HITNO!!!!!! Trebam pomoć
  • Srkletnik

Laptop na poslu odjednom traži šifru, a jutros je kćerkica od gazde bila nešto na njemu i vjerovatno je nalupala neku šifru.

Zanima me postoji li ikakav način da ja promjenim šifru iako ne znam koja je, pokušao sam ono nešto na usb preko drugog kompa ali ne ide.
    E sad u velikim sam govnima ako mi ne pomognete.

• Вокаси

Тражи шифру за лог он? Ниси администратор?

• dokle_vise

koji operativni sistem?

• Srkletnik

Jesam admin ali ne znam šifru za log on jer je ona nalupala nešto.

• Вокаси

Треба да налупа комада дупло да би била оперативна шифра.

• Вокаси

Ако си повезан у Лану са другим админима, можеш код једног од њих отворити свој комп, и искључити то говно.

• dokle_vise

http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/reset-password-windows-7.htm
    treba ti instalacijski disk... jeben je win 7

http://www.youtube.com/watch?v=t0U2SmUo8zA
    na ovom klipu koristi ubuntu da pribaci ona dva fajla iz prvog linka... jebem li ga...

• Truleks Krpa

mislio sam da ti treba bubreg u najmanju ruku.

• Srkletnik

@dokle_više
    Našo sam to al komplikacije nekakve.

Truleks, vjeruj da su milioni u pitanju, ako ne upalim laptop. Jebaće me Arap.

http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/password-reset-disk-windows-7.htm

Ovo sam uradio i prebacio na svoj laptop al ne može.

• dokle_vise

ako ti treba samo neki fajl sa kompa uzmi i digni live cd sa nekim ubuntuom, pa ces kasnije da se jebes sa passwordom

edit: probaj da udjes u safe mode sa F8 pa da resetujes kao sto moze na xp
    edit2: ako ti f8 ne radi onda imas ovaj problem http://helpdeskgeek.com/windows-7/safe-mode-f8-doesnt-work/ al da bi to resio moras imati dignut win

• fade

uradis system restore na datum 2-3 dana pre, i onda sifra ne bi trebalo da postoji.
    problem je sto ces uz to izgubiti i sve fajlove koji si menjao u zadanom vremenu.

vamo kazuju da radi http://www.sevenforums.com/tutorials/65207-password-reset-using-system-restore-windows-7-a.html

• Skočimiš

Ko te jebe kad dovodiš mudžahedine u Maoču.

• Peri d platapus

Ne verujem da je nalupala nesto, posto mora 2 puta da ponovi istu nalupotinu. Probaj da izvalis sifru logickim zakljucivanjem iz pasvord hinta, ili ako je mala pa ne zna sta je to, onda je verovatno i tu ukucala isto sto je stavila za sifru, samo prekopiraj to sto pise...

• Srkletnik

Kako me ne shvatate, ne mogu taj kontrol panel, ne mogu repair jer ne znam šifru da dalje uđem, podešeno tako da sam ja admin, tako bilo kad sam došao na posao i sve je bilo u redu sve do sad, jer se nikad nije gasio. I dođe djete jebeno oj

• fade

restartujes windowse, pre nego sto krene da se pali windowsi , pritiskas f8, otvori se izbor, os ovo, os ono, ti izaberes last good configuration that worked (system restore) ako prodje, prodje, ako ne prodje, linux live distro kao sto pisano gore.

• Zabavna_pojava

Ja bih doveo to dete nazad i pitao bih da se seti šta je ukuckala...možda jest glupo,al to mi prvo pade na pamet.

• Tuccini

Ako si nešto skorije petljao, onda najsigurnije Hirens Boot ili nešto slično, da ne skrcaš to što si radio. Imaš uputstvo na jutubetu: http://www.youtube.com/watch?v=JIx46zQlKCk

Koliko je to "dete"? Prosto je jako čudno da je malo dete (tipa do 5-6 godina) izmenilo pass.

• _

Ja bi jebo tom detetu mater tursku, šta se meša u poso koji kurac. Izgubiće Hezbolah milione

• Srkletnik

Osam godina curici jebo li je hljeb, probo sam sve, ništa, još ovo od kaunta što reče.

