Novo preljevanje moderatorima
  • Mickey Savage

Došao je i taj dan kad je količina vulgariteta konačno probila visoku lestvicu tolerantnosti. Svedoci smo najprizemnijeg primitivizma koji već mesecima obitava na sajtu bez ikakve želje čelnih ljudi da reaguju. Vrhunac je predstavljala činjenica da je sam kreator te paradigme ponašanja u vrhu kandidata za novog moderatora. TOME SE MORA STATI NA KRAJ!

Kad već niko ne želi preuzeti inicijativu, javjam se ovako ponizno, jer neke stvari moraju biti sasečene u korenu. ZVANIČNO PODNOSIM KANDIDATUTU NA MODERATORSKO MESTO. Moje agende će biti sledeće:

-traktor
    -traktor
    -traktor
    -traktor
    -traktor
    -traktor

Lista ciljeva će biti dopunjena i želim da se što veći broj ljudi pridruži našem pokretu!

DOSTA JE BILO - RESTART!

• Nash Bridges

al sam isro govno ko crevo za otpumpavanje

• ps

- zabrana vređanja osoba na osnovu njihovog porekla i trenutnog mesta življenja (bez njihove dozvole)

Misliš tebe, Eleka i Stecana?

• ps

- uvođenje radija sa kvalitetnom muzikom

Ko bude pipnuo "moravu" dabogda mu se prsti osušili mada smara Nebojša iz Moskve al muzika jebe često.

• dusan1001

Opljačkaše ovaj narod

• Шљиворад Тртовић™

Mickey Savage

Došao je i taj dan kad je količina vulgariteta konačno probila visoku lestvicu tolerantnosti. Svedoci smo najprizemnijeg primitivizma koji već mesecima obitava na sajtu bez ikakve želje čelnih ljudi da reaguju. Vrhunac je predstavljala činjenica da sam kreator te paradigme ponašanja u vrhu kandidata za novog moderatora. TOME SE MORA STATI NA KRAJ!

Kad već niko ne želi preuzeti inicijativu, javjam se ovako ponizno, jer neke stvari moraju biti sasečene u korenu. ZVANIČNO PODNOSIM KANDIDATUTU NA MODERATORSKO MESTO. Moje agende će biti sledeće:

- strog odnos prema vulgarizmima tipa "al sam isro govno ko crevo za otpumpavanje"
    - ograničenje sportskih tema koje dovode do vređanja i predstavljaju generalnu matricu ponašanja na sajtu
    - zabrana vređanja osoba na osnovu njihovog porekla i trenutnog mesta življenja (bez njihove dozvole)
    - podsticanje većeg broja ženskih osoba da dolaze na sajt, tako što će mizoginistički ekcesi biti minimalizovani
    - davanje većeg prostora istinski duhovitim ljudima koji su zapostavljeni glasnoćom onih primitivnih
    - uvođenje radija sa kvalitetnom muzikom

Lista ciljeva će biti dopunjena i želim da se što veći broj ljudi pridruži našem pokretu!

DOSTA JE BILO - RESTART!

***ЈЕДИ ГОВНА!***

• Марко 

усро се жив

• Lutak iskrivljenog L

a sta ja imam od toga? koliko sam ja tu dobar?

• dusan1001

A mogo bi i proviron da moderiše da imamo ceo balkan Bosna-vidra,CG-Marko,Bugarska-celt još ustaša i makedonac fali evo recimo zapata može da glumi makedonca

• Petar Pan Pezo$

za koji kurac treba dovlaciti vise zenskih na sajt? obrazlozi.

• Puzzle-Fox

- podsticanje većeg broja ženskih osoba da dolaze na sajt, tako što će mizoginistički ekcesi biti minimalizovani

Bratelo, aj prvo da smanjimo ove pokušaje da se predstavljaju ljudi ka neki veliki intelektualci i da taj način izražavanja ostavimo onima koji to stvarno jesu.
    I da, da batale ljudi da se tiskaju ženama i da obigravaju oko njih ka da pičke od porođaja viđeli nijesu a sve konjine od minimum 20 godina.

za koji kurac treba dovlaciti vise zenskih na sajt? obrazlozi.

+1

• Марко 

да вам објасним у чему је ствар

раширила се нека прича о новим модераторима са којима провирон није био у добрим односима па се сад уплашио бана и нада се да ће се увући довољно у буљу како би добио неки имунитет

• ps

A mogo bi i proviron da moderiše da imamo ceo balkan Bosna-vidra,CG-Marko,Bugarska-celt još ustaša i makedonac fali evo recimo zapata može da glumi makedonca

Raja je makedonac a evo ja ću budem šćiptar onda

• dusan1001

UMODOVATI RASNOG

• sunshine

Koji kurac da radimo išta, sačekajte da se Šešelj vrati i videćemo onda šta dalje.

