Saveti
  • mali prst

Savet svim vodoinstalaterima - topla voda levo, hladna desno, inace dodje do sranja

• N

Savet svim zavodnicama- kad treptanje ne prolazi vi pustite koju suzu.

• Вокаси

Savet za pse - dobro vodite te slepce, inače kafilerija sleduje!

• VanGoga

Savet ženskom delu populacije:posle plesa se ne vraćajte kući u štiklicama,pa još peške!Toplo savetujem-proverila! :)

• Домина

Savet svim alkoholicarima-klin se klinom izbija :)

• mali prst

Savet svim pticama - kada letite, trudite se da vam grudi budu okrenute dole a ledja gore, inace mozete pasti i polomiti se.

• VanGoga

Savet na časovima hemije:Ako kiselinom progorite rupu na bluzi,trebalo bi,po teoriji,da je"neutrališete" baznim rastvorom...

• N

Savet Remorkeru- nemoj da okupiras vise deo igrice..gubis dovoljno

• Remorker

Savet za Jana>u - Nauci da gubis. Trebace ti to u zivotu. Cesto :) Narocito ako sam ja blizu :)

• N

Savet za rema- Oprosti se od svoje slave, ja sam tu da je pokopam

• tasmanijski djavo

savet za janu,samo napred, sve žene sa foruma su uz tebe!!

• Remorker

Savet za Tas Dja - Zašto samo žene. Počnite da lobirate i kod muških autora!

• N

Savet za R ti si jedino musko na forumu samo zato sto se ponasas ko zena te je savet da se promenis ili da pocnes da pijes neke tabletice da pocne brada da ti raste!!!!

• Вокаси

Savet za Malog prsta: daj neki dobar savet

• mali prst

Savet onima sto lome bagrenje panonskom mornaru - kupite sekiru, lakse je.

• mm

Savet ženama: šut u jaja je dobar da se razgaze cipele.
    Em uživate, em se smejete:)

• N

maro nasmejah se ko budala. :)
    savet muskarcima za srecan brak- nadji ljubavnicu, nemoj zenu da maltretiras.

• citizen

savet za remorkera: nemoj se mnogo hvaliti, sacekaj da te drugi pohvale.....:¤

• Reservoir dog

Citizen, stani bliže prozoru, možda dobiješ signal.

• N

Savet za citizen- nemoj da javno diras Remorkera on je osvetoljubiv kao zena :)

• citizen

savet za janu: nemoj da mislis da si jedina koja tako misli :)

salim se

• N

Savet za svalercine..zene nisu slatkisi, nemojte ih zvati tako

• Reservoir dog

Savet za Janu, nemoj da zameraš momcima kad ti kažu šeČeru.

• N

Savet za tigra- Nemoj da ucis ove mlade ljude svalerizmu to ne valja. :)

• Reservoir dog

Jano, ne govori nemoj kada misliš da ;-))))

• citizen

savet za janu i reservoiir dog: dzabe se prepirate kad ste oboje delimicno upravu.......

"deco" nemojte da radite ono sto mi ne bi

ili nemojte da radite ono sto bi mi

• N

Savet za sve- nemojte davati Jani savete..uzalud :)

• citizen

slazem se sa janom nemojte NAM davati savete..uzalud:)

• N

savet za mene.. jedi Jano ide zima

• bane6722

drž se da nepadneš...i tresneš...

• bob86

savet za sve:Naucno je dokazano da,ako dnevno popijemo 1 litru vode,za godinu dana u oranizam unesemo vise od 1 kg bacterija (Escherichia coli) koja se nalazi u fekalijama.To drugim recima znaci da za godinu dana pojedemo 1 kg fekalija.Tako nesto ne moze se dogoditi ako pijemo vino.Zbog alkohola-u vinu nema bakterija (ESCHERICHIA COLI) takodje i zato ,sto vinova loza profiltrira vodu koju ugradjuje u grozdje.Zato je -mnogo primerenije piti vino i srati gluposti,nego piti vodu i jesti govna...

• muskatla

Savet: nije zahvalno deliti savete.

• Reservoir dog

Savet: Ne deli savete drugima, ako sam nisi spreman da poslušaš druge. (moj slučaj)
    @Muskatla
    Nije zahvalno deliti ni saLvete.

• muskatla

Kakav god savet da dobijem, ja opet uradim kako ja mislim.

• N

Savet za studente: Kad god te profesor iznervira ti udri po skotu jer ces kasnije da se kajes

• mali prst

Savet za one koji nemaju novca - ne trudite se da ga steknete, besparica jaca karakter i imunitet.

• МаријанаП

Савет за малог прста - не држи звучнике близу монитора, јер због њих временом на монитору почну да преовладавају нијансе зелене боје (или неке друге, али се свеједно побркају боје).

• muskatla

Savet: Uživajte u životu! :)

• MOTIKA

Savet: Doručkuj prvo. :)

• muskatla

Savet: Dobar savet valja poslušati. :)

• Granon

Savet : ne izmišljaj, nego kad zasedneš kod frizere, opusti se i prepusti se.

• YomaX

savjet: savjetujem vam da mi kupite nesto za rodjenda koji se blizi i posaljete na kucnu adresu,pa da se ja obradujem :)

• bane6722

za YomaX evo vec sam upakovao....

• VanGoga

Kad imate blesavu konekciju,kao ja večeraske-a baš vam je do zezanja,slobodno popi*dite,bolje to-nego da razbijete računar!!!

• Plazma_keks

Prvo mutite belanca sama, nakon nekoliko minuta dodajte potrebnu kolicinu secera i nastavite sa mucenjem. Na kraju dodaj zumanca i muti dok masa ne postane cvrsta.

• bane6722

..to beše savet iz bakine-kuhinje!?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.