Srbija vs albanija(amerika) naoruzanje-ljudstvo
  • Lamarr

Verovatno svi znate ali Kosovo cemo vratiti jedino ratom(dale ga izdajice a nisu ni trepnule), pa zato pravim ovu temu. Nase oruzje je najkvalitetnije, agresori imaju najvise oruzja dok siptare brani nato(ameri, isti kurac). Pravim ova uporedjivanja(mozete i vi da komentarisete i uporedjujete).

tenkovi
    Srbija- m84as(zamena je t55 i t72)
    amerika- m1abrams
    siptarska- t55(!?)
    nas tenk je dizajniran za brda, doline, ravnice, dok je agresorski samo za pustinju, imaju slicne karakteristike, ali prednost dajem nasem, siptarski je smesan

pistolji(najbolji)
    Srbija- cz ppz serija(moze i m57)
    amerika- bereta 92fs
    siptarska- bereta 92fs
    sto se tice utoka, tu smo negde, medjutim matori m57 moze da zajebe sve navedene

jurisne puske
    Srbija- m70-m77-m21
    amerika- m4-m16a1-m16a2
    siptarska- ak74-akm
    nase jurisne puske jedu decu, retko se koce i kvare, lake i prenosive(mozda to malo kvari m21), americke su suprotne od nasih u svakom pogledu, dok su siptarske strasno zastarele

artiljerija
    Srbija- 2c1- m94-m77-m87
    amerika- m270- m119
    siptarska- d-20,m46,d44
    nasa i siptarska artiljerija je iz drugog s.r. I zastarela je, dok ameri furaju nova
    govna, tu nas deru...
    oklopna vozila-
    Srbija- m80a -btp50- m86
    amerika- humvee 1 gen.- humvee 2 gen.
    siptarska- bmp1- bmp2- btr50-humvee 1 gen.
    Ameri se kurce sa svojim cekicima a ja misloim da su losiji u poredjenju sa nasim, albanski su za podsmeh

vazduhoplovstvo(na balkanu)
    Srbija- mig 29- mig21
    amerika- f16
    siptarska- nema
    ovde smo sa agresorima ravnopravni, dok siptare mozemo da bombardujemo jer oni nemaju avione hahaha
    ljudstvo(sposobnih za borbu na balkanu) *u milionima
    Srbija- 3.000.000 *
    amerika- 0 do par hiljada
    siptarska- 1.500.000*

da rezimiramo: na papiru, protiv ovih agresora na Balkanu smo jaci, ako do rata dodje(svi ga predvidjaju) sanse su nam relativno velike.

• Petar Pan Pezo$

matori, pa zgazićemo ih

• В

Kosovo je Šiptarska.
    Ne znam zašto vi Kauri oćete da nami uzmete vekovno stanište. Vi srbi (jeste, namerno pišem malim) samo otimate i oćete da ubijte naši deca. Sramota.

• Valdemar

E kako sam se nasmejao sad :)

• Lamarr

Valdemar,
    meni se smejes?

• Petar Pan Pezo$

plus na našoj strani grci, rusi, bugari i etiopija, naša pravoslavna braća.

juče u gradu čujem klinca od 15 godina kako se pijan dere ''jedva čekam samo da izbije sranje idem odma dole da im jebemo majku''

• RomarioO

НАПРЕД ОБИЛИЋ!!1

• Valdemar

Valdemar,
    meni se smejes?

Ne tebi, već tvom postu. De si rastao ovih godina, i, bitnije, dokle si stigao u tom procesu, u odnosu na broj rotacija naše planete oko matične nam zvezde?

''jedva čekam samo da izbije sranje idem odma dole da im jebemo majku''

Ma ima sve da ih u Jadran sateramo!

• M

E kako sam se nasmejao sad :)

• Petar Pan Pezo$

NAPRED DESPOT UROŠ PRVOVENČANI!

• Soad_psyho

PETNAESTE PETNAESTE AMER UDARIO SESNAESTE SESNAESTE SRBIN POBEDIJO

• Lamarr

Ma ceo ce Balkan biti nas :). Nego ozbiljno, svi previdjaju novi Balkanski rat( ja ga ne podrzavam), Srbija, Bugarska, Makedonija, Grcka vs Albanija, nato pa vi procenite.

• izijem flips

Nemojtedase kurcite imamo TESLINO naoruzanje, a i 2pac je na nasoj STRANI!

• Radijacija

Evo mi u Vinči baš pravimo atomsku bombu.

MILE! DAJ OKASTU TRINESTICU! I GASI TU CIGARU!

• Valdemar

ТО КАД БУДЕ ЗОМБИ АПОКАЛИПСА У АМЕРИЦИ И КАД ИХ БОГ КАЗНИ И ДОЂЕ СУДЊИ ДАН ДОК БРЕД ПИТ РЕШИ СТВАР МИ ЋЕМО СА БРАЋОМ РУСИМА ПОВРАТИТИ СВЕТУ ЗЕМЉУ А ШИПТАРЕ У ЈАДРАН БАГЕРИМА!

Ma ceo ce Balkan biti nas :). Nego ozbiljno, svi previdjaju novi Balkanski rat( ja ga ne podrzavam), Srbija, Bugarska, Makedonija, Grcka vs Albanija, nato pa vi procenite.

Греота за твоју теорију што су све наведене земље осим Србије у НАТО-у. Повуци се, немој испасти лошији трол ил мање интелигентан саговорник него што си већ испао.

• Petar Pan Pezo$

JESTE BAŠ ĆE BUGARSKI I MAKEDONSKI CIGANI DA RATUJU! OD ORUŽJA IMAJU SAMO VENTILATORE

• electrolover

JA FORNIKUJEM!!

