PREDLOG: Čitamo autora!
  • highlander007

Ponukan izvlačenjem Miodraga bez S iz naftalina, predlažem uvođenje sledeće rubrike:

***ČITAMO AUTORA!***

Jedan dan, jedan autor - koga predlažu ondulatori.
    Kriterijumi: Da je kvalitetan i da nije rangiran bolje od 500-tog mjesta, s izuzetkom autora koji se ne pojavljuju duže na sajtou, a nezasluženo su pali u zaborav, poput pomenutog Miodraga.

Koristi: Ukazalo bi se na kvalitet i istakli manje afirmisani članovi.

Š'a kažete?

• plok

moze,ako se daju samo minusi

• Рус

Odlicna ideja, ja bi se javio al' nemam zasta...

• Srkletnik

Ovo bi moglo biti zanimljivo, ili ne.

• Srkletnik

Danas čitamo moje reakcije.

• bata gugi

ne moraju moderatori, oni su ostrašćeni... mogu i obični autori
    i nije bitno koje je mesto
    sinoć sam čitao http://vukajlija.com/recnik/autori/13854, koma

• highlander007

moze,ako se daju samo minusi

Pročitaš, pa ocjeniš kako ti volja. Nigdje ne piše da moraš krnuti plus na to što pročitaš.

• Hogar_Strašni™

Držite se samo PVT-a i opušteno!

• highlander007

Jepse Hogare! Naglasak je na neafirmisanim autorima.

• highlander007

Eto ga. Jedan autor - dvije definicije. Dva minuta vremena. Sutra sledeći. Đe tu problem?

• Natnat

Heheh, Junior, znala sam :)

Ma ne mora dan po autoru, može i tema. Kao što se predlažu definicije, posteri i reakcije, možemo da predlažemo i autora.
    Meni lično je Miodrag nešto potpuno novo iako je tu godinama, iskidah se od jutros.

• Hogar_Strašni™

Aj predlažemo moju definiciju za odabrane?

Smorili ste, brate!
    Čitajte definicije i autore kako vam je volja, koga boli patka...

• highlander007

ne moraju moderatori

MORAJU moderatori. Nema ortačkog predlaganja. Predložili bi 50 autora u roku od pola sata i piši - propalo.

EDIT: Jedan autor zaslužuje da dobije jedan svoj dan.

• Natnat

Likčina (ako nije dupli tj.)

Pa i da jeste? I te definicije mora neko da napiše :))

• Pepe González

Čitajte mrlju. Čova je čru andergraund.

• bata gugi

e pa ne moraju!
    bre, svako može da predloži koga hoće a na nama je da li ćemo čitati ili ne, mislim šta...

• Марко 

Дајте линкове ите у пичку материну јер ја сад треба да тражим тамо?!

• plok

gugi hoce da predlaze svoje rodjake
    nego obavezno procitati
    gićo mora se se http://vukajlija.com/recnik/autori/251352

• Tuccini

Protiv.
    Postoji tema za predloge: tamo predložiš definiciju, onda neko pročita, dopadne mu se i pročita još od istog autora.
    Ili ondulatori iskopaju sami i odaberu - nastavak isti.
    Sada - kada imamo random defke, nailaziće tek "novi" autori, pa eto epiloga kao pod 1 i 2.

• ninka_92

Čitajte mene, imam par dobrih stvari.

• merci

Meni je baš fora čitati ljude koji se ne pojavljuju. Ovdje prisutni se sasvim dovoljno reklamiraju i ovako.

• PuppetMaster

ollanik, ako ti dodjem na kalis nateracu te pred svim ortacima da se skines i naguzis i da te sutiram, vise mi te je pun kurac samo te pratim po forumu kolko se izdrkavas i glumis nekog mangupa...a veruj mi kalis mi je blizu ocekuj da se sretnemo veceras majmune

• plok

PuppetMaster,Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
    Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

• Pajo Dačak

Ja sam za, a ovi sto su protiv, niko ih ne tjera da citaju...

• Petar Pan Pezo$

Podrzavam, pod uslovom da taj autor nema vise od tri napisane definicije

• paninaro

Čitajte Vuka pojedini, lako ćemo za autore.

• Makaronac

čitajte moga

• Dzankee

PuppetMaster

ollanik, ako ti dodjem na kalis nateracu te pred svim ortacima da se skines i naguzis i da te sutiram, vise mi te je pun kurac samo te pratim po forumu kolko se izdrkavas i glumis nekog mangupa...a veruj mi kalis mi je blizu ocekuj da se sretnemo veceras majmune

HAHAHAHAAHAHHAAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHAH

ollanik

PuppetMaster,Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
    Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHA

• Glavni

čitajte me autora

• ps

ево ја кренуо ал ме брзо сморилололо

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.