Otvaram ovu temu kako bih imao uvid u očekivanja Vukajlijaša vezana za ovaj fenomen koji će se vrlo brzo desiti obzirom da je treći kosovski boj u pripremi (Car Asad vs. Barak Šejtan Obama).
Da li mislite da ćemo svi pomrijeti?
Da li će Isus biti pravoslavac ili katolik kad opet dođe?
Kako će izgledati?
Da li je Isus već među nama a da mi to ne znamo?
Da li igra tenis?Postavljajte vaša mišljenja i pitanja i probajmo zajedno dati neka predviđanja.
Mir Božiji.
EDIT: inb4 "Banujte Pazlfoksa"
Rade, zašto od čovjeka koji je vodu pretvarao u vino i hodao po vodi očekuješ da učini isto ono što može jedan obični moderator na ovom sajtu?Zato što to danas nije ništa novo, mislim to pretvaranje vode u vino to ti sada radi svaka druga vinarija da nam maže oči, vino samo domaće, vodu izbegavajte puna je žive.
A očekujem to od njega zato što je svemoguć i zamišljam ga kao Super Administratora koji je svuda prisutan, znači zamisli Kaizena e on bi bio iznad Kaizena imao bi verovatno nekoliko dugmića više na svom profilu.
jebem ja tebi mater imas svoje pravo da budes ateista ali ne ismevaj bogaOdakle ti to da sam ateista?
Otvaram ovu temu kako bih imao uvid u očekivanja Vukajlijaša vezana za ovaj fenomen koji će se vrlo brzo desiti obzirom da je treći kosovski boj u pripremi (Car Asad vs. Barak Šejtan Obama).Zar ovdje nijesam lijepo rekao da vjerujem u ovaj fenomen?
EDIT:
pusi kuracNeću
==================
MODERATORI KOLIKO PARA DA GA BANUJETE NA STALNO?! BEZ ZEZANJA!!!Kako to da ja tebe nijesam primjetio do onog dana a ti tvrdiš da smaram... Zanimljivo, vjerovatno jer si krš od autora i čo'eka.
==================
Jesu modovi ta trojica što te jebu?Vidiš da imam protekciju kod modova. Miču mi banove i te stvari. Ne mogu se ni samobanovati ka' čo'ek.
- В
Da se umoduje rasni. Toliko.
Inace, Hrist je musliman, mislim da nema razloga da silazi kao katolicanj ili powerslavac. 
Misliš Vojvoda?
Očekujem da sve srbkinje krenu da rađauju po tri komada, da svi muškarci krenu da rakijaju redovno i da im smrde noge, da biju ženu isključivo spoljnim delom dlana kad neće da im opere noge gorespomenute.
Očekujem da sa našom pravoslavnom braćom Rusima i Kinezima krenemo u odlučujući boj za spas sveta protiv zapadnjačkih demona i zlikovaca predvođenih Amerikom, iz koga ćemo naravno izaći kao pobednici jer je Bog na našoj strani.
Onda će nam se vratiti Kosovo i Krajina, i anektiraćemo Bosnu, sve ćemo te teritorije da posrbimo ko iz pičke, nakon čega će nastupiti hiljadugodišnji mir i blaženstvo u kome ćemo rakijati, jesti prasetinu i tući žene koje nam rađaju po buljuk dece.
SRBIJA ČEKA ŠEŠELJA!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15373_122685311229378_47202179_n.jpg
Господин Г. Л. је правилно схватио- кад сиђе Исус, неће бити циле миле ја дошо, него узавреле емоције, канте са сумпором по кјафирима, ракете ваздух земља и 5 печених волова и 5 гајби пива по глави оног ко је позван на прославу
- _
očekujem da se ukaže Čampiju i da ga natera da jedu slaninu
- _
aj neka mi uradi neko sliku pa i u pejntu sa Isusom i random čampijem gde ga Jesus tera da jede slaninu uz koment "Jedi Čampi znam da voleš"
- С
ХАХАХА

Isus je već došao ponovo, nisu ga prepoznali samo.
http://www.lolbrary.com/lolpics/382/resurrection-2--jesus-revenge-4382.jpg
Već sam 3 puta trajno banovan, tako da ti je propao dramatični upad...
Prije ćeš biti ti banovan nego ja jer je mod tim svjestan da sam ja posljednji bastion kvalitetnog pisanja na ovom sajtu tako da me neće banovati.
I da, http://vukajlija.com/forum/teme/55722-novi-dolazak-hristov-sta-ocekivati?strana=3#post_2507806