Tijanić: Tužićemo sve koje ne plate zaostali dug za pretplatu
Najgora nesreća koja bi mogla da zadesi građane je ukidanje RTS: Aleksandar Tijanić :)
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/412092/Tijanic-Tuzicemo-sve---koje-ne-plate-zaostali-dug-----za-pretplatuJel ste plaćali pretplatu i imate li predloge u vezi poslovanja i programa kako bi rts izašao iz finansijskih problema? :)
- _
za ovo si morao da otvoriš temu?
Da te poznajem sad bi te izbriso sa fejsa - B
Ljudi, državna televizija mora da postoji. Kakva takva, ali mora. Bez obzira na kvalitet informisanja. RTS nije toliko ni loš kada se pogleda kulturni i obrazovni program. Ukidanje državne televizije značilo bi apsolutni medijski mrak, i ostale bi nam samo Soroševa b52, prva turska i tako te televizije koje primaju instruktaž o onome šta će objavljivati i plasirati gledaocima iz stranih centara moći. Ja volim da gledam tv i zaista ne znam šta bih radio ako ukinu RTS, ja da gledam turske serije i debilne američke sitkome na b52 ne pada mi na pamet. Pretplata je stvarno preterivanje, toliko nas režu doprinosima, taksama i porezima da je nemoguće da se nema u budžetu za državnu televiziju. Kome idu te pare, meni to izgleda kao velika pljačka.
- B
A taj Tijanić je najveća šlihtara i bugarin ikad. Kako koja vlast dođe on okreće kapu i pliva dalje, govnar. On je na čelu RTS od Slobe još
- B
Slazem se
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.