Finale Aba lige Cibona - Cedevita
  • Gvozzden

Vaša mišljenja, prognoze i slično

• Марко 

Побједиће спорт, не?

• Dvajt

oće biti više od 50 ljudi na tribinama lolo

• Gvozzden

Ja znam lika koji ima kartu za finale već, kontam da ima dosta ljudi tako, biće soma dve ljudi kapiram

• dusan1001

oće ima 150 ciboninih i 50 cedevitinih ili obrnuto tako nešto pričali

• александаркг

па тол'ко, педесет до сто.

ја бих волео да добије цибона да после ми можемо да кажемо да је наш противник освојио, лоло

• Gvozzden

Ne znam kakve su cene karata, da imam novaca razmislio bih da pogledam sigurno će biti čil a ok basket i finale jednog takmičenja ipak

• Dvajt

gvozdene vidi kod ovih što su kupili karte ranije pa neće da idu, ima takvih pun kurac

• Gvozzden

pa šta fali, ne bi sigurno gledao finale zvezda partizan sa 20 000 stoke na tako malom prostoru ovako ko gospodin nema gužve a opet finale i košarka

• director©

što se ne pokolju
    pa da kažemo da je rvacki bratoubilački rat počeo blizu restorana gde je srednji srdžanov sin oplodijo snajku

• Dvajt

zar je nije oplodio u ostrogu

• ps

Ma treba da se pojave zve i par sutra sa sve navijacima i izbacimo rvatska govna iz hale i igramo finale. Bole nas kurci za eu

• Стеван

Па контам да је Цедевита фаворит, рекло би се да су квалитетнији.

• Skočimiš

Ustaše igraju šijavice u po Beograda.
    E moji Srbi.

• TB

Само уз Цибону јербо њих подржава Динамо....
    https://www.youtube.com/watch?v=v_-_yt9voVg

• Стеван

Skočimiš

Ustaše igraju šijavice u po Beograda.
    E moji Srbi.

ајој трагедије, шта ћемо и како ћемо сад

• Deku

IDUĆEG TJEDNA U ZEMUNU!!!1

• Стеван

Изјаве и очекивања тренера финалиста:
    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=26&nav_id=840969

• YouCantHandleTheTruћ

Свака част Шарићу, па и Римцу, али ем што тешко могу да понове још једно овакво изненађење, ем би и та чињеница да клубови у које држава сипа паре и праве најбоље резултате у лиги просто наставила да живи са Цибоном. Бар толико би могло да се промени ако се већ коренито мења.

• YouCantHandleTheTruћ

И ДА ДОДАМ КРИВА ЈЕ ДРЖАВА ЦЕЛЕ ГОДИНЕ КУКАМО КАКО НЕМА ПАРА ЗА ЗВЕЗДУ И ПАРТИЗАН И НИКО НИШТА ДА УДЕЛИ И ЕВО КАКО ИМ СЕ ВРАЋА ЈЕБИТЕ СЕ СВИ САД ЋЕМО ДА ПРОДАЈЕМО ИГРАЧЕ ДА ИСПЛАТИМО ВУЈОШЕВИЋА А ВИ САМО ГЛЕДАЈТЕ.

• Jericho

Ja sam mislio da se za otvaranje besmislene teme dobija ban, koga bre sad boli kurac za ABA ligu kad nema srpskih klubova?

• Dzankee

kakav trol od teme lolo

• Стеван

Jericho

Ja sam mislio da se za otvaranje besmislene teme dobija ban, koga bre sad boli kurac za ABA ligu kad nema srpskih klubova?

Који си стуб србства.

Мене занима утакмица, најјаче да ћу престати сад да пратим. Ајде да се правимо и да је Евролига небитни курац од такмичења, зато што су испали наши клубови. Идите читајте Матију Бећковића.

• TB

Цибона је тукла Цедевиту са цирка 15 разлике оба пута у регуларном делу.... Вазда су већи фаворити од њих, ал' ови имају Репешу, уз Дулета, најбољег тренера у АБА лиги....

