I još mu je rođendan danas.
Umodujte dečka. Ima nas izobilje, među kojima i Kurd, koji žele da se to desi.
Ozbiljno sada, dajte mu mod poziciju, radiće kao pčela prvih 6-9 mjeseci. Radiće mnogo više od vas.
Ne radite, rekao nam je c:klon večeras da se sadržaj ne briše. A treba se brisati, mater mu jebem. Treba.
edit: dečke, im, pozicije, pčele

Tako je. Ima ljudi koji dosta svog slobodnog vremena provode na sajtu i mogu doprineti njegovom uzdizanju na stari nivo, bar donekle. Onih koji hoće da rade, koji su voljni da sačuvaju pravi duh sajta, da istraju u tome da bez kompromisa drže granicu ispod koje ne bi smelo da se ide.
On i valdi su među najpogodnijima za to.
Jebača i Valdemara za modove, realno.
Ovaj prvi neka briše krateže i postere, Valdemaru dajte patronat nad eseijma. To što se tiče tih dvoga, na reakcijama sam slab, jer Žajk i boja.
**JEBAČI SU VAM POTREBNI**
Jebač, ako ovo čitaš, a znam da čitaš JER SI STALAN POSJETILAC SAJTA KOJI BI VRIJEDNO RADIO AKO GA UMODUJU, briši sve što ne izazove makar sladak smiješak na tvom debelom licu.
- BR
SAMO VLADE LIMAR. OZBILJAN ČOVEK NEPRISTRASAN KVALITETAN JE AUTOR IMA DOBAR UKUS AGILAN JE I NIJE MU FRKA DA PRIHVATI TAKO VELIKU ODGOVORNOST. YEAHOVA NIJE ZA MODERATORA.
- BR
LEPRI IMA LEPRI ZA MODERATORA
- _
Ja sam protiv.
Još jedna dva mlada života će biti upropašćena.
Propašćete u životu ako budete modovi.
Razmislite dobro
Vlademare
Jeahbaču - _
Nemojte! Nikad nećete jebati! Provešćete život čisteći moja govna i govna meni sličnih.
Nije lako biti mod 
Evo i ja se kandidujem. Jedini uslov koji ne ispunjavam je rank i broj plusova/prosek, jbg.
Obećavam sledeće:
1. Otvaranje teme ''Truleks otkriva'' gde ću kačiti javno ko je čiji dupli čim neko dođe sa duplog i napiše trol/polutrol/spem/...ili bilo kakvo proseravanje.
2. Biranje definicije jednom nedeljno isključivo autorima koji se nisu logovali bar godinu dana i koji imaju malo ili ni jednu odabranu - Dakle undergraund iskopavanje čiste progresiv alternative bez mogućnosti ortakluka,ulizvanja itd...
3. Obrazlagaću kad obrišem sranje sadržaj preko pvt-a ako me bilo ko bude pitao.
4. Ukidanje kategorije trajni ban za ne-dupli tj. originalni nalog. Maksimalna kazna kod mene biće dve nedelje za nečiji originalni nalog pa makar izjogurtovao duplo jače od jogurta.
5. Dan bana za svaki spem bilo operativne ili obične teme.
6. Podrška novajlijama, suprotno postojećoj politici dočekivanja istih na nož.
7. Otključavanje teme ''fotografije vukajlijaša'' i redovno brisanje spema na njoj u cilju opstajanje iste.
8. izbegavanje opcije lock bez obzira čak tupavost teme ukoliko postoji kvalitetna debata.
Moja maksima: Objektivnost i razum iznad svega. Bez emocija.