• _

Svježi djevojčicu u podrum i nateraj je da ti prizna.
    Drž je danima dok ne otkrije. Rani je samo slaninom dok ne propjeva.
    Ako ništa makar ćeš za par godina imati šta da jebeš

• Radiationworker

Poslo sam ti na pvt torent odakle da skineš .iso koji ćeš da narežeš na disk ili napraviš butabilni usb koji ćeš da ubaciš u komp i kao da dižeš sistem dakle butuj sa njega.
    On će da ti izlista sve korisnike tog računara i ti samo izaberi onoga sa koga hoćeš da makneš šifru, vrlo je jednostavno samo prati korake kad ti se učita disk.

Ali pažljivo čitaj šta ti se traži i tačno tako radi.

• Srkletnik

Evo ponio sam taj laptop kući, noć je preda mnom. Saću radiation to tvoje da probam.

I sad nešto zanimljivo sam skonto, pasword hint mi je: "f april", pa kontam da nisam kakav virus pokupio, neku prvoaprilsku šalu.

• Rasni

ima arap da te izjebe

• Otac Gavrentije

I sad nešto zanimljivo sam skonto, pasword hint mi je: "f april",

пробај са

f april

• Srkletnik

Ma sve sam, i firstapril, i foolsapril i pičke materine nego kontam da ko slučajno nije čuo za takav vid virus zajebancije.

• celt

slusaj, ako ti treba samo fajlovi na disku, a firmin je racunar a u pitanju su milioni bilioni, a ti ne umes da baratas sa racunarom...

idi brate u servis. kazi ne mogu da se logujem u racunar, treba mi ovaj ili onaj fajl, opravi casticu te dobro.

ili nadji nekog studenta elektronca, objasni mu muku, kazi mu da ces ga castis sa 100 evra ako ti povadi fajlove i resen problem.

sta sad stiso si se tu za pirate, ucis se pod stare dane da rukujes sracunarom a ugovaras poslove za milione :)

ako mene pitas, neko rece, uzmi ubuntu, instaliraj ga na novoj particiji ili live cd, povadi fajlove sto ti trebaju, na drugi racunar zavrsi poso, pa posle se jebi sa tim. ako numes, plati nekog sto ume.

• Rasni

100% je Vucicev savetnik u er Srbija primljen preko stranacke veze na posao

• celt

more da su stvarno milioni u pitanju i da ne znam sa racunarom da rukujem, ovde bi iso i njih bi zvao:
    http://www.microsoft.com/sr-latn-rs/contact.aspx

• celt

ovako, jebavaj se, slusaj ljude sa interneta za nesto tako ozbiljno... :)

• Radiationworker

Ako je pirat u mašini neće ga ni pogledaju. Ako tražiš onlajn help, prvo prođeš genuine check pa onda može da razgovaramo.

• celt

Ako je pirat u mašini neće ga ni pogledaju.

ako je pirat u masini a firmin racunar, ne znam bas sta da kazem...

• Radiationworker

U mojoj firmi na 200 računara otprilike ako ima na 30 mašina originalan Windows evo tu mi seci glavu odma.

• Skočimiš

Ko ga jebe kad sarađuje sa balijama.
    Lijepo je bilo kad su vam gurali dolare u guzicu za vrijeme i poslije rata, eto vam sad.

• _

Ko ga jebe kad sarađuje sa balijama.
    Lijepo je bilo kad su vam gurali dolare u guzicu za
    vrijeme i poslije rata, eto vam sad.

• _

e de radiš ima li kakvog posla, oćeš cv?
    Ja ću ti platiti majsora, zaposli me.
    Gdje ti je djevojčica, što je nisi pito?

• Thilmo

Кресни газдину кћер, направи јој дете, постани газда, и добићеш шифру.

• _

pedofilčino ne može da joj napravi dete ima samo osam godina mada može da je oženi i da spava sa njom to je kod sunita normalno

• Thilmo

Па нек је јебе да не губи време, а могу да усвоје неку њену другарицу из одељења са којом је добра.

• Srkletnik

Odnio čoeku, dao pedeset eura i riješeno.
    Djeci zabranjen ulazak u radius kilometar od laptopa.

• Srkletnik

Život opet ima smisla.

• _

Da si kurcom izjemčio priznanje tek onda bi imao smisla

• _

Jebi malu ne daj joj da raste ahahahaha

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.