PREDLOG: Alo, internet huligani, dosadiste sa sportom
  • celt

Svedoci smo ekspanzije tema tipa: FK Partizan, Večiti derbi, žrk Crvena Zvezda, KK Parizan, Derbi u vaterpolu i slicno, gde svaka sportska manifestacijaove dve ekipe mora da bude propracena besomucnim mlacenjem i smaranjem nekoliko glava po SVIM ovim temama. Po nedelju dana. Neretko mnogo duze.

E sad, shvatam da vam se ne bi svidelo da zakljucam ovo, pa predlazem kompromis: Da otvorim jednu temu, nazovem je Zvezdizan ili Partizda ili kako ocete vec, i pozakljucam ostale. Pa mlatite tu do prekosutra o ova dva tima. Naravno tema bi trebala da bude u nekom malo zabacenijem delu sajta, tipa igre na forumu, da ne dosadjujete ljudima, ili idealno na nekom drugom sajtu.

Jel moze ovako?

• Johnny Kurajber

Loš predlog. Generalno postoje KK i FK teme i to je to.

Kome se ne sviđa neka ne čita. Ima dosta drugih tema na koje može da ide neko kome se to ne sviđa.

• celt

To su 4 teme + derbi za svaki sport, a jedna te ista prica. Smarate. Zauzimate prostor bez razloga.

• celt

A i bolja bi bila diskusija, sve na jednom mestu, pa pricajte o cemu god sto je aktuelno u tom trenutku.

• Anarchyst

Nisu džaba te teme najposjećenije...

• Sanitarni čvor

k'o da je pod obavezno da neko cita neke teme.meni se ne citaju one gde placu sto su dobili minus i gde se uvlace jedni drugima,pa ih ne citam.k'o voli nek' izvoli.

• Марко 

А што се не отвори само једна тема за филозофирање и једење гована? И једна посебна де ће жене да размењују рецепте.

• Sanitarni čvor

najbolje da se ne otvori nijedna tema.da se ne zauzima mesto

• BR

Sport mi je najnezanimljivija tema ikada. Ja nikad pročitao nisam zadnjih par stranica u novinama jer se bave sportom. Boli me kurac za sport.

• ciklon

Ne, lepo je kada su ljudi aktivni, pogotovo na više tema. Na taj način čine forum živim. Jedino što treba uraditi jeste da se napravi jedan poseban podforum za sve takve vrste tema, čisto da se ljudima koji učestvuju u takvim diskusijama olakša traženje sadžaja.

• Johnny Kurajber

One za Derbi se otvaraju pred Derbi. Što se mene tiče ne mora više, teme za KK i FK odvojeno su OK. Jebiga, igrala se EL, Derbi, ABA, tako se pogodilo.

• Nienna

звезда карала партизана

• Carl Cox

Mene me interesuje, de ima se nađe jeVtini čvarci i kavurma?

• Шоне007

Њах, што се мене тиче може све то у једну тему... Негооо, Циклоне кад ће такмичење?

• ciklon

Za neki dan, Šonsi, za neki dan.

• celt

Cekaj bre, a zar vam nije kulje ako bi ste svi bili na jednom mestu, pa da malo bude zanimljivija diskusija. Ovako isto to samo sto menjate teme gde se svadjate :)

• Makaronac

forum je go kurac

• ciklon

Ovako isto to samo sto menjate teme gde se svadjate

Poenta je u šaranju.

• Natnat

Ovako isto to samo sto menjate teme gde se svadjate :)

http://s8.postimg.org/plp8italx/Vukajlija_sport.png

• BR

Pobrisati, zakatančiti, napraviti im jednu temu Sport i toeto

• Сантјаго Коровјов

47 ФК Црвена Звезда @Sport i život bvdlga pre 12 minuta
    8803 ФК Партизан @Sport i život Johnny Kurajber pre 17 minuta
    6917 KK Partizan @Sport i život Johnny Kurajber pre 18 minuta
    16114 Vukajlija Ol Star fudbal Јohnny Kurajber pre 20 minuta
    28469 Кладионица Nienna pre 37 minuta
    1433 Vukajlija Premijer Liga Predictor #1 Млатони pre 38 minuta

• celt

Ne ceo sport. Konkretno, zvezda-partizan. Previse tema za dva tupava kluba :)

• ciklon

Jedan podforum, gomila tema - i "problem" je rešen.

• plok

realno,ceo taj podforum u igre...koji kurac postoji to,a ne recimo nauka podforum

• Carl Cox

Poenta je u šaranju.

I ja kažem.

• Makaronac

jebale vas teme za jadovanje, kurčenje, prozivanje debila, farme, koga zabole kurac, legende srbije i ostala govna
    pu!
    Ne dirajte sport, bagro botovska!

• Sub Focus

Loš predlog.

Mene recimo apsolutno ne interesuju pojedine teme na forumu; npr. Teretana, Automobilizam, Podelite sa Vukajlijašima, Kladionica, Transfer blama, pa ih jednostavno ignorišem.

Isto tako kao što ti smatraš da smo mi internet huligani, moj argument može biti da na Teretani postuju likovi tipa "vidi me kako mi je nabreko biceps". A opet se ne bunim. Ne može svako da bude aktivan na svim temama i zainteresovan za sve, to što tebe sportske teme smaraju ne bi trebalo da bude razlog da se ukinu/spoje.

