PREDLOG: "Are you sure you want to leave this page?"
  • shitbrix

treba nam ovako nesto.
    desi mi se da krenem da pisem post, pa skrolujem na gore da citiram nekog, u medjuvremenu mi se nesto desi pa odlutam negde. kad se vratim, zaboravim da sam nesto krenuo da pisem i zatvorim tab.

nije tesko da se ubaci, a moze da pomogne.

@
    http://pokit.org/get/img/2fa20d583de2ac8a548097f1fd272965.png

• Џорди

Добар предлог. А и лако за направити.

• director©

Добар предлог. А и лако за направити.

+1

• Pepe González

Sve to lepo, podržavam, više nego korisno, nego.... tam, taram, ram, tam...
    KAIZENA BOLI KURAC!

• Џорди

Браво Луксе, победио си, ево ти медаља. Ај може лок, тема је послужила сврси, јебига.

• Ujka Sima

tam, taram, ram, tam

El ovo Marseljeza, Internacionala ili Marš na Drinu ?

Inače podržavam predlog. Ljudi se lako pogube na ovoj Vukajliji. Mnogo zaeban **plejs**, što bi rekli Englezi ...

• Radijacija

I potvrda "da li si siguran?" Kad se odjavljuješ sa sajta. Desi mi se omašim profil dugme i izloguje me.

• shitbrix

I potvrda "da li si siguran?" Kad se odjavljuješ sa sajta. Desi mi se omašim profil dugme i izloguje me.

da, i to

• shitbrix

bem li ga, ne razumem se bas u ovo, ali tako bi valjda bilo
    samo mislim da ce onda uvek da pita, ne samo kad je ukucan tekst...zna to kaizen lolo

• director©

I potvrda "da li si siguran?" Kad se odjavljuješ sa sajta.

svima bi valjalo da nas to pita i kad se prijavljujemo ;)

• Марко 

давно сам ја ово реко

• Pepe González

El ovo Marseljeza, Internacionala ili Marš na Drinu ?

Slušao četničke malopre kad sam gađao sliku Sonje Biserko zarđalim pikadom, pa odatle muzička motivacija.

Браво Луксе, победио си, ево ти медаља.

Hvala, e ako može uručenje na ceremoniji presecanja crvene trake kad Kaizen ovo uvede.

• Leprikon

кој вам курац, из прве руке сам сазнао да тај кајзен редовно чита овакве теме, ал контам да му мрско

• Pišem Uz Vetar

function confirmExit(){var e="";$("textarea.comment,input.search").each(function(){e+=$(this).val()});if(e!="")return"Postoji tekst koji nisi poslao. Da li si siguran da želiš da napustiš ovu stranu?"+"\n"+e}window.onbeforeunload=confirmExit

• Truleks Krpa

nije pop up vindovanje u duhu sajta, mnogo bi ružno izgledalo realno. Ne uklapa se u ovu estetiku nikako.
    E sad, ja sam predlagao ranije nešto oko sortiranja tema na forumu i lakše snalaženje ali sam obrisao uvodni post. Pitanje: Može li moderator da vrati post nakon što je obrisan? Da li se on trajno uklanja ili nekako učini nevidljivim a ustvari je tu.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.