Vlogeri
  • Čika Bolja

Tema je sve vezano za vlogere.Ako pratite vlogove sa youtuba , koje vlogere pratite i volite , kakvo je vaše mišljenje o vlogu uopšteno....

Pošto dosta vas ne zna ni šta znači vloger , da ukratko objasnim:Vlogeri su ljudi koji se snimaju dok iznose neko svoje mišljenje o nečemu.Da bi neko bio vloger poželjno je da bude zanimljiv i što bi se reklo "car".Ima i onih koji ne shvataju da smaraju , pa kad izbace nešto obrukaju se za cijeli život

Ovo su neki od naših vlogera:

Ovo je čovjek koji je popularizovao vlog na ex yu prostorima.Dosta ljudi ga smatra za kralja , a dosta i za budalu.Ja bih rekao da je i jedno i drugo.Prati ga preko 200 000 ljudi , ali u zadnje vrijeme je manje aktivan , zbog kako kaže poslovnih obaveza.
    http://www.youtube.com/watch?v=LDCDiignBRo

Ovo je lik koji snima isključivo tutorijale za trening.Ali ne zanemaruje i parodije , zajebancije i ostalo...I njega prati veliki broj ljudi , skoro 100 000 čini mi se.
    http://www.youtube.com/watch?v=BwzFllKmEs4

Ovu rekreaciju su prvi otkrili Ameri , koji su daleko napredniji vlogeri od naših.

Osim ova dva vlogera ima ih još 2-3 srpskih , a od bosanskih je jedino stvarno popularan Wiissttaa , koji se uvukao u vlog tako što je nenormalno zagotivio Gasttozza.Od hrvatskih je najpopularniji Nkrkan , a odmah uz bok mu stoji Luka's Video Channel.

Da li vi pratite vlog scenu?

• izijem flips

ja licno volim Nixu Zizu, jednom sam gledao njegov klip i posle toga radio propadanja i zgibove na pritkama od pardajza, sto pitas?

• Пд

Да се тема Трансфер блама не зове тако, звала би се Гастоз.

• Томдрил Мерилин

???????????????????????????????????????????????????????????????????

• zeussick

VOLIMO VLOGERE!!!11

• Čika Bolja

Jer me interesuje prati li neko sa Vukajlije ovo.

Ja najviše volim Srpske Tutorijale.Cile je legenda.

• PuppetMaster

zbog kako kaže poslovnih obaveza.

Jedino ako se u Francuskoj guranje drske od metle u cmar smatra za poslovnu obavezu.

• Puzzle-Fox

Ima li Amfilohije svoj vlog?

• Puzzle-Fox

ustvari ne moraš, nema veze +++

• Пд

Ххахаах да је отворио тему "За дом спремни" мање би хејта навуко.

• Čika Bolja

Hahaha u pravi su puppete.Da ne znam kakve obaveze ima , mogao bi da odvoji 15ak minuta da snimi jebeni klip.Ima više fanova od jelene keruše.

• Čika Bolja

Kolegice , ako nije previše intimno pitanje , jesi ti muslimanka?

• Munja nebeska!

Boljo, ako nije previše intimno pitanje, jesi li ti retardiran?

• Kolegica

Pa vidiš po linku koji sam zakačila da jesam.

• Čika Bolja

Nisam Dare.Ako je neko retardiran to si ti , jer svaki dan iznosiš bolestan kompleks prema meni na četu.

Ako ti se ne sviđa tema , razguli!

• Dilan Dog

Ne jedi govna, Boljo.

• Galantni kosovac

Boljo, ispred zareza se ne stavlja razmak.

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Принцес Озана је пичка и пол!

• Рабин Шлома

Ja najviše volim Srpske Tutorijale.Cile je legenda.

Питај га да му попушиш. Можда ти да.

• Čika Bolja

Pa vidiš po linku koji sam zakačila da jesam.

Ja ne dijelim ljude po nacionalnosti , iako će dosta njih reći Bolja nacionalista , Bolja ovo ono...

• bazo

kolegice, taj ti je transfer

• Puzzle-Fox

Zdravo Čika Šoljo :+)

Kako    si?

• Munja nebeska!

