Uspavljivanje psa
  • Sale d snajperist

Je li moralno uspavati psa?
    Ja ću izgleda morati da uspavam moju Megi. Mislim znam da je svima odgovor u fazonu "bolje da umre pristojno nego da se muči" ali kad pogledate, moja Megi ne može da kaže da li to želi ili ne. Mislim znam da zvuči patetično ali nekako mi je glupo da uspavam psa ako on to možda ne bi htio. Ja u suštini dajem pravo nekome drugome da ubije mog kera. Zašto mora da bude tako nepošteno.

By: Pazl

• Radijacija

Sale a koji je razlog?

Mislim što moraš da je uspavaš?
    Vidim da ti je žao i da si tužan.

• александаркг

Kerusa Megi :(
    ZOVI BLIC!

• Sale d snajperist

Rade, ovo je pazl postavio, a ja sam mu ucionio posto ne moze da otvara temu :)

• Radijacija

Pa vas dvojica nas zajebavate.

• krupovrbaski zmaj

sale saš biti banovan :D
    pazl te iskorištava da troluje lolo

• Sale d snajperist

Ne verujem da zajebava.

• Puzzle-Fox

http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=1885#post_2510451

E'o ođe da vidite šta drugi misle.

Inače, Megi je izgleda bolesna od lajšmanioze. Neizliječiva bolest...
    Ne može da ide više od par koraka prije nego padne i može da jede samo iz ruke dok leži.

• KBO!

Definitivno je humanije da se Megi uspava nego da živi sa Pazlom , Megi se ne može odjaviti kada Pazl krene da smara .

• Puzzle-Fox

Ne trolujem ljudi. Volio bih da ovog puta trolujem ali nažalost ne.

• Lavanda

Ako je pas u bolovima i ako mu je kvalitet života nikakav.. Ne može da hoda i sl.. Onda je humano uspavati ga.. To je moje lično mišljenje.. I ja bih volela meni da prekinu muke kad bi mi se desilo neko sranje..

• Марко 

хахахахаха кбо

• Sale d snajperist

Delim misljenje sa lavandom.
    Evo sad sam procit'o da nije izleciva bolest i da se moze staviti pod kontrolu samo, ali i tada se cesto vraca.

A kako vidim sta se sve desava tokom bolesti..
    Najbolje je uspavati.
    Skratis muke, jebiga.

• лош тенор

snađeš se za spid i tutneš joj kvoter u vodu, vidjećeš kako će biti sretna i razdragana. to joj priredi za poslednji dan života, neka ga provede u ljubavi i veselju.

• Makaronac

I ja bih volela meni da prekinu muke kad bi mi se desilo neko sranje..

Nik Vujičić se krsti dok ovo čita...

• KBO!

Možda da uspavaš sebe PAzl , pa ker iznenada ozdravi . Kontam da si ubio govno u njemu .

• Paun91

Набијем тебе и Пазла на курац, шчуо Сале?

• Sale d snajperist

Sta oces bre paune?

• Makaronac

Sale kupi Huawei

• В

A sto je ne vodis na plivanje u jezero svake veceri. I nadjes druga da te slika, da kacimo na fejs i muvamo ribe.

• Sale d snajperist

Makaronac, iam vec.
    OPAA!

• Paun91

Sta oces bre paune?

Да ми седнеш на курац.

• Sale d snajperist

Koj ti je kurac odjednom?
    Sta ti ja smetam koj moj?

• Paun91

Koj ti je kurac odjednom?
    Sta ti ja smetam koj moj?

Зато што си постао Пазлова курва.
    Не дају му да постује нове теме, па упрегао тебе.

• Sale d snajperist

Nije upregao mene nego sam se sam ponudio.
    I sta tebe briga jebote.
    OVO JE JEBENI INTERNET.
    Jebem ti ljude vise.

• Nadimak ko nadimak

I ja sam uspavao Rotvajlera postao mnogo krvolocan i sve to a bio i star dosta osecao da ce umre a prosli pas Vucijak isto bi bas star i samo jednog dana nestao i posle ga nasli mrtvog sledeceg dana, jedan navatao neku boljku isto neko sranje neizlecivo i msm da je najbolje uspavati ga nego ga baciti na ulicu ili sta vec.

• Скелетор

за еутаназију животиња сам дефинитивно.
    е сад, да је мој џукац у питању и да знам да се мучи, сам бих му пресудио, не бих дозволио да неко други то уради за мене, односно њега. патрона у цев, пар минута насамо с њим да се испричамо и изљубимо, и ћао ће пријатељу.

едит: ако је трол тема, упуцаћу вас обојицу.

• _

Ljuljaj je nežno, spremi joj toplu kupku, baci ruže na krever, zapali sveće, pusti Ju ar bjutifl aj sou jor fejs in a krouded plejs end aj dont nou vat tu du, naspi joj neko dobro vino, plešite, poljubi je lagano, baci na krevet, vodite ljubav i tiho, sasvim tiho je ubij od kurca. :(

• KBO!

furni ga u borbe pasa da umre dostojanstveno kao viking

• Sale d snajperist

ако је трол тема, упуцаћу вас обојицу.

Ja samo teo da pomognem coeku, znas da ja nisam sklon trolovanju kojcemi kurac to.

• Paun91

Дај да га самељу у паштету

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.