Razlozi za raskid veze i slično
  • M

Pišite razloge koje su vam vaši bivši partneri naveli zbog kojih vas ostavljaju, kako su vas oni kojima ste se udvarali odbili, da ne dužim dalje, svako je nekad bio mršnut. Mogu i savjeti kako raskinut s nekim.

• ps

Jer sam joj jebo sestru.

• Nienna

ne dize mi se na tebe

• Nienna

nisam dovoljno dobar, ti zasluzujes bolje!!111

• Nash Bridges

Obično su se epilozi mojih veza događali na sudu.
    Klasika...

• Deku

Rekla mi je da sam glup, debeo i ružan i da ne zna zašto je bila sa mnom. Imao sam tipa 17 godina i ništa mi nije bilo jasno, plakao sam danima. Mislio sam da ću biti počastvovan defloracijom a ona meni pedalu. Posle par godina sreo sam je u menzoteci na Karaburmi odvalio sam joj vilicu presnim kurcem i posle joj rekao ko sam. A i dalje sam bio glup, debeo i ružan. Nisu mi jasne devojke na esidu...

• enemyofthefreeworld

Оладила сам се
    ја помисли риба умрла, ошо купио венац посло телеграм фамелији тешком муком пустијо две три горке сузе све по пропису, диспоштујем, кад оно ено ње у ушћу шопингује са френдицама, па реко маму ти ја овде горке сузе роним а ти тако

• snebivljivaazdaja

mnogo si dobra
    wtf?? treba da kopam oci ili sta?

• A

"Sve je savršeno, ali nekako se ništa novo ne dešava"

• ps

Ja to zbog tebe, suvise si dobar za mene.

• ps

Inace, mislim da nikada nisam ostavio ribu, uvek sam ostavljen...

• enemyofthefreeworld

"Не могу дизађем изкуће месец дана казнили ме мама и тата."

• ps

Rekao mi tata da si pijandura i drogerant i izbacice me iskuce ako te ne ostavim. Mozemo se pojebemo nekad krisom kod lovackog doma.

• baršunasti rč

"Moji rešili da uplaćuju dom na Bežanijskoj kosi, nemamo više vremena za viđanje kao pre." - nisam mogao da verujem, srce mi je slomila :(

• Petar Pan Pezo$

''jako si dobar momak, ali ja zaradjujem vise od tebe...jbg''

• ps

"Mnogo ti je veliki."

• snebivljivaazdaja

´resio sam da se zenim....´

• menijesamodosadno

''ti se jebeš samo u dupe''

• Бохор

Inace, mislim da nikada nisam ostavio ribu, uvek sam ostavljen...

Trpećeš i batine samo da jebeš do zadnjeg trenutka axaxaxaxaxaxa

• ps

"Od kako sam sa tobom hodam ko kauboj."

• Bruce

- Znaš, ti si OK lik, ali ja želim karijeru, a ti bi hteo porodicu i decu. Mene je strah da ću ceo život da se zarobim jer se u tvojoj porodici rađaju retardirana deca, a onda nema ništa od moje karijere.

Sin moje rođene sestre ima cerebralnu paralizu kao posledicu izliva krvi na mozak tokom porođaja. To je ta "retardirana" opcija. Đubre sam opisao u jednoj od mojih defki, sada živi sama, od karijere ima firmicu za vođenje poslovnih knjiga za kioske, a ja sam u međuvremenu pronašao normalnu ženu i stvorio porodicu s njom.

EDIT: bili smo zajedno osam godina :)

• menijesamodosadno

''razmišljam da opet uđem u neku strejt vezu''

• dutjas

"Sa tobom je sve u redu, super mi je, sviđaš mi se, ali je u meni problem, a ne bih da ti trpiš"...
    "Vozio sam turu za Han Pjesak, oženiću se jednom što joj ćale drži stovarište... jebiga, mora mislim na svoju budućnost"...

• Petar Pan Pezo$

Vrati joj se sad!

• snebivljivaazdaja

jer se u tvojoj porodici rađaju retardirana deca

kakav gmizavac...

• ps

Bruse, os da odem da je izotvaram pikslom?

• Бохор

Jesi je tuko Bruse?

• ps

"Moram da te ostavim jer mislim da sam se zaljubila u tebe".

P.S. sve pisem iz licnog primera, bez zajebavanja.

