- A
Dragi moji i drage moje, predstoji nam jedno brzopotezno takmičenje. Ovo će biti tema za prijave. Op, op, zaključano je, gde ćeš pošo? Prvo da ukratko objasnim o čemu se radi.
U pitanju je takmičenje u pisanju definicija, gde je cilj napisati što originalniju, smešniju, vispreniju i ovsebujniju verziju **definicije svog protivnika**. Dakle, kada budu određeni parovi (njih 16 u prvom krugu), vaš zadatak u naredna 24 časa je da iskopate najzanimljiviju, zgodno će biti i najpoznatiju, definiciju svog protivnika i napišete parodiju na nju. Ne moram pominjati da će lakši zadatak imati slabije plasirani autori protiv onih poznatijih.
Za razliku od prošlog takmičenja, kada smo imali "VF" na kraju definicije, u ovom slučaju će na kraju pisati "PK", a kroz tu oznaku ćete linkovati originalnu definiciju protivnika.
Kako je ideja da takmičenje ne traje duže od desetak dana, učesnici mogu biti samo najbrži!
***Prijave će biti otvorene u večeras, u nekom trenutku između 22 i 23h, a samo prva 32 autora koji se prijave biće duelisti. PRATITE KADA ĆE BITI OTKLJUČANA I BUDITE BRZI. ******Takmičari će se sortirati po plasmanu. Najbolje plasirani na rang listi će u gornji deo žreba, drugoplasirani u donji.******Jedini uslov za učestvovanje na takmičenju je da prijavljeni autor ima najmanje 20 napisanih definicija.***Za sada toliko, ako se takmičenje pokaže interesantnim, moguće je da ćemo ga ponoviti u većem obimu.
***DODATNO PRAVILO:***
Preko reda (da ne kažem veze) se mogu prijaviti samo oni s mogućnošću da pišu u zaključanim temama.
**Prijavljeni autori (sortirani po plasmanu na rang listi):**
- СМарко
- glavni
- zyclon
- nesss
- Remac
- urrad
- Стеван
- Ninka92
- Boxer
- Kajtezzz
- pseto88
- ishmih
- Leprikon
- S
Nisam skoro učestvovao ni na jednom takmičenju, pa ajd'.
Kad sam i ja već tako u mogućnosti. - В
Prijava, macoree.
- (
prijava
- A
**PAROVI ŠESNAESTINE FINALA!!!**
Ovaj post je informativnog karaktera, a zvanična tema za 1. kolo biće otvorena sutra.
Na datom linku će biti ažurirani parovi i rezultati takmičenja.
EDIT:
**NEMOJTE OBJAVLJIVATI DEFINICIJE PRE OTVARANJA TEME ZA PRVO KOLO.**
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.