Predlažem(o) umodovavanje Jebača i Valdemara
  • лош тенор

I još mu je rođendan danas.

Umodujte dečka. Ima nas izobilje, među kojima i Kurd, koji žele da se to desi.

Ozbiljno sada, dajte mu mod poziciju, radiće kao pčela prvih 6-9 mjeseci. Radiće mnogo više od vas.

Ne radite, rekao nam je c:klon večeras da se sadržaj ne briše. A treba se brisati, mater mu jebem. Treba.

edit: dečke, im, pozicije, pčele

• лош тенор

ili umodovanje. Valdi!

• Lutak iskrivljenog L

moze sto se mene tice, dobar je autor, a i uneo bi osvezenje sa odabranim stvarima

a i verujem da mu nije tesko da se cima, cita, brise, pise

edit: mislim na jebaca

• Вокаси

Ја сам за!

Јебач делује као паметан, духовит дечко, много виси на сајту
    препознаје квалитет, јес да га не пише редовно, веч само на такмичењима, ал добро...
    Високо је и рангиран.
    Већ 2-3 године много проводи времена на сајту.

ДАЈТЕ МУ ШАНСУ!
    КАД ЈЕ НЕША ДЕБЕЛИ БИО МОД!!!

И ЈЕБАЧ ЋЕ БИТИ!

• plok

pozdrzavam predlog za umodovanje yb-a

• MlaDiLuk

Tako je. Ima ljudi koji dosta svog slobodnog vremena provode na sajtu i mogu doprineti njegovom uzdizanju na stari nivo, bar donekle. Onih koji hoće da rade, koji su voljni da sačuvaju pravi duh sajta, da istraju u tome da bez kompromisa drže granicu ispod koje ne bi smelo da se ide.
    On i valdi su među najpogodnijima za to.

• plok

ja vidim sve ispunjeno za mesto moda
    ne vidim razlog da ne bude

• лош тенор

Jebača i Valdemara za modove, realno.

Ovaj prvi neka briše krateže i postere, Valdemaru dajte patronat nad eseijma. To što se tiče tih dvoga, na reakcijama sam slab, jer Žajk i boja.

**JEBAČI SU VAM POTREBNI**

Jebač, ako ovo čitaš, a znam da čitaš JER SI STALAN POSJETILAC SAJTA KOJI BI VRIJEDNO RADIO AKO GA UMODUJU, briši sve što ne izazove makar sladak smiješak na tvom debelom licu.

• plok

valdemar neka bude,slazem se
    da lupi makar virtuelni samar onim pastirima sto seru po umetnosti i nauci

• Вокаси

Ако бих желео да ме неко контролише на овом сајту, то је Јебач!

• Kolfild

sekiricom, njet

• Kolfild

a valdemar moze, dobar je

• BR

SAMO VLADE LIMAR. OZBILJAN ČOVEK NEPRISTRASAN KVALITETAN JE AUTOR IMA DOBAR UKUS AGILAN JE I NIJE MU FRKA DA PRIHVATI TAKO VELIKU ODGOVORNOST. YEAHOVA NIJE ZA MODERATORA.

• plok

ja sam za obojicu

• Вокаси

Јебач за мода1!! Валдемара не познајм толико. Ал промене су углавном на боље!

• Сантјаго Коровјов

Кога боли курац. Валдемар је требао пре тону година да постане мод, али човека боли курац. ВЛАСУЉАРА ЗА МОДА!

• Gvozzden

Odlična inicijativa, podrška za obojicu.

• Glavni

Jedan može da bude mod ako promeni ime u Vlade Limar, a drugi ne može zato što nema još 120 kila, udebljaj se moderatore dečko.

• BR

LEPRI IMA LEPRI ZA MODERATORA

• Valdemar

Bio sam na kratko desetar u vojsci, na kraju sam tražio da me raščine, nisam mogao da izađem na kraj, sve to bilo s koca i konopca. Ovde je slično, ali hvala makar na ovako šaljivom predlogu.

• Deku

Pa to je odlična ideja.

• paninaro

ne razumijem, Vlade, da li ti prihvataš kandidaturu ili ne?

• _

Ja sam protiv.
    Još jedna dva mlada života će biti upropašćena.
    Propašćete u životu ako budete modovi.
    Razmislite dobro
    Vlademare
    Jeahbaču

• Valdemar

ne razumijem, Vlade, da li ti prihvataš kandidaturu ili ne?

Ne, ja sam protiv sistema, kako bih mogao da budem policija? Kad bih ja bio mod, prvo bih odbanovao sve, ukinuo sva pravila i otvorio groblje, nastala bi zombi apokalipsa i trol invazija gora od ove sad.

