Kako je u vangoga izložila u svom monologu da ima neke icjeljiteljske moci i da je ona puna energije interesuje me da li njene ruke mogu prilikom dodira da povecaju tukidida? Ako prenosi tu neku bioenergiju kapiram da ce zastareli neuroni dobiti energije i snage da traže pumpanje krvi u kurac i da će se on samim tim izdužiti na svoju željenu velicinu
- М♦
hhahahaha, Van Goga kad uzme stvar u svoje ruke sjebe i Afričku Šljivu i Potencijal i Vulkan
- М♦
nije najveći problem erekcija nego impotencija, sjebo se čovek, znam šta je hteo da kaže

Nemam bre, moje pitanje u postu se odnosilo na to da mi (ako neko ima) link ka nekoj literaturi o tome.
Svako ima bioenergiju, ja sam iznela neki svoj subjektivni doživljaj toga, šta osećam, šta drugi osećaju kad isprobavam to, etc. Postoji nešto, ali ne radim nikakve tretmane, niti se uopšte bavim tim.
Sad ispade čitav vašar od toga, al jbg-sama sam dala materijal da se sprdaju s tim.
http://vukajlija.com/energija/506044
(i ne lupajte oma minuse nije moja definicija)- Sda sam mod sad bi te banovala zbog ekstremnog besmisla za humor.
Umodovati Merci.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.