misli
  • shitbrix

treba da psotoji tema za misli
    eto

EDIT:

ovaj edit je noviji od drugog edita tamo
    necu da postujem dodatno da ne trosim mesto

• shitbrix

zapisacu nesto posle

EDIT:

evoipak ovde

znaci danas
    tri sata covek moze da sedi i da gleda u drvo
    i drvo nece nigde da ode

• Сантјаго Коровјов

Мислим да би за многе овде било погубно да мисле.

• plok

pogotovo kace navarim misli mojim mozgom teku havaricnom brzinom,zilion razlicitih u sekundi,sta mislis kako sam napisao malog kera

• Риха Дисидент

Misli si smjestio u podforum komšiluk. Zašto?

• Towelie_

Dobra tema, neka ljudi pisu random misli koje im padaju na pamet.

• Kolfild

tri sata moze drvo da gleda u coveka.

i nakon ta tri sata covjek ode, tek tako.

picka.

• Valdemar

Dobićeš masu citat-tatic
    MISLIM, ZNAČI NEMOGU DA ME SMISLE
    MISLIM DAKLE POSTOJIM
    KAD DUŠA ZAPIŠTI, MISAO JE KRIVA
    očekuj Andrića i Selimovića u velikim količinama.

Ja mislim nešto tužno, ali jebi ga, nije ovo to tema za to, kapiram da sam navaren bar koliko i ti.

• shitbrix

nema veza brate
    sve misli su dobrodosle
    to je i poenta teme
    sve da se spoji

• plok

hahhaah al si razbiven u stihovima brate daj malo toga hahahahah

• marcipan

A šta je sa ostalim temama? Da li i tamo da prenesmo neke misli?

• Риха Дисидент

Jebite se, sacam i ja TAMAN!
    Kad staneš uz put i dobro ga pogledaš, shvatit ćeš da je isti put i prema gore i prema dole.

• l

ja mislim da ću sada da idem da spavam... a možda i neću, mogla bi da uzmem i čitam knjigu malo... a možda i oću, oću sutra ranije da ustanem, pa da nastavim da sklapam puzle... jebeno obožavam puzle! mogla bih samo to da radim... a imam baš super puzle, baš neka lepa slika, neki zalazak sunca, neki potočići, patkice, klibica, neki kinkejd nasliko... mada ne smem mnogo brzo da ih složim, šta ću posle da radim... a moram da počnem i da gledam šta da uzmem budućem kumčetu za krštenje.. mora kuma da se isprsi, al jbg para nema.... kolko god da sam srećna što ću da krstim ovog malog, opet brate de mene dađoše da im krstim dete, em sam švorc, em imam poguban uticaj na decu, kad sam se sa ovim malim jednom klackala, krenula sam kao iz zajebancije baš jako da treskam klackalicu (jer smo drugarica i ja obožavale da radimo to kad smo bile male), i u jednom trenutku skontam da je on dečak i da tako mogu da mu sjebem jaja... posle sam ja skontala zašto smo drugarica i ja volele tako da treskamo.. deca, jbg... odoh ja predaleko u mislim, bolje mi da ne razmišljam, odma krene train of thoughts i zaboravim o čemu sam počela da mislim... možda bolje da ipak legnem da spavam.. al prvo ću da ispušim pljugu... jao moram i šminku da skinem, jebala me ona... ne bih se ni šminkala da nisam morala sa drugaricama da izlazim, pa kao ajd da se upristojim... mada ne znam koj moj se šminkam, ko da će neko da me gleda, a i da me gleda zabole me, ja imam mog čoeka... pu jebote, vid kolko sati... jebalo me razmišljanje da me jebalo...

• Kolfild

kvaljarela, kako dobro prezime.

• Towelie_

koji kurac vise reklamiraju abraxusa u dnu stranice, jebo ga toalet papir

• Стеван

Генерално у Италији има готивних имена и презимена. Артемио Франки. Ђанлука Паљука. Перуци, заборавио сам му име. Увек ми је било занимљиво како неке синтагме и изрази посебно добро звуче. Неподношљива лакоћа постојања. Рамон Санчез Писхуан. Превише времена трошим на праћење фудбала. Превише се трудим да будем духовит, поготово на интернету. Верујем да и остали мушкарци понекад гледају у свој курац у ерекцији и диве му се. Јадне су ми ове мисли, јер цензуришем оне стварно битне. Доста размишљања за вечерас, идем да играм хекс.

• Стеван

Е, онај Валдемаров пост са пивом и бананама је савршен за ову тему.

• Kolfild

paljuka. pa-lju-ka. zvuci bolje nego lo-li-ta. laplasove transformacije su kul. ojler je bio kul. treba da nadjem posao.

• Towelie_

danijel levi je engleski maminjo

• Towelie_

da l sad kod engleza pada kisa?

• Towelie_

sta li radi dzerard sad?

• Towelie_

mozda fornukuje

• Пд

Кол'ко је безвезе то што неке ствари у животу не постоје шансе теоретске да икада пробам и урадим. Играм баскет васцели дан, али који курац у суштини играм кад никад нећу да искусим како је кад затрпаш 50 поена на нба утакмици, или кад погодиш тројку за злато против Хрвата у последњој секунди. Стално размишљам о томе како би било кул бити професионални играч и завалити голчину са 30 метара у 95. минуту, замишљам себе како трчим ка трибини ка навијачима, дерем се као малоуман, стадион се тресе, освојисмо титулу јеботе. Значи све те ствари никад нећу да искусим у животу, а стварно не капирам шта би једнако или бар приближно кул могло да ми се деси.