• Mickey Savage

Ovde upravo pišu oni koji su i doveli sajt na primitivan nivo na kom već neko vreme obitva. Pokrenite se "beli listići", vreme je!!!

• Rasni

Doći će Šešelj jednog dana!

• Rasni

Idi jebi nešto.

• Rasni

I ko si ti da ograničavaš sport? Ej pa sport je star 2000 godina. I sad oćete da nas svedete na samo 5-6 tema bez vredjanja.

• Синиша Вуцо

Шта фали радиоу?

• Rasni

Treba dati moda nekom posterdziji.

• Mickey Savage

Znam da ova moja inicijativa ima male šanse pošto je YB već viđen kao novi moderator - što smatram katastrofalnom odlukom - ali se ipak uzdam u onaj normalni deo sajta da stane na put tome. Cajk, Nat, Brus, Kurajber, Agilni od modova; Stevan, Truć, Beni, Radjard od viđenijih autora, ubeđen sam da oni moraju dići svoj glas protiv zakucavanja konačnog eksera u kovčeg Sima Vukajlije. Hasta la vitoria siempre!

• Марко 

Јел ово први пут да неко јавно моли за модовање?

• ps

jesi lud ti stvarno?

• Puzzle-Fox

Znam da ova moja inicijativa ima male šanse pošto je YB već viđen kao novi moderator - što smatram katastrofalnom odlukom - ali se ipak uzdam u onaj normalni deo sajta da stane na put tome. Cajk, Nat, Brus, Kurajber, Agilni od modova; Stevan, Truć, Beni, Radjard od viđenijih autora, ubeđen sam da oni moraju dići svoj glas protiv zakucavanja konačnog eksera u kovčeg Sima Vukajlije. Hasta la vitoria siempre!

Ne prdi bez mene.

• dusan1001

Svi prdite po forumu jedino je rasnu čru hardkor

• Rasni

Jbt. Ja imam vece sanse da me umoduju nego proviron.

• Radijacija

oću ja da budem mod. KOntakt via PM.

• Rasni

Ako ja budem mod, svaki dan ću da serem na odredjeni predmet.

• Шљиворад Тртовић™

sunshine

Koji kurac da radimo išta, sačekajte da se Šešelj vrati i videćemo onda šta dalje.

АМИН!

• sunshine

Trebalo bi otvoriti neku temu samo za tipove ko što je Miki (Majki jebem li ga)

Tu ćemo svi da se poštujemo, govorićemo u aoristu i bićemo ljubazni prema trebama.

- Ostah da u kasne sate dragi moji.
    - Vidra izbaci sliku
    YeahBatch malopre: Kako zanosne oči boje ciklame imaš ti prelepi cvetu iz ravne Semberije.
    - Predivnog li jutra i mirisa jorgovana napolju. Pravo vreme za čajanku.

• Pajo Dačak

PENIS VAGINA IZMET DOJKA

• sunshine

Evo vam recept za sok od djumbira.

• Puzzle-Fox

Kajzene promijeni mi nadimak u "Ostroga mi"

• sunshine

Koji je najbolji čajni kolutić ?

• Rasni

Kaizne promeni mi nadimak u rasni

Kupim ti gaibu piva.

• Puzzle-Fox

Koji je najbolji čajni kolutić ?

čmarni :+)

• Rasni

BAŠTOVANSTVO

• Rasni

I koji kurac proviron sere kada on ni ne ulazi na forum?

• Puzzle-Fox

Rasni popravio ti se humor malo u zadnje vrijeme, svega mi.
    Mislim i dalje si debil ali sad si prosječan debil, ranije si bio baš debil među debilima.
    Dobio si dosta poena kod mene za ono govno.

• Puzzle-Fox

I koji kurac proviron sere kada on ni ne ulazi na forum?

Uđe da nam pokaže neku novu komplikovanu riječ koju je naučio. Npr. "mizogonistički"

• Риха Дисидент

Ima Zuluf pravo. Za kaj i izbjeglice ne bi imale svog moderatora. Svi ostali imaju, ne računajući nac. manjine. Podrška.

• Mickey Savage

Jebač mod?! Da li ste vi normalni? A problem je što gs Kelt podržava, inače bi kandidatura bila razjebana kad već nema obraza da odbije ono za šta nije.

• Стеван

Колега Провирон заиста има поенту. Размислите на тренутак... Постали смо сајт на ком је нормална појава исмевање судбине жртава породичног насиља. То је озбиљан феномен и велики проблем овог друштва, а не инспирација за шаљиву тему.

• Марко 

хахахах стеване

• Rasni

Slažem se gospodine Stevane. Dirljivo zapažanje.

• Стеван

Сада сам се сетио да је тему отворио Провирон. Драги колега, ако имате имало достојанства, повући ћете се са места кандидата и препустити мени да покушам да спасим нашу идеју и поведем овај сајт у правом смеру.