Принцес Озана је пичка и пол!

Da nije nje, ne bih nikada naučio kako se pravi sendvič.

• Čika Bolja

Ne jedi govna, Boljo.

Ne boj se dilane , ne jedem dukljane.

• Čika Bolja

Hahahaha e kako sam se smijao kad sam vidio tu malu prvi put.

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Похана тиквица!

• Рабин Шлома

Ај банујте дечка да не траћи живот на медиокритетном сајту попут вукајлије.

• Dilan Dog

Elem

e cika bolj, slusaj me sad dobro sta imam da ti kazem....pun mi te je kurac vise, vec neko vreme te pratim po forumu kako se izdrkavas...veruj mi u stanju sam da te zgazim od batina zato bolje stani na vreme sa ovim proseravanjem jer cu dovesti sebe u situaciju da robijam zbog nekog malog hemoroida kao sto si ti...ako ti nesto nije jasno kretenu obrati mi se slobodno na pvt, rado cu posetiti tvoje selo da preorem i to malo asvaltiranih ulica sto imate.
    Veruj mi, ovo ti dobronamerno pisem, prekini na vreme dok mi ne pukne film inace ces sam sebi psovati mater sto si ikad pokusavao da se pokacis sa pezosom glupi kretenu, a ja sam za tebe komadant.

• bazo

sta je to zeussick, kakav je ovo sendvic bez mesa, jebo je sir i salata, nisam krava

• Munja nebeska!

Hahahaha e kako sam se smijao kad sam vidio tu malu prvi put.

Ti ono beše 2000-to godište?

• Čika Bolja

Eto taj pezos je bar izliječio frustracije , a ti idalje kiptiš u sebi i jedino što smiješ da napišeš je ne jedi govna , pa da ispadne da si opušten , a u stvari ti dlake s glave padaju.A taj pezos javi li mi se negdje uživo svaku kost ću mu polomit , kao i onom napaljenom debilu daretu.A tebe neću , nekako si mi gotivan tako opušten :*

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Јел се добија нека кинта сваки пут кад отвориш нову тему?

• Čika Bolja

Ne spemujte sa stvarima nevezanim za ovu temu , odavno ste trebali zaslužiti ban.Imate čet za hejtovanje.

• NAROD JE NEPRIJATELJ

А дилдо га као нема у торбе!

• Munja nebeska!

http://i.imgur.com/lo0p1rA.png Eto taj pezos je bar izliječio frustracije , a ti idalje kiptiš u sebi i jedino što smiješ da napišeš je ne jedi govna , pa da ispadne da si opušten , a u stvari ti dlake s glave padaju.A taj pezos javi li mi se negdje uživo svaku kost ću mu polomit , kao i onom napaljenom debilu daretu.A tebe neću , nekako si mi gotivan tako opušten :*

XAXAXAXAXAXAXA

• ArfenSDSS

Гола говна сви до једнога.
    Било би фино да сниме заједнички клип како блајве једни другима и онда самоубију мацолама.

• izijem flips

ima jedan dobar vlog

• NAROD JE NEPRIJATELJ

пољубиш ми мог!

• Čika Bolja

Dare kretenčino jedna bez života , EVO RECI MI OVDJE KONAČNO , KOJI JEBENI PROBLEM IMAŠ SAMNOM?JELI MOJE GODIŠTE MOŽDA OSNOVA ŠTO ME TOLIKO MRZIŠ?POREMEĆEN SI U GLAVI , I ODJEBI SA TEME KOJA JE NEVEZANA ZA TVOJ MENTALNI POREMEĆAJ.DEBILU MALOUMNI , UBIJ SE.

• Триша

Зависи каки су влогери, гледам овог Носталџиа Критика, он је добар влогер који је од тога направио мали бизнис, постао је један од познатијих критичара филмова.

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Даре имам осећај да те овај бољо баш и не готиви!

• Čika Bolja

Зависи каки су влогери, гледам овог Носталџиа Критика, он је добар влогер који је од тога направио мали бизнис, постао је један од познатијих критичара филмова.

Jel to neki naš ili strani?

• Munja nebeska!

Ma voli me, samo se zeza. :)