• paninaro

Tako reci, Valdemare. Nijesam ni sumnjao u tebe. A Yeahova je odavno kolaborant moderatorski, i on i ovi njegovi svjedoci.

• dusan1001

PANIJA ZA MODERATORA

• paninaro

Mesju za moderatora, ako zelite dobro ovom sajtu

• Skočimiš

Ne može, ja sam sljedeći Kurd umjesto Kurda, sam Kurd je to rekao tako da odjebite.

• paninaro

Ili neka vanstranačka ličnost... tehnokratska vlada, tako nekako.

• Tuccini

Kupite godišnje licence za još tri urrada i kapak.

• Џорди

Може. И Мешју бих додао.
    Него, јел уррад стварно скрипта?

• Mala Vidra

odličan prijedlog

• Truleks Krpa

Podržavam, fino bi bilo i da izbacimo jednog glasanjem od postojećih. Yeahbatch bi trebalo da postane mod iz razloga što bi promenio svoj, verovatno najglupši nik na sajtu, a Valdemar je lik sa malo virtuelne sujete i sajber osvetoljubivosti koja krasi mnoge koji su trenutno na toj poziciji.

• Pepe González

Može. Glavnog dodati da bude direktor svim modovima malo krade sebi malo sredi čoek donacije nama za renovaciju sajta i pečenje u motel kazinu sa muzikom uživo svakog vikenda.

• poplava92

ЈА би Лукса, човјек је мој ортак и одабираће ми стално дефиниције.

• Tuccini

Ama nađite neke ljude zaposlene po državnim firmama, koji imaju puno vremena da kuckaju na poslu, a ne studente, ljude ozbiljno zaposlene i slično.
    Yeahbatch mora fakultet duči bre, Luks čoek radi bre neke ozbiljne munje itd.

• Марко 

коме бре рођендан?

• Radijacija

Count Zero
    Ama nađite neke ljude zaposlene po državnim firmama, koji imaju puno vremena da kuckaju na poslu, a ne studente, ljude ozbiljno zaposlene i slično.
    Yeahbatch mora fakultet duči bre, Luks čoek radi bre neke ozbiljne munje itd.

Prijavljujem se odma, ispunjavam uslove.

• Billy Sharp

ljude ozbiljno zaposlene

Svako ko je kod privatnika je ozbiljno zaposlen, dobro kažeš. :)

• _

Nemojte! Nikad nećete jebati! Provešćete život čisteći moja govna i govna meni sličnih.
    Nije lako biti mod

• Truleks Krpa

Evo i ja se kandidujem. Jedini uslov koji ne ispunjavam je rank i broj plusova/prosek, jbg.
    Obećavam sledeće:
    1. Otvaranje teme ''Truleks otkriva'' gde ću kačiti javno ko je čiji dupli čim neko dođe sa duplog i napiše trol/polutrol/spem/...ili bilo kakvo proseravanje.
    2. Biranje definicije jednom nedeljno isključivo autorima koji se nisu logovali bar godinu dana i koji imaju malo ili ni jednu odabranu - Dakle undergraund iskopavanje čiste progresiv alternative bez mogućnosti ortakluka,ulizvanja itd...
    3. Obrazlagaću kad obrišem sranje sadržaj preko pvt-a ako me bilo ko bude pitao.
    4. Ukidanje kategorije trajni ban za ne-dupli tj. originalni nalog. Maksimalna kazna kod mene biće dve nedelje za nečiji originalni nalog pa makar izjogurtovao duplo jače od jogurta.
    5. Dan bana za svaki spem bilo operativne ili obične teme.
    6. Podrška novajlijama, suprotno postojećoj politici dočekivanja istih na nož.
    7. Otključavanje teme ''fotografije vukajlijaša'' i redovno brisanje spema na njoj u cilju opstajanje iste.
    8. izbegavanje opcije lock bez obzira čak tupavost teme ukoliko postoji kvalitetna debata.
    Moja maksima: Objektivnost i razum iznad svega. Bez emocija.

• Марко 

прво реци чији си ти дупли

• Truleks Krpa

videćeš za koji dan koji mi je dupli, akobogda. Ovaj mi je glavni.

• dutjas

Može Jeahba, ima opak sadržaj i redovan je. Šteta samo što će visoke škole da zabatali... a i špic *ajvar sezone* je, pa ima i tu posla.
    Valde mi je mnogo neutralan, mogao bi da bude glavni savetnik za odabir.