https://www.youtube.com/watch?v=LDgCaH-1HAU
МИЛОРАДЕ ТИ СИ СРПСКА ДИКАдржо бих бар двојицу гајби ал ако имам двориште.

Kasni Dodik od kuće na neki sastanak u Banja Luci. Kaže vozaču: Brže, jebem ti. I vozač nagazi, kad izleti svinja i oni je zgaze Audijem. Kaže Mile vozaču: Vozi me u Banja Luku, vrati se ovdje i plati vlasniku svinje štetu, pa dođi po mene kad ja završim sastanak. -Važi, gosn Dodik. Dodo ode na sastanak, završi se sastanak, a vozača nema i nema. Dolazi on nakon 4 sata, pijan ko motorka. -Stoko pijana, đes dosad, jebem ti panaiju da ti jebem? -Joj, šefe, slušaj: Ja došo tamo, nema niđe ništa na cesti, ja odem u selo, upanem u kafanu, svi gledaju u mene, a ja kažem: "Ja sam Dodikov vozač, ubio sam svinju." Joj, šefe, da vidiš kad je narod krenuo zvati piće!
- G
Кад се Миле не би овако понашао, како би га педералисти разумели? Миле, јеси сировина, али такав треба Убосни. С Милетом до уједињења!
- G
Често он навраћа вамо, лепо се једе, пије, пева. Капирамо ми да је Миле дилеја, али као и код нас у Србији - какви смо ми, такви су и они. Будите бољи и имаћете бољег Милета. Овај вам макар чува гузице од мустаћа и ујки. Реците му хвала. Милета хвалите јавно, а нападајте га у четири ока, критикујте, саветујте, исправљајте. Немојте допустити лешинарима око вас да се радују српској неслози. И да вам честитам од срца што нисте насели на форе из Педерације, па нисте као и они полупали пола Српске. Браво, браћо!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.