Samoubistvo
  • M

Koji je najbezbolniji način da se čovek samoliši života? Ja sam probao da se ubijem alkoholom. I tu noć ti ja fino śednem za kompjuter, a predamnom flaša votke. I popijem ti ja pola (na poluprazan stomak). Śedim ti ja tako, zajebajem se na internet, i pripiša ti se mene. Ustanem, pođem do vecea, krenem da se ufatim za kvaku od vrata ali se zajebem i promašim je, a zaboravim da stanem (jer, je l' te, vrata nisam otvorio pa ne mogu ni da prođem kroz njih) i ubijem glavom u njih. Reko' sam sebe, "Jebem ti ja ovakvo samoubijanje, viđi mi čvoruge od toga!". Eto tako, dajte mi neke vaše predloge, ja ću se trudit' da isprobam što je više moguće njih, a ako mi se neki svidi i odlučim se za njega, vi ćete to znat' po tome što mene neće bit' tu da vam to rečem.

• Earthworm Jim

Pio si pogrešan alkohol. Nek ti da Eternal malo one njegove rakije... xD

• M

Može i to. Seljaku, čuo si čoveka, davaj rakiju!

• Earthworm Jim

E, al' da podelimo... :)

• Surovi

najbolje je kad si čovek koji nema život. onda ni samoubistvo kakvo god nije toliko mučno. noulajferi znaju najbolje te stvari.

• M

Nema što da dijelimo, poslaće nama Seljak po flašu rakiju. Je l' tako Seljaku?

• Триша

Najbolje samoubistvo je turski karam te kiri....

• Триша

Ниј' важно....

• mm

Obuci se u odelo supermena, stani na šine, ispruži ruku i pokušaj da zaustaviš tramvaj koji ide punom brzinom.
    Ako ti ne uspe poduhvat, znači da si uspeo.

• Џими

--najbolje je kad si čovek koji nema život. onda ni samoubistvo kakvo god nije toliko mučno. noulajferi znaju najbolje te stvari.--

http://www.youtube.com/watch?v=Yu16eUQwCWU

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.