Не знам за вас, али ја пиздим кад видим/чујем да је неки мајмун узео да уништава нешто што је у свакој категорији лепо. Не циљам на пародије, циљам на овако нешто:
http://www.youtube.com/watch?v=Ul8borYo934
и даље ми није јасно како је овај клавијатуриста дозволио дебилу да упропасти овакву мелодију својим вриштањем.
Да, у ову категорију сврставам и писање графита по Тврђави, разбијање прозора на катедрали јер је католичка и слично. Ја бих то стрељ'о.
Па сад, ако ви имате неких примера, или вам се разглаба на ову тему, а ви ође...
Мени је скрнав наш фудбал. Брате мили, фудбал би требало да буде игра, да се људи надмећу у неком здравом смислу и да пруже гледаоцима тај жар борбе. То је љепота, а не наше бункерско набијање лопте и крљање по кољенима на средини терена, а да не причам о псовању, ударању и осталим глупостима. Кад је код нас посљедњи пут виђен дриблинг да је истрчан са бар 50 % снаге, де ви мени реците?
Meni je užasno kad vidim da se lepa žena obuče i tako obučena izađe na ulicu. To mi je jezivo skrnavljenje lepote Gospodnje koja je kroz tu devojku data nama koji ne jebemo da bar uživamo vizuelno...Лол, мање-више. Грех је. И гре'ота.
Мени је скрнав наш фудбал. Брате мили, фудбал би требало да буде игра, да се људи надмећу у неком здравом смислу и да пруже гледаоцима тај жар борбе. То је љепота, а не наше бункерско набијање лопте и крљање по кољенима на средини терена, а да не причам о псовању, ударању и осталим глупостима. Кад је код нас посљедњи пут виђен дриблинг да је истрчан са бар 50 % снаге, де ви мени реците?Да не причамо о томе што су код нас прве асоцијације на фудбал мафија, хулигани и туче.

Ti ovde tri stvari stavljaš kao jednu: interpretaciju muzike na način na koji ti se ne sviđa; vandalizam; nasilje iz nacionalne mržnje. Ovo poslednje mi je baš grdno; čist vandalizam je nesvestan oblik pobune mase protiv sistema za koji na nesvesnom nivou ta masa shvata da je ugnjetava; a što se tiše "ružnog" u umetnosti, hiljadu puta se kasnije ispostavilo da je to u stvari "lepo".
Ti ovde tri stvari stavljaš kao jednu: interpretaciju muzike na način na koji ti se ne sviđa; vandalizam; nasilje iz nacionalne mržnje. Ovo poslednje mi je baš grdno; čist vandalizam je nesvestan oblik pobune mase protiv sistema za koji na nesvesnom nivou ta masa shvata da je ugnjetava; a što se tiše "ružnog" u umetnosti, hiljadu puta se kasnije ispostavilo da je to u stvari "lepo".videh samo crveni avatar i krenuh kucati au čače koji si valdemar, kad ono stvarno valdemar
pa i parodija neke umetnosti je skrnavljenje ukoliko je bezveze parodija
pa i parodija neke umetnosti je skrnavljenje ukoliko je bezveze parodijaJeste, al dobra parodija umetnosti je umetnost, a loša parodija - loša umetnost. Kod loše parodije se onda skrnavi samo predmet parodije, ono što se parodira kao konkretno delo, ali ne i umetnost kao takva, jer da je loša umetnost skrnavljenje umetnosti, crkla bi jadna umetnost i ne bi je ni bilo.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.