Šta zapravo jedemo
  • Rasni

E ovako ovo je tema za ozbiljne diskusije. NEMA TROLOVANJA. Dakle, šta jedemo tj. koliko je ta hrana zdrava? Hocemo li svi da pomremo od gmo hrane? Da li jedete pastete?

**OVAJ VIDEO NEK SVI OBAVEZNO POGLEDAJU**
    http://player.vimeo.com/video/57126054

• paninaro

bolje da si stavio "šta zapravo jebemo"

• Rasni

TO JE VEC TEMA ZA SIDU, SIFILIS I OSTALO

• cornelije

***Што мање једеш, мање се трујеш***
    иначе моја мисао

• Rasni

e nemojte gledati video pre dorucka

• Sanitarni čvor

nece vise niko jesti jer znamo da ne valja...

• Natnat

Da li jedete pastete?

Ne, nikakve, čak ni one koje se smatraju fensi kvalitetnim, tipa Rio mare pate.
    Ne jedem ni suhomesnato, ni viršle, ni kobaje, ustvari, ne jedem ništa što ne vidim šta je.

• Tuccini

Meni je ćale davno reko: da znaš kako se pravi pašteta, nikad je ne bi jeo.
    I otad... Ne nameravam da saznam.

• dusan1001

Nikad ne bih rekao da je rasni aktivista PETE

• Rasni

meni posle onog videa se svidja samo babina hrana

• Natnat

E, da, ne jedem ni smoki. Pričala mi jedna što radi u "Soko Štarku" da ta masa pre pečenja izgleda i smrdi kao povraćka.

• dusan1001

Šta je strašno na videu?Gomila kokoši i krava spremnih za odstrel ovo je klasičan video obožavalaca pete.Ni ja ne jedem viršle ni smoki doduše ovo za smoki sam prvi put čuo

• Šalabajzer

Jedem sve što ne ubija na licu mjesta.

• Rasni

meni isto pricao ovaj jedan sto radi u soko starku kaze da se smoki priprema od raznih biljnih odpadaka kaze smoki ti je biljna pasteta

• Ronnin

Ja jedem sve ono suhomesnato, paštete baš kad nema ništa.
    Sve to dok ne zakoljem jednu GUDU, pa onda sve domaće, znam šta jedem. I piletinu kad zakoljem čikens. Voće i povrće imam kući isto, tako da retko šta baš kupujem.
    Kad imam dvorište, jebite se standžije. hehe

• Rasni

u nestle sladoledima rade skoro samo cigani . ja ih zato ne kupujem

• Sanitarni čvor

zar ti nisi cigan?

• Skočimiš

Domaća jaja imaju nevjerovatno mekšu ljusku, ona industrijska su tvrda kao kamen, daju kokošima aditive za jača jaja, mnogo se sigurnije prevoze u kamionu.
    Ali zato jedno žumance iz jajeta babine kokoške zažuti kajganu kao 4 ova obična, kupovna.

• Sanitarni čvor

jos katkad bude i 2 zumanaca u domacim.2 in 1.

• Rasni

kod kupovnih jaja debljina ljuske je kao kora od lubenice

• Ronnin

Imam i domaća jaja, nemam pojma kakva su kupovna jer imam samo domaća.
    E sad, imam dve mlade i tri starije koke, i sad jedno jaje slomiš normalno, a drugo ima neki unutrašnji oklop hahaah, pa ne možeš samo da ga slomiš, nego moraš posle i da pocepaš taj oklop da bi izvadio jajo. lolol

• Truleks Krpa

Rasni, a koji je problem sa videom?

• Rasni

najveci je problem kad im vade govna iz guzice ne znam koji je minut

• dusan1001

Što bio bi srećniji da ti prodaju meso sa govnetom?

• Truleks Krpa

ja bih voleo da je u našim fabrikama za preradu mesa higijena na ovom nivou.

• ps

NISTE VI GLADNI!!1

• Makaronac

Ja jedem viršle,paštete i salame. I uz to i pijem kolu. Aaaaa umreću majko aaaaaaaaaa

koliko ste govana do sad pojeli, organizam se navikao na tu vrstu prehrane, ne glumite ludilo. Kao da niste znali kako se šta pravi, to sam znao kad sam imao 7 godina jebote.

• ps

ja kad god nisam teo nešto da jedem ćale mi rekao: NISI TI GLADAN.

END OF DISKAŠN.

