НАДИМЦИ ЈАДНИЦИ
  • Thilmo

Пишите најсмешније, најболесније и најјадније надимке људи које знате и разлог зашто су их добили.

• Thilmo

Рецимо, знам лика са надимком ПАРИЗЕР, прича је да су му свршили у сендвич у основној и он то појео.

Други је УСРА..кад смо били у Дивљанама у четвртом разреду..лик се ладно усрао у гаће. Током основне није имао девојку..а фино је изгледао..јебига.

• Др Јанковић

Шлог - ћалетов другар из разреда који је, да би оправдао што је бежао ишколе на пецање, узео бабину отпусну листу из болнице а да није гледао шта на њој пише и однео учитељици; учитељица мук, одељење кома и тако Бранко постаде Шлог

• Gazimudo

Jednog lika zovu ISTINA.
    Otprilike zato sto kad ti kaze "dobar dan" treba da pogledas koliko je sati da vidis da li je izbaronisao.

• Џорди

Кљуцко - добио надимак по томе што је нос набио у балегу кад је пао.

• СМарко

Минхаузен - Оре како лаже...

• Puzzle-Fox

Isus - Metalika sa dugim kosama

• Џорди

Знам и лика којег зову Фукса, ништа јадан није скривио, само се презива Вуксановић.

• Thilmo

Сида- били шести- седми разред и дали му да дува кондом..лик мислио да је балон...дувао до бесвести да је кондом пукао. онда смо га палили да је добио сиду.
    А то је било пре двајес година, мош мислити колико је то утицало на његов сексуални живот.

• Sanitarni čvor

kitoljub-lik je dobio nadiamak tako sto je neko rekao:"poljubis me u kitu".neko drugi je rekao:"haha,kitoljub".i klasika>dusan,dusko,duka,duki,na kraju tuki.

• Цоле

Пролив - ваљда је добио пролив и укењао се пред друштвом, тако нешто...

• VelikaKonzerva

Patak, recimo da je smešno trčao, hodao je sasvim obično.

• Sanitarni čvor

Nenad>nele>nesa>pesa.

• Thilmo

Џуди- имао ноздрве разјапљене као мајмун.

• Zhajk

Gubec - Čovek se malo gubi, pa eto tako ...

• Johnny Kurajber

Ljuba Kurac - Zato što je nešto tripovao da je mangup i jednom liku rekao "Znaš ti ko sam ja?", a ovaj mu odgovorio: "Ti si bre kurac jedan običan" i tako osta. Inače je lik beli mag.

http://bwcserver4.tripod.com/magija.htm

• Thilmo

Смрдљивка- нека из социјалне породице..мислим да је била малко поремећена. Упишавала се у гаће кад год јој се пиша. Смрдела ко твор. до трећег основне била са нама..после јој се губи сваки траг.

Ко нешто зајебе, учитељица га слала да седи поред ње за казну. Ја седео једном.

• Радјард Куплунг

haha čače, njega i ja znam

• Шоне007

Robija - Nije bio u cuzi vec mu je Robika pomalo pederski...

• Thilmo

Маки- Мислите ништа чудно, нормалан надимак за дечкића.

Маки је Марија, женско које се претвара да је мушко..фура тајфајзен и мува рибе по граду..више пута сам га/је видео како приводу врх пичке..маму му/јој га набутам.

https://www.facebook.com/maki.zivkovic.7

• PuppetMaster

Čvarak- kad je bio mali, pricao komsiji da cale ubija cvarke vazdušarom (na čvOrke je mislio)

Licider- Legenda kaze da se nije kupao mozda mesec -dva dana, a sve to vreme je radio na gradjevini. Posle toliko vremena, kazu, poceo je da se oseca na licidersko srce.

• Srkletnik

http://vukajlija.com/guza/671209

Nema dalje!

P.S. Moja defka, da znaju ovi što nagrađuju minusima reklame :D

• kryptonite

Pifke
    Momak koji ima blagu govornu manu. Neđe davno se zakačio sa nekim momcima, počeo da bježi i viče "PIFKE JEDNE, DIRATE SAMO MLAĐE, KAKVE STE VI PIFKE". To mu ostalo cio život..

• Dilan Dog

Tipa zovu banana. Onako žućkast je i ako se zagledaš stvarno potsjeća na bananu.

• Puzzle-Fox

Fifti - jer lik tvrdi da poznaje Fifti centa.

Od tad kad neko nekoga prži na neku priču kaže se da "ne fifta"

• Champy

Jarac - Jebo kozu za pravo.

