Људи, зна ли неко како да нађем ђе ми се коте паукови у кући пошто их у последњих месец дана има ненормално много, сваки дан морам паучину да скидам са зидова, немам више живаца? Могу ли некако да их намамим нечим и сјебем све одједном или да им одем ђе им је гнездо да им затрем сјеме? Разуме ли се ико у та говна?

Kažu da begaju ako okadiš tamjanom.
Sećam se jednom ulazim ja u neku novootvorenu buvaru u kraju da kupim prazne diskove i vidim gazda ide okolo s kadionicom.
- Jel prostor osveštavaš komšo za srećan biznis? To bi morao ipak bradonja da ti odradi, znaš?
- Ma jok bre, teram paukove.Čekaj, ko je ono nedavno tražio u raznoraznim pitanjima kako da otera žabe?
Nojevim jajetom protiv PAUKAŽelimo s Vama podijeliti jednu zanimljivost vezanu uz ljusku nojevog jajeta. Ljuska nojevog jajeta, zbog jedinstvene kemijske strukture posjeduje specifičan miris od kojeg pauci bježe, a ljudi su neosjetljivi na njega. Tako je ljuska nojevog jajeta osim dekorativne vrijednosti dobila i svoju uporabnu ulogu. Kroz ljusku nojevog jajeta probušenu s obje strane, provede se vrpca pomoću koje se jaje objesi na strop, luster ili u blizini svjetla gdje se učestalo stvaraju paučine. Ovakva primjena ljuske nojevog jajeta potječe iz Turske, najpoznatiji primjer je džamija Aja Sofija u Istanbulu. Pauci, čuvajte se!
Preuzeto sa
http://www.nojevi.com/
Radi, ozbiljno. Ne bih znala za to, ali poznajem neke ljude po Patrijaršiji i znam da su kačili nojeva jaja u Hram sv. Save, jer nisu mogli da se izbore sa paučinom visoko u kupoli.
Čak je u jednom momentu bilo toliko paukova, da su se navadili i golubovi koji su ih tamanili, pa su onda zaposlili tipa čiji je jedini posao bio da rasteruje golubove.
ноја је свети илија ставио на барку и спасио га од дављења негде у обреновцу пет иљада година п.н.е.Baš to. A i noj je generalno bogougodna životinja jer promoviše idealan vernički obrazac ponašanja čim ugleda malo peska u blizini.
Čak je u jednom momentu bilo toliko paukova, da su se navadili i golubovi koji su ih tamaniliIzgleda da sam gledao previše filmova, ja sve nešto pod utiskom da bi pauk pojeo goluba a ne obrnuto.

Potpuno pogrešno postavljaš stvari. Pauk, prema verovanju, donosi sreću i dobitak, pa ukoliko ga ubiješ, malerišeš sebi i u najmanju ruku ćeš izvisiti za prihod, a možda navući sebi i gubitak. Tako da, ako već imaš toliko paukova u kući, možda ti se smeši velika lova.
Dakle, pomiri se sa njima, navikni se na njih, tretiraj ih kao ljubimce ili bar kao sustanare i zgrći lovu.
укинут и утисак недеље. шта је следеће...
кардашијани за сиротињу уместо утиска.
http://mondo.rs/a726564/Zabava/TV/Porodica-Djogani-snima-rijaliti-za-B92.html