Najveći smarač
  • BLZ

Ovde možete glasati za najevćeg smarača na vukajliji. Glasajte i za najvećeg smarača na četu (čekaonica.kafana i balkon).
    Ne smete glasati za sebe. Podelite glasove pravedno.

Edit: I na forumu
    Edit: I u komentarima
    (6 glasova dajete)

• GrayWolf

Шунтави..

• mimix93

Statisticka greska

• Majakovska

Pazlfoks-Granjka-Bob Rock
    Koliko sam shvatila, to je sve jedna osoba. A ako nije, ko da jeste.

• BLZ

Podelite glasove kako sam rekao. Imate 5 vrsta smarača.

• Jesse Pinkman

Statisticka greska!

• BLZ

Je l' moguće da ne shvatate prvi post?

• Rade Klacković

Musli kiler, glavni, Irena veličanstvena, Kiza glavni, analni penetrator

• mimix93

strajizam, dilan... a za balkon ne znam...

• kizo

ček ček
    jel neko ovdje misli da sam dupli od glavnog?

• BLZ

Ciklon, Deki aod, Bačje, ajax.. smarko nekada... sada ne znam, ne znam.

• kizo

aha, ima autor kiza glavni
    jesam mentol

• M

Je l' moguće da ne shvatate prvi post?

A sta s nama koji samo Kafanu posecujemo?

• BLZ

Pa ono što ne znaš, ne znaš...

• Puzzle-Fox

Najveći smarač u čekaonici - Paninaro... Jezivo dosadan lik, još liči na Vuka Draškovića i pije čaj od kamilice u šoferskim kafanama. EDIT: Ustvari ne, Dilan, Zangecu i DiscoFrog su gori od njega. Mnogo smaraju ovi Crnogorci sve sa onim zetskim moderatorom.
    Najveći smarač u kafani - Džela... Uđe, zovne te, ti odgovoriš i on se smiluje da postavi pitanje poslije pola sata kada ti već nemaš pojma koga on to pita.
    Najveći smarač na forumu - oni likovi što tripuju da ih neko uvijek troluje i oće da naprave sjatište LGBTjevaca od ovog svetog mjesta. Zalijepio bih im po šamar i tjerao ih da mi ližu Paćoti cipele.
    Najveći smarač na komentarima - oni likovi što pišu +++ na sranje defke i uz to su krš od autora

Pazlfoks-Granjka-Bob Rock
    Koliko sam shvatila, to je sve jedna osoba. A ako nije, ko da jeste.

Pa kako si glupa stvarno nevjerovatno. Hahahaagagagagagaggashdgagdhaghdgahgahahahahahaha

EDIT: I da, nelord si totalni, nemaš pravo da me zoveš Pazlfoks. To je samo za gotivne ljude i starosjedioce sa četa koji ne mogu da se priviknu na učestale promjene mog nadimka...

• Бохор

Thilmo.
    Zaključavaj sad jebemu dan.

• ЏелА

Sisaj kurac govno crnogorsko, samo Olanika zovem.

• Puzzle-Fox

Napaseš mi se onih dlaka sa jaja što me je strah da ih dovatim žiletom, ščuo?

• BLZ

ekekeke... ja gotivim dželu... nemojte ga :)

• Krle96

Пазл кад моли за лајк.

• Sub Focus

rasni, u bilo kom obliku bitisanja na sajtu

• Krle96

+1 за расног

• Puzzle-Fox

Пазл кад моли за лајк.

Neko očigledno ne razlikuje ironiju od stvarnog moljakanja... a nije da ga nema među nekima za koje bi se reklo da su teški hardkor, zato me valjda i nemaju muda cimati kad "prosim lajk" ;)

• Valdemar

Granjčilo, u kategoriji foruma. Njegovo objašnjavanje izaziva potrebu... Ne, u stvari, nije stvar u tome šta priča, nego na koji to način radi, stil, izbor reči, pristup... Elem, izaziva potrebu da tučeš glavom u zid, da amnezijom izazvanom potresom mozga otkloniš to što ti je čitanjem njegovog posta ušlo u glavu.

• Dilan Dog

Vlade limar ahahahahaha
    EDIT: Nedostajao si.

• Valdemar

Vlade limar ahahahahaha
    EDIT: Nedostajao si.

Što, nisi mogao da napišeš hahhahahahahaha nekom drugom? :)

• Jericho

Rekao bih rasni, ali on je samo neduhoviti smarac, pa titula bez ikakve dostojne konkurencije odlazi Fenderu, za koga bih voleo da mogu da iznadjem ijednu rec hvale. Ko sa onim zivi, treba da mu po zakonu ide staz, i to beneficirani, da u 40. stekne pravo na invalidsku penziju!!!

• Dilan Dog

Što, nisi mogao da napišeš hahhahahahahaha nekom drugom? :)

Pisao sam nekakvom Veselku, koji me doveo u zabludu da si to ti. Ispostavilo se da je u pitanju Vlade Limar za sirotinju :)

• BLZ

ахахахаха, свашта!

• Valdemar

Veselko je plagijator, čovek kopira stil, i onda kao: "ja sam Valdemar, vidite me!" Ne, ne...

• Towelie_

Ajde..Ako te kopira, jako dobro to radi.

• Valdemar

Ostavite nesrećnika na miru. Mogu da zamislim kako se oseća ako čita ovo.

• Dilan Dog

To si ti Vlade, nemoj da nas zajebavas :(

• Skočimiš

Matija Bećković.
    Jes da ne dolazi na forum al je brate smarač, samo nešo HEEEJ, HAAAAJ, IHAAAA, JOOOOJ, sav mu se život svodi na razvlačenje i galamu OOOOO.

• Valdemar

To si ti Vlade, nemoj da nas zajebavas :(

Još ćeš reći da sam Granjka i Valsinarb :(

• Dilan Dog

Da ne radiš kojim slučajem u katastru?

• Valdemar

Ne daj bože. Taman se spremam da potpalim lokalni katastar. Nadam se samo da Granjka ne sedi u mom lokalnom, šteta bi bilo da izgori čovek, a nije ništa kriv.

• Sub Focus

Najveći smarač
    Valdemar, pre 7 minuta

• Valdemar

E da jesam, imao bih čime da se hvalim. Ali ovde ima ljudi čije cipele nisam dostojan da očistim.

• Truleks Krpa

razmišljam koga da stavim ali sem sebe ne vidim nikog ko toliko smara da bi me nervirao ili da mi nešto smeta... Možda Marko Lazić kad krene da kači katance na svaku temu i da hejtuje, eto, po meni je Yebac najsmarač, bolje mu ide fejs od vukajlije. nije da mi smeta, nego sam zapazio da dečko voli da popiša sve što se može popišati. Ako mora da se glasa glasam za njega (pošto ne mogu sebi da dam glas ali i ja sam često veoma dosadan po forumu pogotovu kad su religijske debate na meniju)

• Tibor Váci

kurd>bruce>jakša86

• Бохор

Nije Jebač smarač. Naprotiv, dobar je to momak. Kapirate da ima ali a ono je da mu ne valja samo što je počeo da tripuje da će da bude kul ako hejtuje sve i piša po svemu.

• Џереми

ovaj ispod mene

• Paul Wolf

Ovaj iznad mene

• BLZ

Nije Jebač smarač. Naprotiv, dobar je to momak. Kapirate da ima ali a ono je da mu ne valja samo što je počeo da tripuje da će da bude kul ako hejtuje sve i piša po svemu.

I zato je smarač.

• Natnat

Kapirate da ima ali a ono je da mu ne valja samo što je

Šta se ovde desilo?
    :)))))))))))))))))))