Novi dolazak Hristov. Šta očekivati?
  • Puzzle-Fox

Otvaram ovu temu kako bih imao uvid u očekivanja Vukajlijaša vezana za ovaj fenomen koji će se vrlo brzo desiti obzirom da je treći kosovski boj u pripremi (Car Asad vs. Barak Šejtan Obama).

Da li mislite da ćemo svi pomrijeti?
    Da li će Isus biti pravoslavac ili katolik kad opet dođe?
    Kako će izgledati?
    Da li je Isus već među nama a da mi to ne znamo?
    Da li igra tenis?

Postavljajte vaša mišljenja i pitanja i probajmo zajedno dati neka predviđanja.

Mir Božiji.

EDIT: inb4 "Banujte Pazlfoksa"

• Radijacija

Očekujem da te banuje.

• Puzzle-Fox

Rade, zašto od čovjeka koji je vodu pretvarao u vino i hodao po vodi očekuješ da učini isto ono što može jedan obični moderator na ovom sajtu?
    Očekivao dam da ćeš imati veća očekivanja...

• Šalabajzer

Je l' Pazl lik koji sviju smara?

• Puzzle-Fox

Je l' Pazl lik koji sviju smara?

Samo dvoje troje ljudi koji cijene da im je ovaj sajt đedovina.
    Ostali uglavnom pošli za njima a ja ih ni ne znam.

• Makaronac

Ja koliko znam Hristo Stoičkov je Bugar i igrao je fudbal a ne tenis!

• Puzzle-Fox

Ali Makaronac, mi ođe ne govorimo o Hristu, nego o Hristu.

• Rasni

jebem ja tebi mater imas svoje pravo da budes ateista ali ne ismevaj boga

• Rasni

pusi kurac

• Carl Cox

MODERATORI KOLIKO PARA DA GA BANUJETE NA STALNO?! BEZ ZEZANJA!!!
    *(i budite realni, ipak sam student)*

• Radijacija

Rade, zašto od čovjeka koji je vodu pretvarao u vino i hodao po vodi očekuješ da učini isto ono što može jedan obični moderator na ovom sajtu?

Zato što to danas nije ništa novo, mislim to pretvaranje vode u vino to ti sada radi svaka druga vinarija da nam maže oči, vino samo domaće, vodu izbegavajte puna je žive.

A očekujem to od njega zato što je svemoguć i zamišljam ga kao Super Administratora koji je svuda prisutan, znači zamisli Kaizena e on bi bio iznad Kaizena imao bi verovatno nekoliko dugmića više na svom profilu.

• Šalabajzer

Samo dvoje troje ljudi koji cijene da im je ovaj sajt đedovina.

Jesu modovi ta trojica što te jebu?

• Rasni

jebem ja tebi mater nenormalnu eto i preporucio bih ti neku mentalnu ustanovu

• Rasni

mislim da ovakve teme PUNO stete ovom nasem sajtu

• Puzzle-Fox

jebem ja tebi mater imas svoje pravo da budes ateista ali ne ismevaj boga

Odakle ti to da sam ateista?

Otvaram ovu temu kako bih imao uvid u očekivanja Vukajlijaša vezana za ovaj fenomen koji će se vrlo brzo desiti obzirom da je treći kosovski boj u pripremi (Car Asad vs. Barak Šejtan Obama).

Zar ovdje nijesam lijepo rekao da vjerujem u ovaj fenomen?

EDIT:

pusi kurac

Neću

==================

Kako to da ja tebe nijesam primjetio do onog dana a ti tvrdiš da smaram... Zanimljivo, vjerovatno jer si krš od autora i čo'eka.

==================

Jesu modovi ta trojica što te jebu?

Vidiš da imam protekciju kod modova. Miču mi banove i te stvari. Ne mogu se ni samobanovati ka' čo'ek.

• Šalabajzer

Modovi te vole, a drugi te jebu?! Pa što im dopuštaš?

• В

Da se umoduje rasni. Toliko.
    Inace, Hrist je musliman, mislim da nema razloga da silazi kao katolicanj ili powerslavac.

• Puzzle-Fox

Ne jebu me Šalabajzere nego cijene da su fore iz trećeg osnovne i to što neću da odgovarama preko interneta na "jebanje majke," upravo to.
    Vragolasti su.

EDIT: Dodao bih još i pomalo čudni... i spontani

• Puzzle-Fox

Inace, Hrist je musliman, mislim da nema razloga da silazi kao katolicanj ili powerslavac.