• Natnat

Sve što jedem, obožavam da jedem, nemam ništa specijalno i omiljeno, uživam u svakom zalogaju, volim da mi hrana bude ukusna i lepa na tanjiru, koliko god da sam gladna ne proždirem.

• Sejo_govedo

Углавном говна.

• Bruce

ja sam sinoć složio patlidžan pa preko njega kolutove svežeg paradajza pa šitaki gljive pa ponovo patlidžan i paradajz, sve lepo zapekao u rerni sa jajetom i sirom

posle sat vremena sam uzeo matijevićevu posebnu salamu, par viršli i rezani hleb i slatko se najeo

• Thilmo

Ма тролује расни, шта фали видеу..само ми је чудно било оно како скупљају кокошке оном машином..остало је све стандардно.

Него, кад смо већ дотакли тему, нису те прерађевине уопште лоше и неквалитетне, али ако купите неки бренд као што је Топола, Јухор, Неиопланта, Аргета, погледајте неке кобасице које се производе у Немачкој, проценат меса 95%..Карнекс сам намерно изоставио зато што од кд их је купио Костић почели су да фушаре.

Проблем је кад се прерађевине купују по месарама које су локалне и које нико и не контролише, ту се муља све и свашта..битна је само зарада. А пошто су ти производи и до 50% јефтинији, а народ нема пара..логично је да се то смеће продаје, јеби га.

едит: Матијевић је убедљиво најгори, проверено.

• Tuccini

Haha.
    Ali plavi patlidžan... Joooj što to volem. Jutros jeo.
    Bruce, petak, a? Kongračulejšns.

• Bruce

tenks, ja patlidžan kupujem na korpu, jeo bi ga ko jabuku kad bi smeo presan jesti...

• ps

Ja sam naviknut da jedem šta ima, ako ima.

• Natnat

Patlidžan mljac u svim oblicima, punjen, na roštilju pečen, u salati, kao pašteta...

• Rasni

to sto cemo svi da dobijemo rak za 30 godina zabole vas kurac

• Truleks Krpa

rasni ne dolivaj mini trolove na glavni, postaje sve providnije kao donji veš babe...

• Sejo_govedo

Свиће да помремо к'о пацови!

• Rasni

ja trolujem? pa da li si ti normalan?

• Луди Чак

A više u kurac vi sa zdravom i nezdravom hranom, GMO pizdarijama i ostalim sranjima.

JEDEM SVE ŠTO MI SE SVIDI, NE ZANIMA ME KAKO I OD ČEGA SE PRAVI.

• sunshine

Kupujem domaće mleko i jaja.. Prase kupujemo od čoeka iz nekog sela blizu Brčkog..Imam svoju baštu i u njoj zelja, krompira, paradajza, krastavaca, luka itd...

A meso kupujem u ZP Komercu, radio sam za njih jedno pola godine i znam da je meso kvalitet :)

• Radijacija

Brate jedem ono za šta imam para i na način na koji umem da ga spremim ili moja žena.

Te gmo, zmp, epp to me uopšte jebeno ne zanima.

• Bruce

to sto cemo svi da dobijemo rak za 30 godina zabole vas kurac

Ja bih baš voleo da za 30 godina dobijem rak i da se ne mučim dugo...

• Dub

Evo sad kad sam kući, znam šta jedem.
    Pšenica, moja, odvezemo u mlin da se samelje, od toga domaći kru, pite, kolači...
    Kukuruz, mojo, sa tim se hrane prasci, jednom prskani, oni neprskani idu u kukuruzno brašno, za kuruzu i cicvaru :D
    Ove godine suša spržila dosta povrća, nije se sve moglo zalijevati. Ali nađe se paprike, paradajza, krastavaca, luka, bijelog i crvenog. AL NEMAM PATLIDŽAN!! NE MOGU GA VID'TI NI U SATARAŠU. Bude i krompira, i tako...
    Kokoške tovne, svake godine jedno 2 puta godišnje po 30-ak komada uzmemo, da se nađe, pa tovimo. Kad zatreba, satatatara. I draže mi krilce od ove što je odranim u dvorištu nego Matijevićev batak sa karabatakom. A ima se i ovih živičarki, što nose jajo.
    Rodilo ove godine voće, valja praviti slatko, kompot, pekmez i sokove. A biće radže.

A kad odem na faks, jedem u menzi i izbjegavam lošu hranu koliko mogu.