Devojka mi se žali da joj ne stružem dovoljno vaginalne kanale i da će ako nešto ne uradim povodom toga, otići kod svog bivšeg dečka koji je crne kože. Mnogo je volim i ne želim da moj pravi kurac stoji između nas, želim jako da ga iskrivim, ako postoje neke tehnike i sprave koje će mi pomoći u tome, molim vas da mi zbilja i zaista pomognete.
Probao sam sa užim vaginama, ali kad ga izvučem samo pulsira i izbacuje onu belu gustu tečnost jače, a iste je pravoće/krivoće, tako da taj predlog odbacujem odmah.
EDIT: preferira na desnu stranu krvi da bude pensi
možeš i da ne vadiš tu kost nego da je lomite dok je još u penisu, onda ćeš imati polni organ zakrivljen zavisno od bioprognoze.preferiranje desne strane krivosti, otpada predlog
Imaš u kurcu jednu kost, to kad izvadiš, sam će da se iskrivi. Onda uzmeš tu kost, kažeš devojci, U ŠTA ĆEMO?!, opkladite se i slomite kurčevu kost, i onda joj ponudiš nešto u toku dana, a ako uzme to što joj nudiš, a ne kaže ZNAM ZA JADAC, onda si pobedio.do jaja, ako joj ponudim kurac kad već budem uspeo da ga zakrivim u desnu stranu, povileneće od sreće, zaboraviti na jadac i ima da pobedim! hvala, predlog usvojen, al' ne dobijaš nikakvu nagradu, jebiga, jadna plata u pekara

nepopularno jeste ali moraš početi da masturbiraš po malo. prirodan način da se tvoje spolovilo iskrivi je masturbacija pri čemu treba koristiti samo jednu ruku a koja će to ruka biti zavisi od strane u koju želiš da se iskrivi, ukoliko želiš krivinu na lijevo koristićeš desu ruku i obrnuto. nažalost, današnja mladež stupa u odnose nepripremljeno pri čemu potpuno zanemaruje značaj masturbacije.
Кажу да је то ствар генетике и да си требао да се родиш са тим. Тј требо је да се искриви у мајци. Тако да ја предлажем да га вратиш на дораду.mrzi me da iskopavam, otpada
ne mora da znaci. moze da ga npr slomi na prirodni ili vestacki nacin u zeljenu stranu i voila. znaci, sto priroda nije dala, da se ispraviti. tj iskriviti. ah, whatever...budi direktan, sprava, tehnika?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.