I ja sam tako mislio ali onda mi je Valdemar iznio svoje mišljenje. Valdemar je pametan čo'ek i ja sada smatram da bi se Isus vratio kao hrišćanin. Pitanje je da li bi bio okrenut Vatikanu ili Moskvi.

• Rasni

necu vise da postujem na ovoj slini od teme

• Puzzle-Fox

Okej rasni. Žao mi je samo što nijesam imao prilike čuti tvoje mišljenje ali ima vremena.

• Puzzle-Fox

Znači ti ideš u Siriju?

• paninaro

rasni i pazl, odma da se pomirite. ne mogu da vas slušam više.

od hrista ja očekujem sve najbolje.

• plok

nek donese neke buksne iz raja i daje nam ko sto je davao hled i ribu onima kad je bio prosle put...DONESI,PICKO,ZNAM DA IMAS,NEMOJ SE STEKAS

• Mister_NO

Misliš Vojvoda?
    Očekujem da sve srbkinje krenu da rađauju po tri komada, da svi muškarci krenu da rakijaju redovno i da im smrde noge, da biju ženu isključivo spoljnim delom dlana kad neće da im opere noge gorespomenute.
    Očekujem da sa našom pravoslavnom braćom Rusima i Kinezima krenemo u odlučujući boj za spas sveta protiv zapadnjačkih demona i zlikovaca predvođenih Amerikom, iz koga ćemo naravno izaći kao pobednici jer je Bog na našoj strani.
    Onda će nam se vratiti Kosovo i Krajina, i anektiraćemo Bosnu, sve ćemo te teritorije da posrbimo ko iz pičke, nakon čega će nastupiti hiljadugodišnji mir i blaženstvo u kome ćemo rakijati, jesti prasetinu i tući žene koje nam rađaju po buljuk dece.
    SRBIJA ČEKA ŠEŠELJA!

• Rasni

ova tema je govno ( poruka pre zakljucavanja)

• highlighter

Христо је први пут у ЦСКА Софија дошо 1984, па отишо 1990, па други пут дошо 1998. године и то је био његов други долазак. И то је то, штасад?

• Др Јанковић

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15373_122685311229378_47202179_n.jpg

Господин Г. Л. је правилно схватио- кад сиђе Исус, неће бити циле миле ја дошо, него узавреле емоције, канте са сумпором по кјафирима, ракете ваздух земља и 5 печених волова и 5 гајби пива по глави оног ко је позван на прославу

• Towelie_

DZIZUS ROK STAR SUPER STAR

• dusan1001

ATIFA KUČKE DAHĆU ZA PAZLOM

• plok

antifa kucke dahcu za pazluhom

• plok

isus hrist je radjen po igrici :D

• _

očekujem da se ukaže Čampiju i da ga natera da jedu slaninu

• _

aj neka mi uradi neko sliku pa i u pejntu sa Isusom i random čampijem gde ga Jesus tera da jede slaninu uz koment "Jedi Čampi znam da voleš"

• Facafacaa

неће бити циле миле ја дошо

ракете ваздух земља

Ето, кад се богохули онда треба овако квалитетно да послије у паклу можеш рећи totally worth it :)
    А не ови неки покоји покушаји хумора којекуде.

• Carl Cox

(i budite realni, ipak sam student)

Aj se ti izjasni Faco, ozbiljan sam. Ovolikog smarača ni zemlja neće garant.

• Puzzle-Fox

Aj se ti izjasni Faco, ozbiljan sam. Ovolikog smarača ni zemlja neće garant.

Popuši mi mlohavu kurčinu od 12 santima!

EDIT: 12 i po!

• VelikaKonzerva

kako ja vidim stvari, biće nama treća sreća.

• Puzzle-Fox

Već sam 3 puta trajno banovan, tako da ti je propao dramatični upad...

Prije ćeš biti ti banovan nego ja jer je mod tim svjestan da sam ja posljednji bastion kvalitetnog pisanja na ovom sajtu tako da me neće banovati.

I da, http://vukajlija.com/forum/teme/55722-novi-dolazak-hristov-sta-ocekivati?strana=3#post_2507806

• Сантјаго Коровјов

Расни обрнуо игрицу. Која дилеја.
    Је л' ће те Џизуз помиловати по ћили ако се најебеш мртве мајке онима који се спрдају на његов рачун? А мир у свету, толеранцију, љубав, опраштање остављаш манекенкама и хипицима?
    Џизуз ће вам утерати светлост грешници!

• dusan1001

Što reče jedan lik davno na nekom posteru
    Jebem vam mater mir božiji hristos se rodi

• ipčenaš

u kom ste vi kurcu

• RomarioO

hahahahhahaha ma daj... kakva tema, e svašta ću vidjeti ovde