- dl
Ja glasam za Tihog Jelenu. Zašto, zato što iskoči i uskoči u svaki pojam i definiciju, na svaku temu na forumu, sanjma ga, proganja me u snu i ako ne glasam mislim da neću smeti više da spavam.

A zar nije logičnije da da član meseca bude onaj ko dobije najviše glasova u toku meseca? Ne od par ljudi, nego ukupno, zaslužno broju i kvalitetu definicija?
Raumeo sam da glasanje bude subjektivno, u smislu par ljudi predloži jednog,par drugog pa se oni kao takmiče? Logičnije je valjda da "udarnik" meseca bude onaj ko na osnovu "plodnog rada" skupi ajvise thumb up-ova, pa makar bio član i 3 dana.
Letiš Kaizen,letiš:)
Ako bi objaljivao na tabli, to mi moglo da obeshrabri i demotivise mnoge koji uvide da su daleko od člana meseca.A oni koji su blizu jedni drugima,može poterati u hiper produkciju definicija, što može dovesti do pada kvaliteta.
Neka svako radi kako je i dosad,i samo na kraju meseca, nek zablista ime na tabli.
ZA JELENU TIHOG UBICU:
Po tvojim pravilima,član meseca, ne bi bio onaj sa najviše pozitivnih glasanja,već neko ko je prosto "simpatičan". Primera radi, skupi se tvoje društvo,predloži tebe,glasa za tebe, i ti pobediš.
Zar nije logičnije, da pobednik bude,onaj,kome svi daju bodove.
2.Za nagradu brisanja svojih definicija,KAIZEN kaže da on to radi,samo da mu se zatraži.
3. Ako jednom pobediš,žašto nemati pravo da ponovo pobediš? Ako daješ najbolje definicije,možeš kao Fels,da osvojiš 8 zlatnih medalja:)
Ih preuzmi...ja ovo gledam kao open sorce dijalog, da se iskristališe najbolja ideja.I ja sam za takmičenja.I šta više, ja volim da budu i ozbiljan takmičenja,ne samo bezazlena:)
ALi mi deluje,da u tvom predlogu,ne bi bilo baš toliko takmičarskog duha, upravo zbog toga što bi kriteriji bili pristrasnost, i ko skupi veću grupu poznanika.
Kad Omega nije mogla da bude objektivna kod Fel(b)sa, šta mi da kažemo.
A za junačku borbu sam uvek.
Pozz
Onda je došlo do nesporazuma,jel ja sam razumeo, da se glasalo da se uvede kategorija Član Meseca, kao u McDonaldsu, "radnik meseca", i da se samo na tabli izbaci ko je sakupio najviše nominacija. I u tom slučaju,šta ima da se glasa.
ALi ovo je onda nešto drugo. Hm...nije loše,ali opet, možda postoji mogo boljih definicija, samo nije imao o da ih predloži.
Pa ako moderatorima nije teško,neka ubace obadve inovacije.
"Član meseca" ili "udarnik meseca" i neka kategorija za tvoj predlog...ime je nebitno.
Ne valja dati titulu onome sa najvise bodova po mesecu... Ja mogu da okacim 100 definicija za mesec dana i da na svakoj dobijem neto 2 poena i eto mi 200. A neko okaci 3 i dobije neto 60. Pa ko je kvalitetniji. Da se pitam lupio bih veto na ovo jer postoji dodeljivanje uloga.
Jesam hejter i bicu hejter!
Cerka je u pravu. Ako se bude gledalo po zbiru, pobedice onaj sa najvise definicja. A Surovi je u pravu sto se tice moje ideje o proseku. Tako da bi najbolje bilo da ovo batalimo.
Ono sto bi bilo do jaja je da se postavi mesecna lista za najbolju definciju, odnosno da u opciji Vrh - Najbolje Definicije postoji kao neki meni da izaberemo: definicija dana, sedmice, meseca... (mislim da je ovo vec neko predlozio, ali posto nije nista uradjeno morao sam ponovo da napisem)
Imao sam istu ideju ako Shaper al' sam mislio da ce biti preterano sa svim tim uslovima. Ako bi se tako organizovalo(sa minimumom), to uopste ne bi bilo lose. A i ne mora neka preterana nagrada, dovoljno je da korisniku u profilu pise "Pobednik za novembar" i negde sa strane na sajtu "Lista mesecnih pobednika" i resena stvar.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.