Или замишљам колико би до јаја било да имам неку супер моћ, да могу типа да летим, или да зауставим време, или да се телепортујем. Шта потенцијално толико кул може да ми се деси, а да буде приближно узбудљиво као телепортовање из амфитеатра кући, преписивање целог теста и телепортовање назад на колоквијум?

• Пд

Towelie_
    sta li radi dzerard sad?

Е и о овоме исто сам размишљао. Мислим не за Џерарда, него уопште.

Типа: Неко кога знам тренутно јебе или бива јебан.

• Towelie_

ili ono koliko ljudi trenutno je na internetu?

• Towelie_

da li bi moj zivot bio drugaciji da sam otisao u nemacku kad sam imao priliku?

• Mr.RaleQ

Misliti i cvece brati nije isto...

• S

Metali mi pružaju utehu.

• S

Devet breskvi ide u kilu.

• дебели пацов

lfajskjfaskjfsakfčaskfaskfas zašto habfbsfadsbfsdfkjasfdaskjfd kaKO FSAKFNDKJAFNDASKJFNDKJSA a da li jfnakjsdfakjsdnfdkjanfdksja spavaj fskjdfnsakjfdnsbfdsjfbsjbfsjaa plafon je beo hfdkabfdshabfdsabfsf

• S

Стално размишљам о томе колико се људи на свету јебе у тренутку док ја дркам курац. Милиони. Чак се и та бичарка на коју дркам вероватно јебе док дркам замишљајући је. Можда се и сад јебе. И осећам се некако бедно. Али то потраје врло кратко и онда наставим да дркам.

• Марко 

Смрде ми слине.

• Glavni

Idem šorom i pičim motorom selo misli ide elvis prisli.

• Алекс Андрос

Да ли би ми живот био занимљивији да немам оволко пара, да мање јебем, и да генерално мање пишам по сиротињи? Да ли бих тада схватио суштину живота, или сам заправо постигао суштину живота, а то не схватам јер је живим, а моро бих да будем плебс да бих сконто да сад живим суштину живота?

Свеједно, имам брдо пара и много јебем, ово остало слободно може и да се занемари.

• Natnat

Mislim se nešto, rekao mi obućar da dođem po sandalu bilo kada prepodne, tako juče rekao i za bilo kada popodne pa nije bila gotova, a sada ako odem a nije gotova posle nemam kad jer treba da idem i da platim struju a sa Mišom na kafu oko jedan, pa nemam 7 pauza...

• Skočimiš

OBUĆAR, JEBOTE!

• Mali Ker

Nato, nije šuster kriv, njega ispalio Rumpelstilskin. Gad jedan.

EDIT Mislim se ... da li da editujem post i dodam nešto o svojim razmišljanjima, da ne bude spam ili ne...

• Bruce

Nešto sam od jutros posuvraćen kao rukav bodi majice pa niti da se obrnem niti da proturim ruku i sve se nešto mislim, kad bi mi živeli na severnom polu ko Eskimi da li bi nam predstava paklene temperature bila zapravo predstava rajske temperature, a kad bi živeli u Africi da li bi nam ta ista predstava bila slika normalnog sveta i onda se mislim, da li mi zapravo živimo u raju, paklu, čistilištu ili Srbiji?
    Juče me zabolela glava pa sam sunuo neku roze i neku belu tabletu. Jeble me ženine tablete, ko zna šta sam zgutao...

• Mali Ker

Ne sikiraj se: dok ne treba plava, sve je ok. Hehe

• riffraff

АЊААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

• D0BR0VECE

Telefon. Telefon jede postove. Jebem mater i njemu baš. Ja sam gospodar. Bar bih voleo.

Njah. Još pet sati. Pa cimanje. Pa će opet biti kako ne treba.

• bazo

ja razmisljam o tome kako to izgleda kad se kokoš smije, picka joj materina....

• Марко 

Хм, да ли да поједем ово парче глазуре са манчмелоуа што ми је пало на под? Јуче сам усисаво јебига, беж тепих па се види да није прљаво. Јебему матер, велико парче глазуре. Ма узећу јебежга.

• TheWaveRider

Baš bi bilo lepo kad bi Zvezda upekla da se od malo na Drinu... Dal će? ajdeeee!

• shitbrix

u jebote, kako je meni dobro bilo kad sam ovo otvorio

• Deku

Obično mislim o slovu *M* takođe i o reči *žetva*.
    - U snu nikada ne mogu da izgovorim slovo *M*, tipa zovem kevu da mi donese ljimunadu i hoću da viknem *Mama* al' Đorđe! Kao da zabagujem i onda u snu popizdim, pokušavam da izgovorim *M* i tako sjebem većinu snova. Krene radnja, scenografija postavljena, sve kul i onda *M* bag. Prodbudim se i nastavim da razmišljam zbog čega je to tako.
    - Žetva je imenica. A vrašaj? Pa, majka mu stara kako je nastao izraz žetva a kako vršaj, obe su slovnskog porekla, vreti, žeti, žnjanje u onda bag. Tu sa žnjanjem obično toliko zabodem da se zabod često prenese u vertikalno posavljene objekte po ulici. Što uopšte nije uzročnoposledično. Ipak, zašto dok razmišljam o tome ne gledam kuda idem. Kapiram da je misterija tih reči neki ključ božanskog, višnjeg, kapiram da ako to provalim da ću onda moći u raj na neki bekdor. Sve ima neki viši smisao kao i razdvojeno poreklo ta dva sinonima.

• Vučica21

Da li će pasti kiša ili ne, vide se neki oblaci u daljini? Malopre raširih veš da se suši. Ma jook, baš upeklo ovo sunce i mačići lepo pajke ispred mojih vrata mitzzzzzeeeeee :3

• Zhajk

Mislim, a može i 100s

• Слепи

Колко смрди гној из чибуље, па ово нема нигде фуј