- M
A sta s nama koji samo Kafanu posecujemo?

Najveći smarač u čekaonici - Paninaro... Jezivo dosadan lik, još liči na Vuka Draškovića i pije čaj od kamilice u šoferskim kafanama. EDIT: Ustvari ne, Dilan, Zangecu i DiscoFrog su gori od njega. Mnogo smaraju ovi Crnogorci sve sa onim zetskim moderatorom.
Najveći smarač u kafani - Džela... Uđe, zovne te, ti odgovoriš i on se smiluje da postavi pitanje poslije pola sata kada ti već nemaš pojma koga on to pita.
Najveći smarač na forumu - oni likovi što tripuju da ih neko uvijek troluje i oće da naprave sjatište LGBTjevaca od ovog svetog mjesta. Zalijepio bih im po šamar i tjerao ih da mi ližu Paćoti cipele.
Najveći smarač na komentarima - oni likovi što pišu +++ na sranje defke i uz to su krš od autoraPazlfoks-Granjka-Bob Rock
Koliko sam shvatila, to je sve jedna osoba. A ako nije, ko da jeste.Pa kako si glupa stvarno nevjerovatno. Hahahaagagagagagaggashdgagdhaghdgahgahahahahahaha
EDIT: I da, nelord si totalni, nemaš pravo da me zoveš Pazlfoks. To je samo za gotivne ljude i starosjedioce sa četa koji ne mogu da se priviknu na učestale promjene mog nadimka...
Kad čekaš da Džela dovrši pitanje na četu
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201401/135389/tumblr_mlv6o8XmJJ1rqd92do1_500.gif
Granjčilo, u kategoriji foruma. Njegovo objašnjavanje izaziva potrebu... Ne, u stvari, nije stvar u tome šta priča, nego na koji to način radi, stil, izbor reči, pristup... Elem, izaziva potrebu da tučeš glavom u zid, da amnezijom izazvanom potresom mozga otkloniš to što ti je čitanjem njegovog posta ušlo u glavu.

razmišljam koga da stavim ali sem sebe ne vidim nikog ko toliko smara da bi me nervirao ili da mi nešto smeta... Možda Marko Lazić kad krene da kači katance na svaku temu i da hejtuje, eto, po meni je Yebac najsmarač, bolje mu ide fejs od vukajlije. nije da mi smeta, nego sam zapazio da dečko voli da popiša sve što se može popišati. Ako mora da se glasa glasam za njega (pošto ne mogu sebi da dam glas ali i ja sam često veoma dosadan po forumu pogotovu kad su religijske debate na meniju)