Agilni mi je obrisao već 2 definicije , koje ne krše nikakva pravila.Već sam se žalio Kaizenu i njemu samom , ali ne odgovaraju.Te definicije nisu plagijati , niti bilo koga vrijeđaju , i imale su 10 puta više pluseva nego minusa.Agilni postavi u komentaru link neke definicije , koja ima samo isti naslov kao moja , u tekstu nikakve sličnosti.Skinite moda tom jadniku , napije se pa briše sve redom.
http://i.imgur.com/uOC0PU4.png- A
Ne pijem.
- G
Што тражиш правду у неправедном свету? Ево, сад је ППВ победио, па га зови у помоћ. ВУЧИЋУ, РЕАГУЈ!!!!
- В
CIKA BULJA HAHAHAHAHAH

Atife , ako nemaš šta pametno da napišeš nemoj ništa ni da pišeš.Ne palim se ja na prozivke hendikepiranih , što bi vukajlija rekla "ćao zdravo" sa moje teme.
- В
CIKA BULJA
- В
CIKA BULJA

Sramota je brisati definicije plemenitom čovjeku i dobrom Srbinu kao što je Čika Boljo. To je odraz moralnog posrtanja ovog društva, a samim tim i sajta koji je reprezentativan uzorak istog. Samo naprijed Boljo, izdrži! I Tito je bio na robiji pa je posle postao najveći sin naših naroda i narodnosti. Ne možete vi da brišete, koliko Boljo može da piše!

e cika bolj, slusaj me sad dobro sta imam da ti kazem....pun mi te je kurac vise, vec neko vreme te pratim po forumu kako se izdrkavas...veruj mi u stanju sam da te zgazim od batina zato bolje stani na vreme sa ovim proseravanjem jer cu dovesti sebe u situaciju da robijam zbog nekog malog hemoroida kao sto si ti...ako ti nesto nije jasno kretenu obrati mi se slobodno na pvt, rado cu posetiti tvoje selo da preorem i to malo asvaltiranih ulica sto imate.
Veruj mi, ovo ti dobronamerno pisem, prekini na vreme dok mi ne pukne film inace ces sam sebi psovati mater sto si ikad pokusavao da se pokacis sa pezosom glupi kretenu, a ja sam za tebe komadant.- G
Правда за Бољу!