovarajuće pvt-ove da stavljamo u odgovarajuće foldere.
    A kad prebaciš poruku da se ona skroz prebaci, tj da glavna strana pvt bude prazna.

Ovako bi se smanjio haos i traženje odgovarajuće poruke bi se svelo na minimum.

Nadam se da sam dobro objasnio, ako nisam jebi ga.

• Larry Underwood

Ma, tražili su ljudi svašta i onda dobili npr. italik i bold. Fino je Dio sumirao.

http://www.dodaj.rs/f/1q/YD/1OAxepEX/images.jpg

• Radijacija

E ako ste mi rekli.

• Марко 

Доста је урадио, ђе ћете више?

• (

ne znam šta je, al se slažem, jer su novine uvek dobrodošle :)

• Марко 

Поготово кад нестане гуз папира.

• Larry Underwood

Problem je što kad bi krenuo da ispunjava želje onda nikome ne bi moglo da se udovolji. Svako ima neku svoju zamisao kako bi sajt trebao da izgleda (bez namere da te kritikujem).

• axelF

Поготово кад нестане гуз папира.

a za potpalu?

• Carl Cox

Inače, ja sam za to da vežemo maramu (onu Rambovu) Vukajliji....al ko mene pita... :)

• Radijacija

Dobio si ne samo Rambovu maramu, nego redizajn sajta.

• Carl Cox

Al marame nema... :-/

• Малолетник

ijao brate jos jedan predlog idte u kurac

• Ronnin

Ja mislim da bi ove popularne definicije trebalo izbaciti. Ne valja to ništa.

• СМарко

А што је компликовано тражит' поруку? :)

• Thilmo

Ја мислим да би требало направити још један подфолдер, где ће се стављати онај фолдер који направиш за поруке али да буде у малим фолдерчићима и у једном великом фолдеру.
    Па све у фолдер.

Ето... :)

• Billy Sharp

Ronine, ne lupaj gluposti.

• Punjac

A kad prebaciš poruku da se ona skroz prebaci, tj da glavna strana pvt bude prazna.

jebes mi mater ako ovo razumem

• Carl Cox

А што је компликовано тражит' поруку? :)

Ma Mare, pusti poruku! Marama je u pitanju! :)

• Ronnin

Brate, ili popularne defke ili praćenje. Jedno mora da ode, ne podudaraju se.

• Leteći medvjedić

Imate na fejsu poruke organizovane :)

• Billy Sharp

Da, rekoh svoje mišljenje na temi defka rilejted.

• b

Kolko vi imate poruka kad vam trebaju folderi? Ja imam dve, jednom kad sam od Kostica trazio odabranu radi opklade, a drugi put kad sam nekom slao lizk da dzaba skine Pesmu vatre i leda na srpskom.

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Бомбаш маторееее, то су сисе у пвт, дојаве, супер ти дефке ај се читамо и тај фазон!

• Radijacija

Dobro ti imaš dve ja imam oko 50-60, neko treći ima 200-300.

Samo kažem da bi možda bilo dobro za organizovanje po folderima, al eto ako je sranje predlog, jebi ga.

• СМарко

Ја имам 6 страна, кол'ко је то?
    Кол'ко има на једну страну?

Али поента приче је да ти је лако наћ' сваку поруку, одеш на нечији профил, кликнеш да пошаљеш поруку и излиста ти све поруке са тим неким... Лагано

• Radijacija

Али поента приче је да ти је лако наћ' сваку поруку, одеш на нечији профил, кликнеш да пошаљеш поруку и излиста ти све поруке са тим неким... Лагано

E dokurca, nisam znao za ovo. Onda predlog nema smisla nimalo, džaba komplikovati.

• СМарко

Па претпоставио сам, зато и написах :)

• b

Samo muljate... vukajlija leglo kriminala.

• Radijacija

Smare može lok onda jebi ga.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.