Не знам да ли сте и ви били непријатно изненађени кад су вас пробудили слуге ЕПС-а претећи да ће искључити струју уколико не измирите дуг, у мом случају смешних 6000. Да ствар буде још гора, нисам једини који је имао такав проблем, јер кад сам отишао у пошту појавило се доста људи који су имали и мањи дуг од мене, али им је речено да ако не плате да ће да искључе струју.
Да ли је то чишћење пред грејну сезону? Да ли је то само бахатост Вучића? Да ли је то зато што држава нема пара за набавку струје па приморава људе да измире и ситне дугове за које никад нису били упозоравани.
Да ли неко зна о чему је реч?
Постоје они соларни панели, ал' та два велика соларна панела произведу струју за 4 дана и то не смеју да троше велики потрошачи, у преводу не може се без ове њихове, јер не можеш ти тек тако да произведеш довољно јаку струју, а и да постоји начин сигурно улагања нису мала. Нису исекли платио сам.
Панинаро, црвена тарифа, па се лако натуче.
мени дошли да секу воду, сецкају оним великми маказама млаз по купатилу и кујни а оно само наставља да тече, ја их гледам мислим се па де ћеш воду да исечеш, то је немогућеŠomaro, voda se isključi pomoću specijalnog uređaja (tzv. ventil), ako takav postoji na stanu i to je 5 minuta, u suprotnom sledi tužba.

Šomaro, voda se isključi pomoću specijalnog uređaja (tzv. ventil), ako takav postoji na stanu i to je 5 minuta, u suprotnom sledi tužba.
У мојој општини вода није за било какву употребу, ни за пиће, ни за кување, осим за купање ничему не служи, тако да нек дођу да је искључе био бих им захвалан иовако имам бунар.

Иптв скупљи од кабловске, ко те јебе. Па толерисали су до сад, зато је народ и избегавао плаћање. Је л' ти потребнији интернет и иптв од струје? Ако јесу, слободно их плаћај, а струју немој. хехехехехе
Јебига, не треба да се толерише, имаш рок до ког се плаћа и ћао. Наравно, треба и ове што дугују много да одеру, ко их јебе. И наравно да треба прво од њих да се крене, само је фрка што је оном што дугује триста иљада, једно 270 застарело. Ал ту су направљени пропусти и они ће сад да поштеде себе губитака, а тебе кашњења и стресирања ојо тога да л' ћеш да имаш да платиш све. :Д
Chule37
Лорде, вајрлес не може да ради ако они преко компјутера блокирају, а то ураде за 2 минута, довољно им је да га нађу на свом компу и само га блокирају.Ово је тачно у теорији али није у пракси, пошто је велика перипетија да ти тако секу и још док те нађу и обраде податке све, појави се још милион људи са већим дугом па тебе и забораве, овако дођи да ти исеку интернет а ти имаш вајрлес па могу само да га дувају пошто не могу да исеку нешто неопипљиво. Исто тако је мој ћале хтео да ми исече вајрлес ове године кад сам пао на поправни из мате, ал није имао шта пошто је вајрлес свуда око мене и не могу ти сигнали да се исеку...

