Balkon, jel prava ljubav ne zna za godine i nove verzije
  • M

Decko: Cao Devojka: Cao. Moram nesto da ti kazem. Decko: Kazi. Devojka: Volim te ♥ Decko: I ja tebe ali, ja imam 17 godina a ti 14 i ja sam sa jednom starijom devojkom.. Devojka: *log off* Decko je tog dana na vestima cuo da je jedna devojka presekla vene i krvlju, na zidu napisala: \"Godine nisu bitne!\" Decko je voleo devojku. I on je, takodje, sa svojom krvlju napisao,na zidu: \"Upravu si bila. Godine nisu bitne\"

• M

Decko:Cao Devojka:Cao duso :( Decko:Jesi dobro? Devojka:Bicu dobro, obecavam...:( Decko:Znam da nesto nije uredu, znas da mi mozes sve reci Devojka:Sad mi treba samo zagrljaj.. Decko:(Zagrli je) Hoces li biti dobro do sutra? Devojka:Da... (00:23)-Decko dolazi na devojcina vrata Devojka:Duso?Sta radis ovde u sred noci? Decko:Nisam mogao da spavam kada tebi treba uteha ♥

• Rasni

Decko: Cao Devojka: Cao. Moram nesto da ti kazem. Decko: Kazi. Devojka: Volim te ♥ Decko: I ja tebe ali, ja imam 17 godina a ti 14 i ja sam sa jednom starijom devojkom.. Devojka: log off Decko je tog dana na vestima cuo da je jedna devojka presekla vene i krvlju, na zidu napisala: \"Godine nisu bitne!\" Decko je voleo devojku. I on je, takodje, sa svojom krvlju napisao,na zidu: \"Upravu si bila. Godine nisu bitne\"

• roki123

Decko: Cao Devojka: Cao. Moram nesto da ti kazem. Decko: Kazi. Devojka: Volim te ♥ Decko: I ja tebe ali, ja imam 16 godina a ti 18 i ja sam sa jednom starijom devojkom.. Devojka: log off Decko je tog dana na vestima cuo da je jedna devojka presekla vene i krvlju, na zidu napisala: "Godine nisu bitne!" Decko je voleo devojku. I on je, takodje, sa svojom krvlju napisao,na zidu: "Upravu si bila. Godine nisu bitne"

• M

Devojka: Ćao.

Dečko: Manu Čao?

Devojka: kako sam ga propustila, samo tako!
    a bila sam dan kasnije u NS i zajebavala čoeka da sam kupila karte i da i večeras kao onu noć na egzitu mora ići sa mnom pa se sjebo :))) jer je ganjo tipa iz šutke da ga SAD ĆU GA PUKNUT U PLUĆA al ga nije puko...
    Manu Čao je najbolji, džaba je.

Dečko: Ja nikako ne mogu da shvatim šta hoćeš da kažeš.

Devojka: To je zato što si ti odakle jesi a ja nisam...
    Bili na egzitu, normalno, Manu Čao je moj idolišen, čoek naravno ćene al ajd vazda se šlepa da ja ne napravim kakvu glupost, i krene dernek, neću sad spominjati određene nussupstancije i tako...lik ispred pijan kao majka go kao od majke rođen, ima samo kupaći na sebi krene u šutku, gdeš u šutku na tolki narod, ne smem se ja ni okrenuti da vidim ovom facu, al dernek i šutka ne prestaju, okrenem se konačno i vidim ovaj moj fata, al bukvalno pokušava uhvatiti lika da ga *smesti* na mesto. Ovaj mu migolji, normalno sve šutkajući se a meni moj čoek kaže Mamu mu jebem! Ne mogu ga ufatiti, klizi mi ko riba!
    eto je l' ti jasnooooo????

