VAMA NAJOMRAŽENIJI SEMAFOR
  • plok

onaj sa svetlima

• Стеван

Онај код Народног позоришта што пређеш пола улице, па мораш опет да чекаш на оном острвцету.

• Стеван

Баш мрзим тај семафор.

• Tibor Váci

meni u bulevaru milutina molankovic kraj vera

• Стеван

Хвала ти што си отворио тему.

• Tuccini

U selu živim, nema semafora, ali ima opasna krivina jedna, traktor prevrće centrifuga tu često

• Tuccini

Elem: koliko je vas pročitalo "vama najomraženiji ***moderator***"?

http://i.imgur.com/J2mPVeX.png

• Стеван

Tibor Váci

Је л' то Веро код бувљака? Тај држи 3 и по секунде, маму му јебем.

• Tibor Váci

kurac, u pravcu milentija popovica drzi 5 minuta

• Tibor Váci

Онај код Народног позоришта што пређеш пола улице, па мораш опет да чекаш на оном острвцету.

looool jes zajeban al je u centru pa ima dosta pichaka da shmkash

• Tibor Váci

SHTA JE PICHKE NEMA SEMAFORA U SELU LOOOL

• Tibor Váci

CHUO SAM DA JE VUCHIC PROGRAMIRO SEMAFOR KAD SE VOZIO SA RAMOM DA SE OTVORI POSLE PET MINUTA ZBOG KOSOVA
    RAMA SE SMORIO

• enemyofthefreeworld

Најомра
    женији ми је онај у борчи

хаха то је фора јер у борчи има фазон један семафор а као требало је да питате који а ја кажем па има само један хахахаа

• Valdemar

Bilo koji u Nemanjinoj. Pogotovo onaj kod Generalštaba.

• izijem flips

najogri semafor je onaj sto dodje u selo i zakolje gradjanima ovce po noci

• ps

Jel ovo iz perspektive pesaka ili vozaca?

Kapiram da je pesaka jer stec kaze da prelazi iz dva puta xexe koja ste sirotinja osim enemija enemi brate moj kakoe?

• enemyofthefreeworld

Ео легендо возим се па се смејем овима што пешаче и тако укруг ахахахахахах

• Advokado

Tibore, alal ti i tema i izbor semafora:

+1000
    Nekad bio i onaj kod Ušća (od Ušća ka Hajatu što seče Bul M Pupina) ali sad su stavili uslovno desno pa je malo brži. A ta ista raskrsnica, bulevar ka Brankovom mostu, u špicu mi služi da dočitam ruske klasike.

• A

Semafor u Rakovici, pored DMB-a, tamo bliže Resniku. Najiritantniji. Samo zbog pešaka je tu, a fabrika zvrji prazna. Možda nije fejms kao neki navedeni, ali mene je nervirao uvek.

• celt

ovi ovde, svi na slici:

http://static.a-z.ch/__ip/EVRpZc8uCK8ejnp6ctNHyfVhA9A/3b2cfb95c0caf75b1de7359fdf75418442589611/teaser-detail/schulhausplatz-baden.jpg

mada, ruku na srce, renoviraju nesto tu ispod puta vec godinu dana, mislim da ce da naprave u dva nivoa, da se ne prave vise guzve.

• Puzzle-Fox

Ne volim one zle semafore što kad si kolima dođu na crveno i onda kako ideš bulevarom svaki semafor se pali na crveno kad mu se primakneš. Oni to rade namjerno i treba ih kazniti.

• A

Mrzim sve semafore koji te nagrađuju zelenim talasom ako prekoračiš brzinu. Želim da poštujem propise i budem uzoran građanin!

Govorim o divnoj sinhronizaciji semafora u Bulevaru Nikole Tesle. Stvarno zeleni talas možeš da uhvatiš samo ako ideš oko 80kmh iz Zemuna ka Novom Beogradu.

• Шоми 

сви семафори у булевару, зато што зелени талас постоји колико и морал фризерке из ритопека кад јој платиш 2 блу фрога
    http://static.panoramio.com/photos/large/70229379.jpg

• Tibor Váci

loool svi se zale na semafore na nbg, ajmo malo periferija grada, unutrashnjost i to, nije valjda da vas je sramota shto niste ko mi bogatuni sa nbga looool
    looooool

• l

S-E-M-A-F-O-R?

• kosmopolita

onaj kod bazena na banjici, idiotski semafor.

• crnigrujan

Onaj kod ETF-a preko bulevara... ustvari oba me nerviraju, onaj bliže vuku traje tri sekunde a onaj dalji ne moš dočekati da se upali, brže mi da idem okolo preko malog mokrog luga.

• LesTaT

Нервирају ме они који одбројавају. Више се истрипујем на чекање.

• .,.

Ја не знам да ли тај семафор још постоји, али пре једно 6-7 година прелазим неку улицу у НС и као дете са села које има укупно 5 семафора чекам зелено светло да бих прешао. И ничим изазван семафор почне да прича ХАХАХАХАХАХАХА. Каже, бате сада мож да пређеш улицу! Или тако некако. Ја се згрануо, људи прелазе а ја у шоку! Семафор који говори. Па то нисам очекивао још од последње епизоде магарета које говори, популарног Кадишона ако се сећате њега...Е тај семафор највише мрзим и дан данас јер га сањам баш често.