Шоми, постоји и ометач сигнала за вајрлес, могао је то да купи 20 евра кошта, у неким школама то сад постоји да не би деца хватала то и сурфовала, али опет, сви углавном имају пакете са нетом.
Шљивораде, па о томе ти ја причам, ја дугујем 6000 он дугује 200000 и сад он долазе и мене напушавају као да сам задужен до гуше, а тих 6000 је 2000 претплата, од тога значи реалних 4000 струје, ал' не, лакше је њима да мене смарају, јер знају да ћу платити.
Чуле, де то мој ћале зна, изнервирао се човек и узео маказе да исече вајрлес , али цврц, не можеш сигнал свуда у ваздуху да исечеш!
А што се тиче ове приче о бунару, причао ми је ујак да је имао проблем, могу и њега да ти исеку (тј. затрпају прецизније). Пошто по новом закону бунари су стрпани у исти кош као и нафта и рудници, треба ти концесија да би могао да га експлоатишеш, што је и логично јер је Србија земља вода и лако можеш да кренеш да пуниш и флашираш и обогатиш се. Тако да се не бих баш пуно ослањао на тај бунар ако немаш дозволу тј. концесију од државе да можеш да га користиш... Можда мислиш да је то само слово на папиру и да неће тебе качити, али јел си ишао у општину да се распиташ?
али контам да они притискају редовне платише више од оних који не плаћају, јер су вероватно дигли руке од њихНама тако једном дошла опомена- платили смо, ником ништа, фрке нема.
Онда други пут само упада лик с маказама с налогом- прво му се ћале начеститао миле нове године, онда звао Електровојводину да провере, они се сасрали кад су скапирали да је неко из рачуноводства ладно обрачунао попуст на рачун као дуг (она фора да је мањи рачун ако платиш пре 24. у месецу) и онда следећи месец само дошао рачун умањен за 2000. Уз све слатко са шлагом.
Ау, па ти се баш не разумеш... Нема везе колико си година користио, кад се донесе закон од тад креће да важи то што је прописано. Нема везе што морају да уђу, улазе исто ко и за друге ствари кад секу, исто и за буњење, позову полицију ако евентуално избије фрка да осигурају обављање посла. Разлика јесте само што ти треба више папира, отворена фирма и механизација за цео поступак, али што се исправности воде и концесије тиче то треба да буде регулисано. Као што мораш да пријавиш помоћни објекат и да га легализујеш тако треба да извадиш концесију за бунар и да стручњаци испитају квалитет воде да не би дошло до тровања тебе и свих људи који користе бунар, врло логично. Уосталом прочитај закон о концесији и иди у катастар и општину да се распиташ, мој ујак је баш имао проблем. Мсм не би да те плашим, али вероватно ће да ти секу бунар...
Chule37
Могу да ми секу курац, не могу да провере да ли користим бунар кад користим и водовод, ко им јебе матер.Брате ја не верујем, јел ти чујеш себе? Нема везе да ли ти нешто користиш, чим се налази на твом имању треба да буде легализовано... Ко кад би реко, боли ме курац да легализујем викендицу кад имам своју кућу, не могу да провере где боравим... Дај размисли мало, немој бити тврдоглав. Ја ти лепо кажем, немој после да се жалиш кад ти исеку бунар па се сетиш ове приче.

Vi sto za bunar pricate... Po nasem zakonu ti si zakupac zemljista od drzave, i to samo po povrsini. Recimo da kad bi zakopao za vodu i izadje nafta, po zakonu to nije tvoje, ne mozes da eksploatises. I za vodu je isto. Ili ako hoces nesto da gradis u visinu, opet moras pitas drzavu. Tako nekako valjda. Uzas bozji kad drzava nesposobna i korumpirana.
Suprotno tome, po americkom zakonu, kad kupis zemljiste, kupio si vertikalno do centra zemlje sta je ispod i beskonacno u vazduh sta je iznad.
Suprotno tome, po americkom zakonu, kad kupis zemljiste, kupio si vertikalno do centra zemlje sta je ispod i beskonacno u vazduh sta je iznad.Da, čitao sam u Politikinom zabavniku da oni što su tipa kilometar od nekog aerodroma, nakupiše se para ljudi samo tako, što im ove avio kompanije "gaze oranje".
- jШљиворад Тртовић™
Бтњ, струју не смеју да ти секу ако немају судски налог који је постао извршан, а веруј ми да га немају. Кад ти исеЧу, тужиш их, морају ома да ти прикаче и још да плате штету. лол
inace najjaci su mi ovi saveti koji deluju pametni na prvu, pa te sjebu. tipa ma vozi ti kolko oces brzo samo kad te zaustave ti trazi potvrdu da je aparat bazdaren, ne bazdare oni to po 5 godina. ono zaustave te a aparat bazdaren pre dve nedelje lololo

Nek idu u Pukovac pa nek tamo isključuju.
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Pukovcani-zarobili-radnike-EPSa.sr.html- j
ja ne citam zakone ja placam ono sto potrosim. radi nesto umesto sto citas zakone. poyy