Ne možeš jebote prenebregnuti činjenicu da na Zvezdinim i Partizanovim temama ima nas najmanje 30-40 što smo vrlo aktivni, i u najvećem broju postova vrlo konstruktivno i diskutujemo i razmenjujemo korisne informacije. To što u postovima pomalo provejava trolovanje i zajebancija, ne znači da smo spameri.

A i bolja bi bila diskusija, sve na jednom mestu, pa pricajte o cemu god sto je aktuelno u tom trenutku.

Očajan argument. Šta mene briga šta se dešava u Zvezdi i obrnuto? Zato i postoje odvojene teme, da diskutujemo o "internim" pitanjima.

• celt

dobro bre ciklon, to i jeste jedan podforum, sport i zivot, i to je kul. ja bi samo da zvezdu i partizan stavim u isti kos i prebacim u igre recimo.

• plok

duvaj ga makaronac
    samo nesto kukas i places u zadnje vreme,gubis se,pre si bio kul lik

• ciklon

Podforum "Zvezda vs. Partizan" - više od autonomije, manje od nezavisnosti. Nemojmo praviti greške koje su srpski političari pravili sa Kosmetom.

• Sub Focus

Podforum "Zvezda vs. Partizan" - više od autonomije, manje od nezavisnosti. Nemojmo praviti greške koje su srpski političari pravili sa Kosmetom.

Ovo je zapravo odlično ahahaha

• Makaronac

ma puca meni kurac za forum, svejedno mi šta će biti
    šprdam se

• Марко 

кога реално заболе курац за књижевни конкурс, песничко ћоше, фарму 5, живе легенде србије, труле србије и остала говна

• celt

ovo je carska ideja :D

mozemo i da ih nateramo da stave uvek dodatan tekst uz temu. i da ih gurnemo pod tepih.

• Valdemar

Mnogo sporta. Neka ostane u svom podforumu, ali da se ne prikazuje u poslednjim aktivnim, kao Igre na forumu. Ko voli, neka ide i uživa, da ne davi druge.

• Johnny Kurajber

Pa da, ajde sada svaki moderator koga ne interesuje neka tema da nađe par istomišljenika i da prebacuje tu temu u igre. Super ideja.

• celt

кога реално заболе курац за књижевни конкурс, песничко ћоше, фарму 5, живе легенде србије, труле србије и остала говна

A koga realno zabole kurac za dva ispusena tima kako se mlate u 4-5 sportova?
    lepo u igre gde je i mesto celoj toj prici.

• Makaronac

moderatori su imali trojke iz fizičkog ahahhahahahah

• Sub Focus

Mnogo sporta. Neka ostane u svom podforumu, ali da se ne prikazuje u poslednjim aktivnim, kao Igre na forumu. Ko voli, neka ide i uživa, da ne davi druge.

Ovo je čak i još bolje! Podržavam. Ionako na Zvezda/Partizan teme odlazim preko "Javne teme u kojima sam učestvovao"

• celt

Mnogo sporta. Neka ostane u svom podforumu, ali da se ne prikazuje u poslednjim aktivnim, kao Igre na forumu

Ne. Nekad ajde ok je da ima tema za svetsko ili evropsko prvenstvo ili tako nesto, to je kul.

Nije kul da non stop slusam istu pricu u 20 tema o dva tupava kluba.

• Pepe González

Neka ih, neka se zanimaju ljudi kad vole.

• Марко 

A koga realno zabole kurac za dva ispusena tima kako se mlate u 4-5 sportova?
    lepo u igre gde je i mesto celoj toj prici.

Довољан је показатељ то колико има постова на којој теми. Више постова, више интересовања.

Ставите филозофије и остала геј срања у игре.

• ciklon

Johnny Kurajber
    Pa da, ajde sada svaki moderator koga ne interesuje neka tema da nađe par istomišljenika i da prebacuje tu temu u igre. Super ideja.

Ja sam ozbiljan oko posebnog podforuma vezanog za Titove blizance. Budimo iskreni, to su naša dva najveća sportska društva. Voša koliko god popularna u Vojvodini bila, ne može da se meri sa BG komšikama. Stoga, dva tako velika SD-a zaslužuju poseban zajednički podforum.

*O kontraidikacijama konsultujte odabranog lekara ili farmaceuta.*

• celt

http://www.novosti.rs/upload/images/2009/11nov/2811/sp-vatra.jpg
    Ja sam zajebani huligan i zapalicu vam vukajliju ako me prebacite u igre!

• Carl Cox

Meni je jedino žao, a ne vidim da će se nešto promeniti tu, jeste to što je, krivicom većine na ovom sajtu, odnosno forumu, jer se na njemu tema nalazi, pa i krivicom ove teme, zatrpana jedna od najvažnijih tema u Univerzumu, koja odiše svežinom, i pretvara metal u zlato, jedna nedorečena tema koja je bila aktuelna, zasijala, pa ponovo pala! Jedna je tema "Jovanke Broz".

• Carl Cox

A da prebacimo definicije u zaseban podforum?

• Makaronac

Ovo je veoma važno, ova tema. Ako ovo ne razjasnimo, svi ćemo pocrkati.

• celt

http://www.novosti.rs/upload/images/2009/11nov/2811/sp-vatra.jpg :

"кога реално заболе курац за књижевни конкурс, песничко ћоше, фарму 5, живе легенде србије, труле србије и остала говна"

• Carl Cox

Makaron, ništa seks samo priča!

• Johnny Kurajber

Meni je smešno što se i raspravlja ovde o ovome.