Ko još ne fantazira o silovanju. Ja fantaziram da gledam kako se na trojici prebijenih, golnih i vezanih navijača Rada, pripadnika Obraza ili neonacista, sa sve kuglom u ustima i tim džidžabidžama, izređava petnaestak do dvadesetak obdarenih muških pripadnika LGBT populacije. Bez lubrikanta. Doduše ne uzbuđuje me to seksualno, ali mi slika pričinjava nekakvo zadovoljstvo poetske pravde.
- _
JEBEM NEVADIM
Ko još ne fantazira o silovanju. Ja fantaziram da gledam kako se na trojici prebijenih, golnih i vezanih navijača Rada, pripadnika Obraza ili neonacista, sa sve kuglom u ustima i tim džidžabidžama, izređava petnaestak do dvadesetak obdarenih muških pripadnika LGBT populacije. Bez lubrikanta. Doduše ne uzbuđuje me to seksualno, ali mi slika pričinjava nekakvo zadovoljstvo poetske pravde.А кајмак?
Ko još ne fantazira o silovanju. Ja fantaziram da gledam kako se na trojici prebijenih, golnih i vezanih navijača Rada, pripadnika Obraza ili neonacista, sa sve kuglom u ustima i tim džidžabidžama, izređava petnaestak do dvadesetak obdarenih muških pripadnika LGBT populacije. Bez lubrikanta. Doduše ne uzbuđuje me to seksualno, ali mi slika pričinjava nekakvo zadovoljstvo poetske pravde.Pa da, navijači tuku inače samo pedere....a to što 365 dana godišnje tuku i obične momke ni krive ni dužne to je nebitno, bitno da pederi sa velikim kurčevima treba da zadovolje poetsku pravdu jer dobiju par puta godišnje batine

http://www.theblaze.com/wp-content/uploads/2012/08/legitimate-rape-620x339.png pogledajte joj lice kako uziva,ne moze to sakriti
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.