Legendarne izjave Vukajlijaša
  • B

Dakle, pošto znam da volite okačiti po profilima razne, po vašim subjektivnim mišljenjima kultne, izjave Vukajlijaša, mislim da će ova tema dobro doći takvima da obogate svoju riznicu na profilu. Kopajte, čeprkajte, riškajte. Ne link, već copy/paste pa crtica pa ime autora. Primer: Prvo sam joj brutalno uterao kurcem u pičku, pa onda u čmar, a upoznali smo se 4 meseca kasnije, po završetku istrage- Burzum

• лош тенор

Dakle, pošto znam da volite okačiti po profilima razne, po vašim subjektivnim mišljenjima kultne, izjave Vukajlijaša, mislim da će ova tema dobro doći takvima da obogate svoju riznicu na profilu. Kopajte, čeprkajte, riškajte. Ne link, već copy/paste pa crtica pa ime autora.

- Bob_Rock

• лош тенор

PA BOBE DIVIM TI SE, KAKO TI SAMO OVO PADE NA PAMET, OVO JE GENIJALNO, NI LUKS NE BI ZNAO TAKO, SVAKA ČAST JOŠ JEDNOM

• selenijum

Šta je ovo? Nju vržn omiljenih komentara i postova? Ccc...

• B

FALA TENORE FALA

• plok

znaci ovde su bas bas omiljeni komentari i postovi?

• selenijum

Da. Oni koji te skroz totalno do kraja oduševe. Ona druga tema je za onako, bezveze neke, na koje naletiš.
    Evo i jedan od mene, jebi ga, liči Tenorovom, al štab sad

Dakle, pošto znam da volite okačiti po profilima razne, po vašim subjektivnim mišljenjima kultne, izjave Vukajlijaša, mislim da će ova tema dobro doći takvima da obogate svoju riznicu na profilu. Kopajte, čeprkajte, riškajte. Ne link, već copy/paste pa crtica pa ime autora.

- Bob_Rock

• (

ja imam je'an

-Bbo_Rock
    EDIT: Da mi je samo znati čiji je dupli.

• dusan1001

Evo ovo me je oduševilo

- Bob_Rock

• A

Meni je ovo hajlajt, ipak

Kopajte, čeprkajte, riškajte

- Bob_Rock

• Марко 

Volim da sišem kurčeve momcima iz Kosjerića.

- Bob_Rock

• Radoje Cincar

agi otvorili su istu temu teško mi je :(

• Leprikon

- Bob_Rock

Аги хехехехе

• Bojan extream

YeahBatch
    - Bob_Rock

vristim jebem te luda :D

• Џереми

Spemujem jer mi je zanimljivo hehehehe

- Bob_Rock

• Dilan Dog

AAHAHAHAAHHAHAHAAH

• Valdemar

Zaista, čiji je dupli Bob Rok, ne može tek odjednom tako da se pojavi?

• A

Pet vukajlijaških zapovesti:

zamišljam kako frajer izvodi piruetu u helankama, ono kobaz u erekciji pa ga lepo osvetle

Pustiću Berija Vajta i hraniti te bajaderama

volim čmarne kolutiće

Nas trojica, pa to je tone i tone mesa

umobolan sam

- Bob_Rock

• _

"smanjićemo plate preko 60k za 20 posto, a preko 100k 25 posto." Lazo Krstić

• Bruce

Sve ću da vas pobanujem zbog spema!

Bruce

'Oćeš kurac moj

YeahBatch

• Mickey Savage

Mnogo mi je simptomatično ovo stalno pisanje o jebanju u dvojku od strane onih koji je jebu.

-Bruce aka RČ

• (

Da se ja pitam ja bih proterao autobus ovuda

-Bob Rok

• Марко 

хахахаха Брусе

• selenijum

Otvorio sam temu kake niđe nema

Bob_Rock

• _

"ja kuvam spermu i studiram istoriju"
    Dželo

• B

Kesa dopa u levu, kesa infuzije u desnu, i bio bih sit i urađen do kraja života - Bruce

• B

Volim popušiti dobar kurac, mada i pimpek dolazi u obzir - YeahBatch

• B

Ne jebem jer mi ne stoji - YeahBatch

• _

"DBSK ja bi tebe razvalio od kurčine da si malo starija" - Ujka Sima

• A

Bobroče, nisi umeo da uzvratiš na originalniji način, nego na isti na koji je tebe zajebao? Loše, loše... Mene bi blam bio.

• _

"Kosmopolito produvaj mi polnu osovinu u golfa II" - GTD

• Tibor Váci

vuka je propala
    nepoznati razocharani autor registrovan pre pola godine

• B

Mađari, sendvič u ruke, u stočne vagone i marš iz Srbije- random radikal '90 i neke

• Bruce

Kesa dopa u levu, kesa infuzije u desnu, i bio bih sit i urađen do kraja života - Bruce

Tvoje parafraziranje ove izjave mi govori da si jedan od desetak starih autora...

• ČmarniKolutić

Svi vole cmarne kolutice

• kizo

Čiji si dupli?

Svi.

• Milos-88

Pa j t odes mu na profil i pise tamo da je original fade.

• Nokat

Volim jesti povraćku iz gif-a koji mi je posalo Nokat

Dilan Dog

• Bruce

heh Miloše, nije to fade, fade je mlad :)

• (

Ako ne predate pare, ode kuća

Klinton
    EDIT: Zaboravih crticu
    -Klinton

• (

ovde možeš spemovati do sutra, a da ne budeš banovan, Bog ne razume ovu temu.

• Petar Pan Pezo$

Najbolje volim kad stavim iglu u onu rupicu na glaviću pa je ispišam pod pritiskom. A autor kojeg najbolje volim je petar pan pezos

-Sime Srbin

• (

I Krajsler nije loš

-Sime takođe

• АБ

evo malo iz arhive:

''ĐOVAK ŠEŠELJ ČIČA DRAŽA NOLE OSTROG KARAĐORĐE''- Warner
    ''Manča zapravo ne skida kondome, on sere rolovana govna''- Boxer
    ''jebes ta sranja ribe vise vole kurac nego mi picku,al mnogi su naivni pa ne shvataju''- Punjač
    ''muluca ima divno čelo, povučeš štrafte i moš šaha igrati''- Dub
    ''песак у бунрегу сви певају лудују''- Радјард Куплунг
    ''ja bih se vratio kevi u stomak da joj opet poližem pičku kad izađem''- омбре
    ''sperman kostic''- Punjač
    ''ЏЕЛО ПОМЕШАЈ СЕВН АП И СПЕРМУ И КРЧКАЈ НА ЛАГАНОЈ ВАТРИ''- Grok`Grok
    ''Jbg, krut sam kad je gejština u pitanju lololo''- Count Zero
    ''чекај, унука лепа као лутка а никога не гледа кад је крај ње деда? инцест''- Thilmo
    ''E da, klinci koji na ulici igraju tenis su govna. Igraj brate fudbal ko što je Bog zapovijedio, pomozi našem napaćenom sportu, i onako nam fali špic.''- Dilan Dog

• Ђенка

"Ђенка је каизен" - Каизен

• АБ

ipčenaš
    a šta mislite, da li je alahu obrezan kurac ili je to video od jahveta, pa naredio svojim podanicima da si seku kite čisto onako da se izdrkava jer mu se može

najjača jebote, zaboravih

• Џереми

кад сам био дете мало татица ме силовао. - Пезос (приликом упада на неку оперативну тему ваљда лоло)

• B

Jel popio bananu posle lololo

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.