• Skočimiš

Мене занима утакмица, најјаче да ћу престати сад да пратим. Ајде да се правимо и да је Евролига небитни курац од такмичења, зато што су испали наши клубови. Идите читајте Матију Бећковића.

Realno i jeste, jebeš Evroligu bez Partizana, ko to još prati?

• Gazimudo

ал' ови имају Репешу, уз Дулета, најбољег тренера у АБА лиги....

A ovi imaju Rimca koji je raspustenu bandu iz koje je otislo nekoliko igraca uspeo da ukomponuje, izbori F4 a zatim i pobedi prvog u ligi na njihovom terenu, i to da ih oduci od kosarke..

Ja bi volo da Cibona pobedi, ne volim vestacke tvorevine u sportu, pa tako mi nije jasno zasto bi iko navijao za Cedevitu. A i nek odigra Saric dobru tekmu, nek se proda negde, i on i Blesavi, pa da nam bude lakse dogodine :D

• izijem flips

Dal stavljati ovu jebenu Cedevitu na tiket, 1.6 je mnogo, boze boze, valjda ce ih jebati Goran Suton? Ko misli da nece?

• Glavni

Napašćemo rvacku i osvojiti je domraka da moremo reći kako srbski timovi igraju finale

edit
    ne moramo skroz, samo do zagreba, nači biće gotovo do ručka

• iv ana

НАВИЈАМ ЗА ЦИБОНУ ЗБОГ ВЕЛИКОГ СРБИНА ЈАГОДИЋА КУРДИЏЕ

ИМАМ КУПЉЕНУ КАРТУ ЈЕР САМ МИСЛИО ДА ЋЕ НАС ЈУСУФ ПУСТИТИ ЈЕР ЈЕ ВЕЋИ ГРОБАР ОД ЏОНИЈА И ЕЛЕ ЗАЈЕДНО

• TB

Контам победа Цибоне од неких 5-6 разлике....

• izijem flips

mnogo je da ono malo govance ponovi partiju kao protiv Zvezde....

• Gazimudo

Aj ne zajebavaj, Saric ce opet da oplodi.. U ovakvim utakmicama uvek igram na vecu kvotu posto su sanse 50/50.

• Бохор

Ma ja, neću da gledam Ligu šampiona, finale. Ne igra Zvezda jbg. Idukurac.

• Fender Stratocaster

Који су наши? Да знам, да не навијам за њихове.

• iv ana

Наши су Цибона. Погледај мој клип, МЈК21 каже да се у њиховој свлачионици прича српски и да стробери значи јагода и то само знају од енглеског, онај блесингеј мора знати српски

• Rasni

CIBONA POBEDJUJE.

• Carl Cox

Za bolje i nismo.

• Skočimiš

Limenke pate od stokholmskog sindroma, očito :D

MOJ KOMŠIJA JE JAČI OD TVOG TATE, ON JE PREBIO MOG TATU!

• Стеван

Цибона као да је зачарала кошеве, ни ови не могу скоро ништа да убоду.

• Rasni

Kad pobedi Cibona ima da izjebem glodare.

• Sub Focus

Свака част Шарићу

za samo šest meseci je vrednim radom...

lolo

• Rasni

Bolji smo od grobara.

• Johnny Kurajber

Rasni samo da ti onako čisto kažem da si ti u banu 80 dana zbog plakanja po fejsu, a ovo ti je onako probno, da vidim da li si ukapirao neke stvari. Ako ćeš da smaračiš glupostima svuda na sajtu i generalno sereš onako kako umeš, vratiću te u ban brže nego što možeš da izgovoriš jebonasjekojić. Na tebi je.

• Rasni

E pa proslo je 20 dana znaci sad 60?
    I za smaranje po fb obrati se Cukebergu. Nisam pisao po vukajliji.

• Johnny Kurajber

Pitaću Cukenberga i on će reći 30 dodatnih. Nije ni bitno. Lepo ti je sada rečeno.