E ovako ovo je tema za ozbiljne diskusije. NEMA TROLOVANJA. Dakle, šta jedemo tj. koliko je ta hrana zdrava? Hocemo li svi da pomremo od gmo hrane? Da li jedete pastete?
**OVAJ VIDEO NEK SVI OBAVEZNO POGLEDAJU**
http://player.vimeo.com/video/57126054
Šta je strašno na videu?Gomila kokoši i krava spremnih za odstrel ovo je klasičan video obožavalaca pete.Ni ja ne jedem viršle ni smoki doduše ovo za smoki sam prvi put čuo

Ja jedem sve ono suhomesnato, paštete baš kad nema ništa.
Sve to dok ne zakoljem jednu GUDU, pa onda sve domaće, znam šta jedem. I piletinu kad zakoljem čikens. Voće i povrće imam kući isto, tako da retko šta baš kupujem.
Kad imam dvorište, jebite se standžije. hehe
Ма тролује расни, шта фали видеу..само ми је чудно било оно како скупљају кокошке оном машином..остало је све стандардно.
Него, кад смо већ дотакли тему, нису те прерађевине уопште лоше и неквалитетне, али ако купите неки бренд као што је Топола, Јухор, Неиопланта, Аргета, погледајте неке кобасице које се производе у Немачкој, проценат меса 95%..Карнекс сам намерно изоставио зато што од кд их је купио Костић почели су да фушаре.
Проблем је кад се прерађевине купују по месарама које су локалне и које нико и не контролише, ту се муља све и свашта..битна је само зарада. А пошто су ти производи и до 50% јефтинији, а народ нема пара..логично је да се то смеће продаје, јеби га.
едит: Матијевић је убедљиво најгори, проверено.

Evo sad kad sam kući, znam šta jedem.
Pšenica, moja, odvezemo u mlin da se samelje, od toga domaći kru, pite, kolači...
Kukuruz, mojo, sa tim se hrane prasci, jednom prskani, oni neprskani idu u kukuruzno brašno, za kuruzu i cicvaru :D
Ove godine suša spržila dosta povrća, nije se sve moglo zalijevati. Ali nađe se paprike, paradajza, krastavaca, luka, bijelog i crvenog. AL NEMAM PATLIDŽAN!! NE MOGU GA VID'TI NI U SATARAŠU. Bude i krompira, i tako...
Kokoške tovne, svake godine jedno 2 puta godišnje po 30-ak komada uzmemo, da se nađe, pa tovimo. Kad zatreba, satatatara. I draže mi krilce od ove što je odranim u dvorištu nego Matijevićev batak sa karabatakom. A ima se i ovih živičarki, što nose jajo.
Rodilo ove godine voće, valja praviti slatko, kompot, pekmez i sokove. A biće radže.A kad odem na faks, jedem u menzi i izbjegavam lošu hranu koliko mogu.