Inače, zbog tog lika sam ja dobio nadimak Champy, jer sam ga jednom opaučio nogom po nosu, i mene amidžić podigao na ramena i uzvikivao CHAMPION, a ja to nisam znao reći, govorio Ćampi i tako mi ostalo. :)

• Puzzle-Fox

Čempi maćori, ovo je toliko sentimentalno da mi neka tečna gomna cure iz očiju

• Pepe González

Stoka. Nadimak devojke koja se napila za neku svadbu, čučnula i ispišala se pod šatorom pred nekoliko stotina duša.

• Puzzle-Fox

Očiju ti?

Očiju mi i očinjeg mi vida.

• Champy

Promaha - Momak kad hoda kroz selo, ruke ev šta čine :D
    Razbaci nešto ruke dok hoda, a ovaj jedan ispred kafića bio i kaže: "Vi'te Sanela, prođe k'o promaha" i rodi se nadimak. :)

• Марко 

Сиса - не знам што га тако зову, ал умрем кад помислим да му је ћале поп и да он учи за попа и да ће га једног дана звати поп Сиса.

• shitbrix

Krlja- zensko.
    Bivsa moja...

• Valdemar

Štambilj - non-stop je nosio neku plavu jaknu boje kao pečat.
    Šitmen - lik upao u kanalizaciju.

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Bundeva jer ima glavudzu

• Синиша Вуцо

Скоро ме је и то баш на Вуки неко подсетио на тог лика.
    Лика зовемо Дуле Зидан. Наиме, кад смо били клинци, питали смо га шта ће бити кад порасте. Лик је рекао - ја ћу бити Зидан. Како ћеш бре бити Зидан? Па, лепо, зидаћу куће и бићу Зидан... А његов брат Пумпарица, лик ишао низ улицу носећи пумпу и прети да ће да бије около. Па други комшија Штулавац зато што штуца стално. Ма улица ми је пишање на главу, има још колк'о 'оћеш...

• Триша

Моцарт - прозвали ме тако веслачи јер сам једини ишао у музичку школу међ њима, мада ту је био још Мојсије, Исус, итд..

• Thilmo

Штамбиљ..ово је један од најлуђих које сам чуо.

• Valdemar

A još je neko provalio da štambilj znači cinkaroš, a lik zaista jeste pevao muriji sve i svašta... Bili problematični klinci :)

• (

Jednog lika iz mog sela zovu FIKUS. Lik je umetnik, slika, izrađuje neke kurčeve od drveta, ovo ono, prepustio se umetnosti, što apstraktnoj, što drugih vrsta. Ređe se kupa, ako se i kupa, meni je lik baš okej, što ga zovu fikus, pojma nemam, ali je meni dobar čovek.

• Valdemar

A znam jednog lika kontra primer, prezivao se Grubačić, u osnovnoj svi ga zvali Gruba, a to mu laskalo, bio badass panker. A kad je došao u srednju, svi ga zvali Andrej, nije uspeo da nametne stari nadimak, izeo je guzicu svoju od muke :)
    EDIT A imam teču, svi ga zovu Mića Ljiga. Dođe u goste, uvali se, nikako da ode, smara da umreš, frflja tako da ga niko ne razume, ganja sve da slika nekim šugavim fotoaparatom i onda kad dođe ponovo, pokušava da ti naplati slike koje je uradio. Kreten.

• (

ja mislim da Tilmo ovo i ne čita :D
    smorina je za čitanje

• Синиша Вуцо

Тадић. Али не зовемо лика стално тако. Лик има невероватну потребу да се извињава, типа кад уђе у продавницу реченицу почиње са - извините, да ли имате... Па, извините, одвезала вам се пертла. Извините што упадам у реч. Извини, има једно пиво за мене...

• MilosGrobar

Милосрдни. Звали смо га тако, мислим још га зовемо, јер његво име (Срђан) означава некога ко је милосрдан. То смо прочитали на Википедији и од тад га тако зовемо :)

• DP

PERA KURAC!!! NE ZAJEBAVAM SE

• paninaro

Đoko Lambada, jedna mu je noga kraća.

• Skočimiš

Krmača. Lik je jah'o krmaču i tako ga zovu čitav život.

• Скелетор

МИКИ КАРАВАЈКО

МАЈА КАРАПАНЏА

ЗЛАТКО КОЦ

• rnrt-rain

Бата Кучка. Везе немам зашто. Добар човек, ал' прича брзо и неразумно па га нико не ферма.
    Драган Телац. Исто енигма, мада има килажу за једно натпросечно теле.
    Гоги Лисица. Оправдава надимак.
    Фамилија Црнопурке. Презивају се Спасић, али их сви ословљавају са Црнопурке/Црнопурчићи. Не знам ни зашто, ни шта му то дође. Нек напише неко ако зна.

ЕДИТ: Фамилија Радојковић. Деду звали Пацов, оца Миш, а клинца хтели цију-цију, али није се задржало дуже од 5,6 месеци.