the good old days...
  • !van

pre nego sto napisem bilo sta, molim admine/moderatore/ljude na funkciji :) da ako ovo nije za ovaj deo foruma ostave makar neko vreme moj post...posto kapiram da je ovo najposecenije deo a bas to mi treba .. ^^

dakle POZDRAV !!

moje ime je.... ne, ne ... pocecu sa ... Zdravo, ja sam ... ili mozda... hmm...

ok, nema ni veze, prilicno davno sam nestao sa vukajlije posle dosta vremena, lepog vremena provedenog na vuki...

i nocas ne znam ni sam kako, naletim na neki link, pa na drugi i otvori se sajt koji se zove isto kao i nekada... ali na prvi pogled nista nije isto ... naravno u pozitivnom smislu ...

ne znam da li imam vremena za onoliko "visenje" na vuki, ali mislim da cu dolaziti mnogo cesce... od nikad, sve je cesce...???

zaista mi nedostaju tu neki medju vama... i zeleo bih da pozdravim sve ljude sa kojima sam zaista ostvario neki drugarski odnos u to vreme.

ne bih da nabrajam jer se plasim zaboravicu nekog... mozda najbitnijeg :)

eto... banuh, rekoh, odoh...!

pozdrav, i 'fala na razumevanju "vi gore" ! :)

• elenna

Mogli bismo i malo da izmenimo ovu temu, pa da svako napise sta mu nedostaje iz tih ,,dobrih,, starih vremena... mozda neki slatkisi kojih vise nema, ili odeca koju je nekadaa nosio, muzika, ljudi, njegov grad ili selo koji vise nisu isti, ideje koje se nisu ostvarile, nade koje se nisu realizovale...bilo sta sto mu izaziva osecaj nostalgije...
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Beogradjanka,_Belgrade,_Serbia.jpg

kupovina u Beogradjanki npr.
    seticu se ja jos toga...

• Korle

elenna:))) odlična ideja.

• Џими

$ЈТУ: The lamest. :)
    Мени недостају Турбо жваке.

• Џими

Мени недостаје Меша. Форум је као мртав без њега.

• Љижанин

Шверцовање бензина. Увек сам имао за желе зеке!

http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/05_maj/15/drustvo/benzin-v.jpg

• Љижанин

И мени недостаје то црногорче :)))

• elenna

;)))))))

Sloba, sada nemam koga da pljujem svakodnevno;))))

http://sepiensa.org.mx/contenidos/l_milosevic/images/milosevic,0.jpg

• Љижанин

Недостаје ми једна мала, која се преселила у Америку :)))

• BH

Ovo vam je prebačeno ovde, pa spe(r)mujte do mile volje :).

• MOTIKA

Јао мени недостаје ова тема у сектору Све везано за Вукајлију...

• Korle

Мени недостаје Бенко и Колумбо.

• elenna

nedostaje mi Zirafko i Gospodza:(

• elenna

nedostaje mi Zirafko i Gospodza:(

• Љижанин

Мени недостаје Прежа кад је Елена ту :)

• Predražinjo

E jesi sve lud, Ljižu :)))

• Korle

недостаје Артемида.

• katya

staro raspalo drustvo iz rupe!!

• katya

i "Jelen" u zelenoj flasi

• elenna

nedostaju mi prvi poljupci:))Ih, koji fles!:)))

• elenna

I kafica sa Ljizom u cetiri ujutru:)))))

• L@ki

a gde su crni Mesa i Eternal i Duke Nukem?

Mesa je bio "decko u usponu" :))

• Љижанин

Недостају ми цигаре. Бацио сам их и недостају ми :) И кафица са Еленом :))

• elenna

Nedostaju mi prijatelji sa Rodosa:(

• Љижанин

Ја бих желео да се врате дани када ми је било свеједно за све...да ли у џепу имам 50 или 5000 динара, да ли сам на једном или другом месту, дани испијања алкохола, дани бежања из школе, обитавање на калемегдану, шетње поред Дунава....старо друштво....старе девојке...стари пријатељи....јеби га. Све оно наше што некад бејаше!

• Триша

Meni nedostaje... ma meni ništa ne nedostaje - meni je i dalje isto kao i ranije...

• Christine

i meni nedostaje mešja.. a gde je on sada?

• Љижанин

У подгорици... ради и нема више нет :(

• celt

nedostaje mi sve ono sto me nervira kad ga dobijem... nja. :(

• piro

Meni nedostaje moj mozak...
    I neo... :( :(
    :'(

• Триша

Na novim članovima Vukajlija ostaje...

• elenna

Nedostaju mi veceri sa bivsim deckom, u njegovom stanu u potkrovlju, kada on svira Dilana,a ja sedim zasuskana u krevetu, gledam ga i pijem vino:(

• Christine

meni nedostaju: moćni rendžeri, ušećerene jabuke, namotavanje kaseta, sinhronizovani crtaći, stari monitor, kolektivne maštarije o hogvortsu.

• Триша

I meni isto - sem onog dela sa ušećerenim jabukama, ja sam više za Nutelu i one Praline na kilo koje mi je deda slao iz Pariza.

• piro

Elenna.... Gledaš dečka kako svira... To je tako gay!
    :D

• tasmanijski djavo

meša i neobavešteni, na sajtu
    i još toga ali ne mogu da pišem:(

• Christine

da zeko.. njih mnogo volim :/

trišo, imam nutelu u vitrini.. hoćeš malo? :D

edit, nije iz francuske već sam donela iz švajcarske.. i za divno čudo nije je pojeo moj brat :D

• elenna

Piro, tu si u pravu, nemas ni pojma koliko:)))))))))))))))))))))))))))))))))

• Триша

@Christine
    Da znaš da može... al' malo.

• elenna

razmena slicica sa drugarima:)

• Predražinjo

Nedostajem ponekad sam sebi :)

• МаријанаП

Недостаје ми лето...

• mali prst

O koautoru pupcana pertle!

Kao sto vidis, nisam te zaboravio :)

• s

navidljivom coveku o kome smo snimali film i od koga je ostalo samo par dobrih chizama

• Ч

аууу јбте јесте сви неки сентименталци ,и жалитељи за некада било....
    мени недостаје оно вријеме када није било ј*беног нета ни ј*бених цд-оВА...онда када сам се цимао по 10 дана да нађем неки филм,видео снимак,пјесму...па их убацивао у видео плејер или касетофон и гледао тј слушао их по 30 пута за редом и био пресрећан јер сам нашао!!!!а сад све на ј*беном длану имам!!!недостаје ми и оно када се вратим кући са ј*бено лудог провода и умјесто као сад да одмах идем на ј*бени нет да видим шта ј*бено има,мени буде досадно опет испрозивам ортаке и опет јово наново...шмрц :(....недостаје ми и онај осјећај да би више од ичега на свијету волио имати ј*бени компијутер јер сам га видио на ј*беној телевизији како неки ј*бени стручњаци клинци млађи од мене могу цијели ј*бени свијет да прекорену са њим :(...
    јебо ја матер оном ко измисли коппијУтор а посебно јебем матер оном ко измисли интернет :(..
    и опет сам сваки ј*бени дан на њему :((((((