Inace, grcka i bugarska su vec u natou, a makedonija je u valjda u planu pridruzivanja, tako da izbrisi post, pa ponovo decxko.

• dusan1001

Koja pobeda od teme

• Lamarr

Valdemar,
    pazi ovako, ja sam rekao da je nase oruzje kvalitetnije, ne i da imamo vise istog od agresora. Nista drugo nisam gledao osim kvalitet oruzja kao prednost u vracanju svete zemlje.

• Petar Pan Pezo$

AL ĆU DA PUŠTAM BUGARSKE HORDE DA ME SILUJU, SAMO DA MI NE DIRAJU DEVOJKU

• Bruce

ja ću da moderišem iz Mađarske... jebao vas rat i u trolu...

• dusan1001

JEBAĆEMO NATOA

• Lamarr

Znaci vama se ne ratuje :D

• Bruce

nije mi se ratovalo ni devedesetprve kad mi se kurac još dizao i sam od sebe...

• dusan1001

OJ AMERI NEKA NEKA

• Radijacija

Jebaćemo mi njima majku!

LASEROM!

• TheWaveRider

Jebote, Lamarre, koliko godina ti imaš?

Znaš li ti o čemu pričaš uopšte?! Danas se reč ***RAT*** previše olako uzima.
    Doduše, ni sam nisam imao priliku da ga proživim, ali to su užasne, užasne, đavolske rabote!
    I ono bombardovanje '99., njega se sećam, bilo je grozno - svako veče sediš u podrumu, samo jedna sveća dogoreva, a ti se moliš sa svojima da se probudiš živ ujutru! UŽAS JEBOTE!

• Soad_psyho

ZA KOSOVO SE MORA RATOVATI ILJADU OSAMSTO TRISTA DEVEDESETE SE RATOVALO PA CE I SAD!!!!!!! NIKOLIC NOVI LAZAR DACIC NOVI OBILIC!!!

• Petar Pan Pezo$

VUČIĆ NOVI BATA ŽIVOINOVIĆ U ONOM FILMU!

• Lamarr

Wawerider
    Ovo poslednje sto sam napiso je sala, a brate i ja se secam jebenog bombardovanja iako sam bio klinja, ja samo uporedjujem oruzja, bogtemazo, sanse ako do ovog rata dodje(predvidjaju 2018)

• Dilan Dog

Sve nam reče, ali nam ne odade te eminentne izvore koji predviđaju.

• Bruce

ne odade te eminentne izvore koji predviđaju

Baba Vanga, Vidovita Zorka, Kleopatra, Mlađan Dinkić, Dragan Đilas...

• paninaro

banuj otvarača teme i riješena stvar.

• TheWaveRider

I ja sam imao 5 godina, ali verujem da nikad, ali nikad neću zaboraviti te ružne slike...

• Radijacija

...Emir Kusturica, Luk Beson, Džordž Lukas

• TucanKamen

predvidjaju 2018

Šiptara do tad ima da bude duplo kako se kote! Dudarimo mi odma što je sigurno, sigurno je!!!

• TheWaveRider

Ovog Valdemara stvarno treba slušati... Uvek kaže mnogo pametne stvari...

• Tuccini

99. smo imali Esmeraldu, ko sad da nas umorališe?
    Odbanujte i Esmeraldu, por favor, moderatore maldito!

• Lamarr

Dilan dog,
    kucaj novi balkanski rat i gledaj neke pouzdane izvore.

• Remac

Vi ono bombardovanje iz 99-e nazivate ratom? Jes rat, jes....

• Valdemar

Ma ja zamišljam neko futurističko krljanje tamo negde kad ja budem već mator, recimo 2055, Ameri šalju neke transformerse, mi ih odozdo ko u Matriksu spržavamo EMP šokerima, vadimo operatore i umlaćujemo toljagama i kamenjem, a dronovi nas odozgo prže laserima, al dosetljiv je Srbin, on uzme ogledalo pa mu vrati zrak i obori ga. Tako će da bude, sto posto.

• BlackArrow

USA+NATO+ALBANIJA bi nas skenjali ono bas, zato cutite dok ne nadjemo neke saveznike.

• Dilan Dog

Izbacilo mi forum Krstarice. U njihovu relevantnost ne bih da sumnjam. Tako da se povlačim posramljen.

• Valdemar

MI ASIMETRIČNO ODGOVARAMO!

• TheWaveRider

Remac
    Vi ono bombardovanje iz 99-e nazivate ratom? Jes rat, jes....

Remac, vratiš se, pa ponovo pročitaš šta sam napisao...
    Rekao sam da je bombardovanje iz '99. bilo odvratno, a mogu tek misliti na šta onda tek rat liči...

• Radijacija

Lamarr
    Dilan dog,
    kucaj novi balkanski rat i gledaj neke pouzdane izvore.

Ajmo redom, za početak evo ga jedan Žajk

http://www.dejanlucic.net/Lat/Dejan%20Lucic_novi%20intervju__O___2.html

Dalje imamo forum krstarice, vrlo legit. Čak ima i Youtube klip ivana Ivanovića u emisiji "Ćirilica"

http://forum.krstarica.com/showthread.php/594025-Novi-Balkanski-rat-2016-god

Onda Telegraf

http://www.telegraf.rs/vesti/786787-danaj-velika-albanija-ili-novi-rat

Izvori moj do moga.

• Lamarr

Vi se sada sprdate, al kad budemo pisali po albankama u sred tirane....:D

• Thilmo

Ремац, вратиш се па поново прочиташ шта је написао лик који је '99 имао 6 година.

• Radijacija

Sinko idi jedi petit keks.