Došao je i taj dan kad je količina vulgariteta konačno probila visoku lestvicu tolerantnosti. Svedoci smo najprizemnijeg primitivizma koji već mesecima obitava na sajtu bez ikakve želje čelnih ljudi da reaguju. Vrhunac je predstavljala činjenica da je sam kreator te paradigme ponašanja u vrhu kandidata za novog moderatora. TOME SE MORA STATI NA KRAJ!
Kad već niko ne želi preuzeti inicijativu, javjam se ovako ponizno, jer neke stvari moraju biti sasečene u korenu. ZVANIČNO PODNOSIM KANDIDATUTU NA MODERATORSKO MESTO. Moje agende će biti sledeće:
-traktor
-traktor
-traktor
-traktor
-traktor
-traktorLista ciljeva će biti dopunjena i želim da se što veći broj ljudi pridruži našem pokretu!
DOSTA JE BILO - RESTART!
Mickey SavageDošao je i taj dan kad je količina vulgariteta konačno probila visoku lestvicu tolerantnosti. Svedoci smo najprizemnijeg primitivizma koji već mesecima obitava na sajtu bez ikakve želje čelnih ljudi da reaguju. Vrhunac je predstavljala činjenica da sam kreator te paradigme ponašanja u vrhu kandidata za novog moderatora. TOME SE MORA STATI NA KRAJ!
Kad već niko ne želi preuzeti inicijativu, javjam se ovako ponizno, jer neke stvari moraju biti sasečene u korenu. ZVANIČNO PODNOSIM KANDIDATUTU NA MODERATORSKO MESTO. Moje agende će biti sledeće:
- strog odnos prema vulgarizmima tipa "al sam isro govno ko crevo za otpumpavanje"
- ograničenje sportskih tema koje dovode do vređanja i predstavljaju generalnu matricu ponašanja na sajtu
- zabrana vređanja osoba na osnovu njihovog porekla i trenutnog mesta življenja (bez njihove dozvole)
- podsticanje većeg broja ženskih osoba da dolaze na sajt, tako što će mizoginistički ekcesi biti minimalizovani
- davanje većeg prostora istinski duhovitim ljudima koji su zapostavljeni glasnoćom onih primitivnih
- uvođenje radija sa kvalitetnom muzikomLista ciljeva će biti dopunjena i želim da se što veći broj ljudi pridruži našem pokretu!
DOSTA JE BILO - RESTART!
***ЈЕДИ ГОВНА!***
- podsticanje većeg broja ženskih osoba da dolaze na sajt, tako što će mizoginistički ekcesi biti minimalizovaniBratelo, aj prvo da smanjimo ove pokušaje da se predstavljaju ljudi ka neki veliki intelektualci i da taj način izražavanja ostavimo onima koji to stvarno jesu.
I da, da batale ljudi da se tiskaju ženama i da obigravaju oko njih ka da pičke od porođaja viđeli nijesu a sve konjine od minimum 20 godina.za koji kurac treba dovlaciti vise zenskih na sajt? obrazlozi.+1

Znam da ova moja inicijativa ima male šanse pošto je YB već viđen kao novi moderator - što smatram katastrofalnom odlukom - ali se ipak uzdam u onaj normalni deo sajta da stane na put tome. Cajk, Nat, Brus, Kurajber, Agilni od modova; Stevan, Truć, Beni, Radjard od viđenijih autora, ubeđen sam da oni moraju dići svoj glas protiv zakucavanja konačnog eksera u kovčeg Sima Vukajlije. Hasta la vitoria siempre!
Znam da ova moja inicijativa ima male šanse pošto je YB već viđen kao novi moderator - što smatram katastrofalnom odlukom - ali se ipak uzdam u onaj normalni deo sajta da stane na put tome. Cajk, Nat, Brus, Kurajber, Agilni od modova; Stevan, Truć, Beni, Radjard od viđenijih autora, ubeđen sam da oni moraju dići svoj glas protiv zakucavanja konačnog eksera u kovčeg Sima Vukajlije. Hasta la vitoria siempre!Ne prdi bez mene.

Trebalo bi otvoriti neku temu samo za tipove ko što je Miki (Majki jebem li ga)
Tu ćemo svi da se poštujemo, govorićemo u aoristu i bićemo ljubazni prema trebama.- Ostah da u kasne sate dragi moji.
- Vidra izbaci sliku
YeahBatch malopre: Kako zanosne oči boje ciklame imaš ti prelepi cvetu iz ravne Semberije.
- Predivnog li jutra i mirisa jorgovana napolju. Pravo vreme za čajanku.