Како молим? *Дефка рилејтед*
  • Zaklano Čeljade

Да ли сте ви свесни колико ће се нове дефке мање оцењивати тиме што се автомацки отвара "најпопуларније" кад се кликну дефке? Дај бар подесите да се автомацки пребацује на најновије.

• СМарко

Ма да, па сви да кликају накнадно на популарне....
    Популарне долазе од најновијих, па не би требало да буде проблема док год се читају најновије, ако се не читају, нема ни популарних, јебига.

• Zaklano Čeljade

али нема популарних ако се не читају најновије довољно.

• СМарко

Тако је, то треба да буде довољан подстицај на читање нових... Ваљда нам није тол'ко тешко да кликнемо, мајку му :)

• forget-me-not

Mislim da odabrane treba da budu prve, ne znam, tako mi deluje najlogičnije... Ja bih zamenila mesta popularnim i odabranim, samo to...

• Zaklano Čeljade

Бар "Најновије" стоји са стране али мислим да се неће много кликтати на то. Одабране се могу гледати преко експанзије, ал' ко нема, јебига. Не свиђа ми се ова промена. Бар што се тога тиче. :)

• СМарко

Виђећемо како иде овако, како се оцјене понашају па ћемо реаговат' ваљда, тј каизен :)

• Mala Vidra

ne sviđa mi se nova vukajlija. ;(

• forget-me-not

Kajzen će reagovati za jedno 2 godine :))

• Zaklano Čeljade

Шта кажете на падајућу листу?

Кликнеш "Дефиниције" испадне ово што је у овом бару испод и кликнеш где хоћеш да идеш. Већина неће ни провалити овај бар испод.

• Skočimiš

OPALIM TE GOLIM lolololo

• Lutak iskrivljenog L

zaista, moglo bi doci do konvergencije globalnom maksimumu

ne postoji optimalnije resenje, bar ne kada smo ograniceni resursima i vremenom iako ih ima prebrojivo mnogo, zato moramo da primenimo ovu heuristiku

• Zaklano Čeljade

па и није нека хеуристика

• Шоне007

Људи нема ође проблема,.. У опцији популарних дефиниција налази се свега 30 истих, тако да је велика вероватноћа да се читају и оне дефиниције са опције најновијих... Једино ако се неко задовољи са тридесет дефиниција, па не мора више да чита... Мада, нису баш сви таки.

• Natnat

Meni je sve o.k. osim jedne stvari. Ne možeš direktno sa foruma više da odeš na komentare, nego moraš prvo na definicije. Jedino to.

• Asat

Pretraga je netragom nestala, vidjeste li je vi?

• Natnat

Taso, Definicije - Arhiva - pa malo dole desno.

• Asat

Hvala, ne snađoh se najbolje.

• Вокаси

Тако, само на тацну им дај Кајзене, одма да се отвори и чет и форум и дефке и реакције у сплит скрину, да људи не морају да кликћу.

• Tuccini

Ne možeš direktno sa foruma više da odeš na komentare, nego moraš prvo na definicije

Opak udar na sektu.
    Ja ću stavim taj link u bukmarks odmah u chrome da kliknem :)

• Srbin_Osvetnik

I ja mislim da treba odlazak na **definicije** po difoltu treba da otvara **najnovije** pa ko želi, nek posle ide na najpopularnije.

Čini mi se da ovako iz najpopularnijih ne bi silazile Brusove, Džonijeve, Profove, itd., itd. ...

• Johnny Kurajber

A sa koliko defka ulazi u popularne?

na beloj Vukajliji je bilo sa 11 u plusu.

• Glavni

stvarno, koliko treba plusova da uniđeš u populrane

• Марко 

Нема везе са темом, ал да не отварам нову за ситницу. Треба нешто да се метне поред логоа, пола екрана празно боктејебо. Начи претрага нека, или може ко пре са све новим дефиницијама.

• Tuccini

Da se otvori tema "Predloži za popularne" kekekek

• nesss

пола екрана празно боктејебо

staviće kaizen neke reklamice koje ne mogu ni krunom da se ukinu

• Марко 

Нека стави, само да не блеји нако празно. Ружно јеботе.

• Crvena konjeva mas'

Oćemo meni - Komentari.

• nesss

jeste nekako pusto...

• TucanKamen

Jedino je sranje što otvara popularne kad klikneš na definicije umesto da otvara odabrane. Ovako će popularne uskoro da budu ocenjenije od odabranih. Video sam da je sinoć više ljudi sugerisalo ovo ali da kaizen nije promenio. Jebeš ga nije to ne znam kakva matematika samo da popularne i odabrane zamene mesta.

• nesss

meni ovo ok
    jedna mi čuči u popularnim, jedna u odabranim xe-xe

• Crvena konjeva mas'

Ti si navikao na odabrane, tebe boli uvo, šta mi sirotinja sa sajta da radimo?

• nesss

šta mi sirotinja sa sajta da radimo?

Lajferišite! :)

• Марко 

Коментаришите!

• nesss

između ostalog...

• Punjac

uzrujao sam se

• nesss

uzrujao sam se

standardno :)

• Pepe González

Država duradi nešto AV AV Kako je nekad sve bilo dobro a sad ništa nije dobro kako je nekad bilo dobro a sad nije AV AV Đovak, porez i Monako AV AV

• Carl Cox

Predlažem da se smanji na 15 ili 20 najpopularnijih i to je to. Ili da (ako može) da se tih 20 muljaju, da ne bude stalno 1 ista najpopularnija (na naslovnoj), jer će logično ona kupiti najviše ocena, neki će samo nju čitati, neki dve neki pet, neki svih 15, ili trideset nebitno. A ako neko pročita 15 i kaže dovoljno, ko ga jebe, taj ne bi ni čitao, odvući će na najnovije ljude. Ali će svakako svi prvo čitati najpopularnije, pa tek prelaziti ovamo.

• Natnat

Svako će da čita šta mu se čita, pa nije da ne može da se klikne na šta god želiš. Aman!
    http://stream1.gifsoup.com/view4/1976917/clockwork-orange-o.gif

• Skočimiš

De ljudi, svejedno se ne čita ništa.

• Skočimiš

Mada imam osjećaj da će sve one malverzacije iz doba 'Defke dana' da isplivaju na površinu. Opet će doći neki Einstein i njegova ekipa sa stuba srama i let the bodies hit the floor.

• Natnat

Pa? Jaka stvar...opuštite se bre.

• Марко 

То је то.
    Одабране на почетну, за који су курац одабране кад су сад у другом плану.

• Zaklano Čeljade

Ја не кажем да се најновије неће читати, напротив, има доста људи са сајта који воле да читају дефиниције али постоји и већа маса људи која уђе да види одабране и баци патрика и плус без читања. На старој Вуки је бар морао да прелети преко 2-3 пре него што је кликнуо на одабране.

Зашто се не би макар ставиле најновије прве, а овај бар поред нека буду одабране или популарне? А ове друге које не буду у бару да се болдују у овом менију горе.

• Pepe González

Neke promene Kaizen dučini, jer dva-tri klika mišem su mali korak za čovečanstvo, ali nepremostiv za prosečnog Vukajlijaša AV AV

• TucanKamen

Koga boli kurac za najnovije defke tu ionako ima gomile govana, samo odabrane i popularne da zamene mesta jer su odabrane odabrane sa razlogom.