• .,.

ШТА ЛОЛОЋЕШ ЗНАМ ДА ЗНАШ КОЈИ ЈЕ ТО СЕМАФОР :)

• LesTaT

Ја не знам да ли тај семафор још постоји, али пре једно 6-7 година прелазим неку улицу у НС и као дете са села које има укупно 5 семафора чекам зелено светло да бих прешао. И ничим изазван семафор почне да прича ХАХАХАХАХАХАХА. Каже, бате сада мож да пређеш улицу! Или тако некако. Ја се згрануо, људи прелазе а ја у шоку! Семафор који говори. Па то нисам очекивао још од последње епизоде магарета које говори, популарног Кадишона ако се сећате њега...Е тај семафор највише мрзим и дан данас јер га сањам баш често.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201308/632528/hahahahahaha.jpg

• Рабин Шлома

Ono govno na trgu, napisali mi i kaznu zbog prelaska na crveno tamo. Nisam platio jos

• Tibor Váci

dankane nemam pojma o chemu prichash looooool

• Advokado

Da pomenem i jedan "preko reke" a to je raskrsnica Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve, i to pravac od pančevca ka gradu. Inače idiotski rešena raskrsnica na kojoj, ako hoćete da nastavite pravo ka centru, pred samu raskrsnicu morate da se prestrojite skroz desno (u traku koja je do pre par metara bila žuta) a ako hoćete da skrenete levo u Cvijićevu, ostajete u srednjoj traci ali morate da čekate da prođe čitava kolona koja ide od grada ka mostu, i da onda, možda, ali samo možda, budete među par srećnika koji imaju dovoljno vremena da skrenu pre isteka zelenog. Malo usklađivanja ritma bi dobro došlo.

• toba-cco

U Takovskoj dole na početku, kada se ide uzbrdo ka skupštini. 120 sekundi traje crveno, a zeleno 10. A kada navali odozdo iz 29. gomila, nekad ti treba i 30 min da prođeš tih 500 metara...

• ПАНЋЕРА

Семафор парти. Највећи шљам се окупи, у једној руци држи пиво и цирка, у другој зелена наруквица ''слободан сам'' , у фазону прићи ће му нека пичка, а рибе се драпају по буљи без обриза што носе црвене. Етика наслеђена од разредне, утриповане лингивстичарке... Био сам једном јер је био у склопу рођендана, сморио се на ту бедну идеју за рибе из друштвеног смера.

• sijalica

Kacam išao u srednju najviše sam mrzeo onaj na Šumicama, na samoj raskrsnici Ustaničke i Vojislava Ilića, onaj kad se ide odozdo ka Konjarniku. Jebeni svaki put stane autobus tu, pa moj autobus koji kreće sa Šumica ode na gore, pokupi putnike na ulaznoj stanici i ode dok sam ja još na semaforu.
    Sad kacam na faksu, ne znam da li više mrzim onaj na Ustaničkoj kad se ide iz pravca Smederevskog puta ili onaj kod Vuka koji pešaci ne jebu ni 2 posto.

• plok

tamo kod herbalife na nbg-u,koja je to ulica jebem li ga,najretardiraniji jebeni semafori

da bi presao 20 metara da stignes od jedne strane do druge moras da predjes 60 jebenih semafora...ne radi za pesake stalno je crveno,pa me dok sam krenuo da prelazim dok je na cesti bilo crveno,za 2 mikromilisekunde im se od crvenog u zuto u zeleno,a oni sa bolom u kurcu samo krenuli da pice,morao sam da protrcim,zamalo me nisu udarili,njih 10 sve ih boli kurac...minut dva kasnije u povratku taman kad stigoh do semafora njima se upali crveno,ja reko do jaja samo vidis jedan kreten,dal mu je pukla kocnica il sta bip bip mi tu,200 na sat projuri,da sam se sklonio koju sekundu kasnije bio bi mleveno meso...i jos mi pokazuje palac gore iz kola,kao bravo,sta vec to treba da znaci,lolo,jebem ih u usta sve koji su radili na tim semaforima...

• S

Onaj semafor u Beogradu najviše mrzim.

• Sanitarni čvor

u ns je najgrdji onaj izmedju pozorista i jevrejske.taman se zalaufas do ostrva,ono crveno.pa onda dzedzis na ostrvu sa gomilom ljudi.ostrvo sirine 36 cm,betonirani deo duzine 80 cm.nekim cudom tu stane 47,3 ljuda.od futoske pijace do futoske ulice.da pokusas da pretrcavas na zeleno,ne bi stigao na drugu stranu.3 sekunde traje zeleno.iidealno za fajt.krene rulja sa jedne strane,krene rulja sa druge strane.treba sve izbeci ili ces se kaciti,pa sta bude bude.ko kosovo 1389 krajem juna.

• Gospodin Čoek

U Takovskoj na pocetku, najgori u Beogradu sigurno. Juce bio sudar malo ispred njega i to u 17 sati kad se narod vraca sa posla. Sjeban saobracaj u gradu potpuno

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.