Приједлог: Казане фукаро, врати нам коментаре!
  • С

Вероватно је неко већ предлагао али не може да шкоди...

КОМЕНТАРЕ НА ВИДЉИВО МЕСТО, И ДА ИЗЛАЗЕ И ОВИ СА ПОСТЕРА, БРЕ!

• Johnny Kurajber

Da bre. Podržavam. Vreme je da se vide lepo komentari na posterima. Da možemo tamo da komuniciramo takođe, kao na defkama :)

• Dukka

Može tab komentari posebno, a onda nek se račvaju komentari definicija, komentari postera i komentari reakcija, ako baš mora

koi sam programer

• plok

jebes to,nek da grobalj,grobalj kida vise nego bilo koja druga sekcija na sajtu

• drKomadina

Ako vam znači nešto, podržavam predlog

• Johnny Kurajber

Ne trebaju komentari reakcija. Reakcije su sranje i ovako i onako. Samo posteri. Tu je zabava.

• Dukka

ma znam, al možda ima ljudi koji bi voleli postere na reakcijama. moraš misliti i na druge ti sebični stvoreee!!11

• Johnny Kurajber

A da se napravi mogućnost da se prave reakcije u reakcijama u posterima?

• Johnny Kurajber

I nemoj opet da nam uvodiš ono pravilo "Ko troluje posterdžije tri dana banane" to je bilo glupo pravilo. Posterdžije vole da se nerviraju. Naučno dokazano.

• Dukka

Haha, sad tek videh šta sam napisao, naravno mislio sam koji bi voleli komentare na reakcije

A da se napravi mogućnost da se prave reakcije u reakcijama u posterima?

REAKCEPŠN!

Ma u pravu si, jebo reaktore, banujte ih sve

• A

Dukka
    Može tab komentari posebno, a onda nek se račvaju komentari definicija, komentari postera i komentari reakcija, ako baš mora

koi sam programer

Plagijatore!

• АБ

Slažem se sa Dukkom, toe kul rešenje, a za reakcije, šaznam i može i ne mora nije frka. ALI DAJ KOMENTE

• TheWaveRider

Ako vam znači nešto, podržavam predlog

• Dukka

Plagijatore!

Još jednom me ovako nazovi i tužiću te modovima, posle će đavo da ti bude kriv

• Johnny Kurajber

A baš bi bilo lepo to da se dogodi. Taman bi novim autorima koji dolaze da prave postere, mogli da pomognemo, da se brže snađu na sajtu, da im damo korisne upute i uopšte ih dočekamo onako kako treba.
    Uvedi to Kaizene. Da pomognemo posterdžijama.

• A

Mi smo mitzeeee!

• Johnny Kurajber

Da pomognemo ljudim.

JOHNY KURAJBER!
    ZA POMOĆ POSTERDŽIJAMA!

• bata gugi

vrati staru vukajliju i biće sve u najboljem redu.
    ovo bre bezveze al' stvarno...
    mislim, nisam neki autor da me posluša neko al' ono... vidim svi nešto kukaju pa kad se skupe sve suze nadam se da će te bar malkice ganuti :)

• Давид

обавезно те коментаре.

• Crvena konjeva mas'

Oču moe komentare nazad!

• ps

A baš bi bilo lepo to da se dogodi. Taman bi novim autorima koji dolaze da prave postere, mogli da pomognemo, da se brže snađu na sajtu, da im damo korisne upute i uopšte ih dočekamo onako kako treba.

hahahahahaha, znam da želiš to iz najbolje namere!

• ps

da, ja sam za. to sam zaboravio.

• Nienna

na reakcijama svaki drugi komentar
    hahhaahha al si me nasmija care!

• nesss

nisam neki autor

+1

• bata gugi

uauuuuuuuuuuu al' si me zajeb'o...
    :APLAUZ:

• Nana Og

ja podržavam.
    samo mi žao kad obrišu poster, a na nekima su bili baš epski komentari.
    da, i to. das takvi posteri ne brišu.

• Crvena konjeva mas'

Pravda za komentatore, i oću pretragu gde je i bila, da mi ne bude otvoreno 16 tabova odjednom.

• Nienna

hoces i kite?

• Nienna

ili put u rusiju za 2 osobe na 15 dana

• Crvena konjeva mas'

Asi mi visckast. xe xe xe

• Алекс Андрос

За бољу и праведнију Вукајлију, са коментарима са постера.

Ми то можемо!

Алекс Андрос

• director©

podrška za predlog, pravda za posterdžijske komentare!!!

takođe predlažem da PVT budu javni što ih čini besmislenim, ali daje dinamiku sajtu ;Š

• Johnny Kurajber

hahahahahaha, znam da želiš to iz najbolje namere!

Naravno. Zna se koliko je meni stalo do posterdžija i smatram da bih tako mogao da im dam smernice u pravljenju postera koje bi bile neprocenjive zbog mog iskustva na tom polju :)

• Vuk_Karadzic

ја сам за

• ps

Moja misija će biti uspešno završena kada sve ribe budu držale sliku sisa na avataru. Jebo komentare.

• Loksi

Podržavam!

• Maggot

dobra ideja

• Pajo Dačak

Nisam citao temu, posto sam sa fona, al sam da se izjasnim da podrzavam prijedlog da se vrate komentari i hocem da se vrati pretraga gore u cosak.

• Carl Cox

Sviđa mi se kako ovo zvuči...svi bismo mogli da vidimo kojim posterdžijama treba pomoći...
    Za.

• Dukka

Johnny Kurajber
    Realno, jebeš reakcije i postere.

Ovo je sa one druge teme.
    Je l' vidite drage dame i gospodo posterdžije za koga glasate da brani vaša prava? Ovde vam priča jedno, a iza leđa nešto sasvim drugo drugo. Vi zaslužujete bolje, ne dajte da vas iko ubedi drugačije.
    Prekinimo centralizaciju definicija!
    ZA JEDINSTVENE POSTERE I REAKCIJE, ZA BOLJU VUKAJLIJU, ZAOKRUŽITE BROJ 8 - DUKKA

• Šalabajzer

Definicije treba ukinuti.

• Loksi

Johnny Kurajber
    Realno, jebeš reakcije i postere.

+1
    Pogotovo postere.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.