• plok

Decko: Cao Devojka: Cao. Moram nesto da ti kazem. Decko: Kazi. Devojka: Volim te ♥ Decko: I ja tebe ali, ja imam 17 godina a ti 14 i ja sam sa jednom starijom devojkom.. Devojka: log off Decko je tog dana na vestima cuo da je jedna devojka presekla vene i krvlju, na zidu napisala: \"Godine nisu bitne!\" Decko je voleo devojku. I on je, takodje, sa svojom krvlju napisao,na zidu: \"Upravu si bila. Godine nisu bitne\"

• Deku

Deky: Ćao! Pička: Ćao! Moram ti nešto reći. Deky: Kaži. Pička: Volim te! Deky: I ja tebe, ali ja imam dete a ti kondilome. :$ Pička: log off Deky je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada pička presekla ziletom kondilome i krvavom pičkom na zidu napisala "IDEM NA POLIKLINIKU". Deky ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BOLI ME KURAC, ODOH KOD UROLOGA"! POSTAVI OVO AKO TI V.D. NISU VAŽNE !!!

• Бохор

• Бохор

• Rasni

Decko: Cao Devojka: Cao. Moram nesto da ti kazem. Decko: Kazi. Devojka: Volim te ♥ Decko: I ja tebe ali, ja imam 17 godina a ti 14 i ja sam sa jednom starijom devojkom.. Devojka: log off Decko je tog dana na vestima cuo da je jedna devojka presekla vene i krvlju, na zidu napisala: \"Godine nisu bitne!\" Decko je voleo devojku. I on je, takodje, sa svojom krvlju napisao,na zidu: \"Upravu si bila. Godine nisu bitne\" :(

• M

Prolazi neka devojka centrom onamo, liejpa beše i dobacuje joj neki rumeni
    "EEEE, ĆAOOO MAČEEE XE XE"
    ona se okrenu i viče mu "ĆAO I ŠTA IMAŠ JOŠ DA KAŽEŠ?"
    on "XE XE : XE XE DjOJ TOOOO?"
    UMROO SAM OD SMIJEHA, GOTOVO !! :DD

• Rasni

• Rasni

Rifres》》》》》》》》●◇●□○★☆♡♥▪°•○~○○♥♡♥

• Ј

20:13 Balkon je prazan

• Milos-88

Pešavar, Pakistan

ON: Ćao!
    ONA: Ćao! Moram ti nešto reći.
    ON: Kaži.
    ONA: Volim te!
    ON: I ja tebe,ali ja imam 65 godina,a ti 11.
    ONA: Taman da me oženiš.
    ON: Ok.
    Log off

Kasnije je na vestima bilo da je posle prve bračne noći on njenom krvlju napisao na zidu GODINE NISU BITNE!
    Podeli ovo ako ti godine nisu bitne

• Rasni

BALKON ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

• Др. Туфер Шмрц

Он : Ћао
    Она : Ћао
    Он : Шта радиш ?
    Она : Ништа , смарам се
    Он : Хоћеш да се упознамо ?
    Она : Seen
    Он : Што нећеш да ми одговориш ?
    Он : Па ја тебе волим !
    Он : Ти мене не волиш изгледа ???
    Те је ноћи било на вестима. Дечко је изрезао своје вене и написао својом крвљу на зиду : Љубав је кад је виђено, И УЗВРАЋЕНО...

• Rasni

Pešavar, Pakistan

ON: Ćao!
    ONA: Ćao! Moram ti nešto reći.
    ON: Kaži.
    ONA: Volim te!
    ON: I ja tebe,ali ja imam 65 godina,a ti 11.
    ONA: Taman da me oženiš.
    ON: Ok.
    Log off

Kasnije je na vestima bilo da je posle prve bračne noći on njenom krvlju napisao na zidu GODINE NISU BITNE!
    Podeli ovo ako ti godine nisu bitne

• lud

Ništa nije bitno.

• BLZ

Он : Ћао
    Она : Ћао
    Он : Шта радиш ?
    Она : Ништа , смарам се
    Он : Хоћеш да се упознамо ?
    Он : Што нећеш да ми одговориш ?
    Он : Немој да ме кулираш бре!!
    Он : Који ти је фазон?
    Те је ноћи oн њу напушио курцем и обрисао из пријатеља јер је она дебил који га је изнервирао, а она је само "seen".

• BLZ

______З______
    ______Л______
    З__Л__Б__Л__З
    ______Л______
    ______З______

• Rasni

Kad hocu da imam momka, mama kaze da sam mala, a kad trebam da cistim e onda sam velika -.-

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.