• dutjas

Brus, vidi se da imaš dobru samokontrolu čim joj vilicu nisi dislocirao sa glave na pupak...
    da si napisao da je danas uspešna, smorio bi' se k'o pas, ovako mi nešto i milo...

• Bruce

Nikad u životu nisam udario žensko. Nema mogućnosti da niže padneš od udaranja žene. JEdnostavno, to je bila njena logika i jebiga :)

• Bruce

Inače, taj razgovor je tekao pre 12 godina, prošle sve opcije i ljutnje i mržnje :)

• Тхе Проф

"Bolje sviraš klavir nego ja violinu"

Kad nisam tad umr'o, nikad neću...

• enemyofthefreeworld

Е бре Брусе, осам година не можеш да провалиш да си са дијаболом. ТИИ СИИИ КРИИИВ! лоло

• dutjas

Bruce
    Nikad u životu nisam udario žensko. Nema mogućnosti da niže padneš od udaranja žene.

nisam ni ja, ali volim ovako da se pravim da sam preldžija, lolo...

• Бохор

Nisam mislio krvnički da je biješ, vaspitanja radi. Ovo ozbiljno mislim.

• Bruce

"Moram da te ostavim jer mislim da sam se zaljubila u tebe".

E, ovo je meni prva rekla, uz dodatak da sam ja pametan i treba da idem na fakultet, a ona nema nameru da me koči. Cura je posle ostvarila sve što je želela, čuo sam da živi negde u Valjevu i da je srećna. Meni bilo dosta.

• Bruce

ТИИ СИИИ КРИИИВ

Jesam, ja sam najobičnija budalčina što to nisam prekinuo mnogo ranije, ali budala bio zaljubljen, ništa video nisam :)

• snebivljivaazdaja

a jbg, posle osam godina ne mos ni da sagledas nekog objektivno. a onda ti dodje kao spas tako neka maloumna izjava i sve preokrene.
    imao si srece.

• enemyofthefreeworld

Ја сам за то да овде шерујемo и патетичне песме између осталог!
    ПА ЕВО ДА ПОЧНЕМ
    http://www.youtube.com/watch?v=BPt2XVTRhMA
    :'(((

tomo3165
    Пре 9 месеци

serem vam se u ljubav ljepo je kad imas curu ali kad prekinte jako je tesko

• dutjas

"Ti dečko koji ima mnogo kvaliteta i potencijala, dobar si, školovan i imaš priliku da budeš veliki čovek... čućemo se ovako, možemo i da se viđamo, ali da ne bude više emocija međ' nama"... nisam ništa kapirao... i sad ne kapiram...

• Bruce

ovu mogu da reklamiram, već je imala štiklu :)

http://vukajlija.com/ostacemo-prijatelji/362432

• Petar Pan Pezo$

''ne zaradjujes dovoljno, ne mozes da mi pruzis sve sto hocu...znas ja sam za ravnopravnost polova, kako ti mislis da mi budemo ravnopravni ako zaradjujes isto kao i ja ili cak i manje? meni treba muskarac koji je situiran...''

eeehh

• M

"If there was a chance of me fallin' in love with you, I wouldn't be here right now."

- Because?

"Because with you, I can't get involved."

- Because?

"Because you're a cunt."

Iz http://www.imdb.com/title/tt0070379/

• ps

"Imas zenu...dve zene...u stvari jednu zenu i jednu bivsu zenu, ne ide."

• ps

"Sestra se ljuti na mene sto se vidjamo."

• Valdemar

Моја жена је раскинула са мном једно три-четири пута, и увек сама опет долазила да буде са мном, а ја био у фазону ОК... Не капирам... Можда је хтела неког секса са стране, али јој савест није дозвољавала да ме вара у вези О_о

• ps

"Ja hocu brak i decu i da za pocetak upoznam decka sa roditeljima da ih skinem a ti imas 17 godina."

Ova bila 78-o, davala mi pare za uzinu kad sam pobegao od kuce i kupovala garderobu. Ona radila uveliko a ja cekao popravni iz matematike.

• Valdemar

Да је то било у питању, и да је лепо рекла, направили бисмо нешто заједно, у пизду материну. Па ја сам човек отворених схватања.

• enemyofthefreeworld

Није то то Валдемаре ако је дозвољено.