Vrlo kratko:
Neprijavljena lica u sadašnjem obliku Vukajlije mogu videti ko je autor i koliko + tj - ima neki rad.
Predlog:
Samo prijavljeni POSLE GLASANJA mogu videti autora i rezultat.
Obrazloženje:
Prijateljsko-kumovsko-partiske veze ispadaju iz opticaja i dobija se na kvalitetu glasanja.
Sada ospite drvlje i kamenje ali moje mišljenje je da je ovo korak u poboljšanju Vukajlije.
Truleks Krpa ne bi video samo autora i rezultat glasanja
- ATruleks Krpa ne bi video samo autora i rezultat glasanja
Misliš samo Truleks krpa da ne vidi autora i rezultat? Onda okej.
- S
Odličan predlog druže, BRAVO!
- A
E, ali kako Truleks Krpa da ne vidi, ako je izlogovan. Kako Vukajlija da zna ko je Truleks Krpa, ako nije ulogovan?
Mislim da je neizvodljiv predlog.
- A
Ahahaha, nemaš Ajfon, nubaro! Napusti temu!

Agilni
Ja mislim da nije nemoguće ništa ako se hoće.
Svakako bi to uticalo na neke "vidjenije ljude" ali mislim da bi poboljšalo kvalitet glasanja a verovatno i broj članstva
Naravno to je samo jedan od predloga, biće toga još.- AJa mislim na nije nemoguće ništa ako se hoće.
Ako želiš da ovo vidi neko ko zaista hoće, pošalji mejl na mod@vukajlija.com.
- S
I ja isto mislim da se sve može kada se hoće...

Agilni
Čemu onda rubrika 'predlozi za poboljšanje sajta'?- APajo Dačak
Dzaba sve to sto ne vidim ko je kad meni Bohor posalje pvt da mu glasam za definiciju sve sa linkom...Bohor ne šalje svoje, nije takav čovek! A ti čik probaj da pogodiš čija je definicija sa linka!
Ili sačekaj pet minuta da ti taj neko pošalje link Bohorove, ehelolo.
- Aajeroplan
Agilni
Čemu onda rubrika 'predlozi za poboljšanje sajta'?Da bismo upoznali nove i neafirmisane autore, kako čemu?!?

Agilni
Mislim da je onda pogrešno postavljen naslov
Сount Zero
Ah Sofronije ... moj omiljeni 'genijalac' posle Pere kojota :))))
pseto88
Ja se nadam da će modovi i vlasnik imati želje i volje da poboljšaju Vukajliju.
A crtaći su samo usput dok čekamo :)- Apseto je htelo reći
Ćao, Fendere.

ИМА СЕДАМ ДЕФИНИЦИЈА, ПРОСЕК 8.5, УЧЛАНИО СЕ ПРЕ ПЕТ МЕСЕЦИ
http://www.memecreator.org/static/images/templates/1006263.jpg
СПАСАВА САЈТ ОД ПРОПАСТИ

Алекс Андрос
Nekada bolje vide oni koji su došli skoro nego oni uljuljkani i uspavani.
I nije spašavanje od propasti nego mali predlog za POBOLJŠANJE.
Kao što rekoh drvlje i kamenje....
Roberto Bomba
Nema šta da se tu priča puno.
Mali predlog za poboljšanje kvaliteta koji neki doživljavaju lično bez razloga.
Bez dobrog razloga zašto to ne bi bilo dobro, postovi kao njegovi se jednostavno sami kvalifikuju.
Једини начин да се сајт побољша је привлачење страних инвестиција. Ако господин ајероплан има иза себе резултате у привлачењу страних инвестиција, онда нека јасно те резултате изнесе. Али ако нема, онда нема ни права на критику нас који сваки дан радимо по 24 сата да те инвестиције привучемо. Тачније, назвао бих то критизерством, пошто то није права и озбиљна критика и чак нас и не погађа лично.

Roberto Bomba
Možda si u pravu a možda i ne. Nikada nećemo znati ako se ne proba. Zar ne?
U svakom slučaju mislim da je pravednije i realnije ako ne vidiš ko je autor pa daješ ocenu na osnovu svog mišljenja o defki, posteru ili reakciji a ne na osnovu ličnog afiniteta prema nekom.- l
BOLE NAS TUKI I KAJZENA BOLI TUKI!

Види, да ниси нов, сконтао би неке ствари.
Тај твој предлог је имао свмисла пре једно 2 - 3 године, кад су људи читали дефиниције, па је било и хејта и лајка и свега. Данас се дефиниције слабо читају, тачније, читају их само они који нису толко докони да обиђу цео профил и излупају минусе (маргинална појава данас), тако да је сасвим свеједно, неће ништа да промени.

lemaja
Zamisli usvoji Kaizen ovo pa se i iznenadiš u njegovo ime :)
Алекс Андрос
Sve i da je tako kako ti kažeš. Ne vidim zašto bi ovakav predlog za promenu bio loš?- l
vidim da si novi, pa neću da ti rušim sneška. pozz

Director
Apsolutni promašaj. Ajeroplan nije ničiji dupli što i modovi mogu videti po IP koji je jakoooo različit :)
A da mi je stalo...mislim da bi većina bila srećna da se nešto poboljša, ne samo rihin ili ja. Zar ne?