- M
Pišite razloge koje su vam vaši bivši partneri naveli zbog kojih vas ostavljaju, kako su vas oni kojima ste se udvarali odbili, da ne dužim dalje, svako je nekad bio mršnut. Mogu i savjeti kako raskinut s nekim.

Rekla mi je da sam glup, debeo i ružan i da ne zna zašto je bila sa mnom. Imao sam tipa 17 godina i ništa mi nije bilo jasno, plakao sam danima. Mislio sam da ću biti počastvovan defloracijom a ona meni pedalu. Posle par godina sreo sam je u menzoteci na Karaburmi odvalio sam joj vilicu presnim kurcem i posle joj rekao ko sam. A i dalje sam bio glup, debeo i ružan. Nisu mi jasne devojke na esidu...
- A
"Sve je savršeno, ali nekako se ništa novo ne dešava"

- Znaš, ti si OK lik, ali ja želim karijeru, a ti bi hteo porodicu i decu. Mene je strah da ću ceo život da se zarobim jer se u tvojoj porodici rađaju retardirana deca, a onda nema ništa od moje karijere.
Sin moje rođene sestre ima cerebralnu paralizu kao posledicu izliva krvi na mozak tokom porođaja. To je ta "retardirana" opcija. Đubre sam opisao u jednoj od mojih defki, sada živi sama, od karijere ima firmicu za vođenje poslovnih knjiga za kioske, a ja sam u međuvremenu pronašao normalnu ženu i stvorio porodicu s njom.
EDIT: bili smo zajedno osam godina :)

Ја сам за то да овде шерујемo и патетичне песме између осталог!
ПА ЕВО ДА ПОЧНЕМ
http://www.youtube.com/watch?v=BPt2XVTRhMA
:'(((tomo3165
Пре 9 месеци
serem vam se u ljubav ljepo je kad imas curu ali kad prekinte jako je tesko- M
"If there was a chance of me fallin' in love with you, I wouldn't be here right now."
- Because?
"Because with you, I can't get involved."
- Because?
"Because you're a cunt."