Socijalna fobija - anksioznost
  • Pakao Juga

Razmena literature. Šaljem u PVT ono što ja imam.

Ignorisati "kraljeve" u pokušaju duhovitosti.

Imam sređenu jednu mnogo dobru knjigu. Prevedeno sa engleskog i složeno po poglavljima. PVT

• celt

skoda fobija

• Tuccini

Ništa što jedno okupljanje ne bi izlečilo

• Pakao Juga

Ko je izmenio naziv?

• Pakao Juga

A najjače su mi zvanične statistike koje kažu da ovo pogađa od 5-10% populacije, a ja još nisam upoznao nijednog Srbina. Samo strani sajtovi govore o tome, literatura, sve na engleskom. Srbi su još u fazi da misle kako im je to nabačena neka mađija i slično.

• Tibor Váci

S T R I C
    T
    R
    I
    C I R T S

• izijem flips

pakle juga mozes li malo pojasniti socijalnu fobiju i anxiety?

• Tuccini

Zaista interesantno da nisi uspeo da upoznaš ljude koji se plaše društvene interakcije.

• Шоми 

брате како да упознаш или прочиташ нешто о соц. фобији кад се они нигде не појављују нити причају кад се појаве, само седе у углу и благо ударају леђима о зид лоло

• Pakao Juga

Naizgled ima logike Kaunte, ali zapravo nema. Na hrvatskim mrežama imaš bar forume gde kenjaju o tome, kod nas nema ni foruma. Nisam upoznao ni preko interneta, a kamoli uživo. Moj zaključak je da se ljudi bore sa time tako što idu kod čukun babe u Pepeljevac da skine mađije sa deteta.

• Tibor Váci

Koga boli realno kurac za knigu, ovde su magovi interakcije, evo ti josh jedan
    S
    T
    R
    I
    C

I da razmislish o svom ponashanju

• Pakao Juga

LOL Aide Šomi ne lupaj. Ako neko ima SF može makar da piše po internetima.

• Шоми 

добро ајде, пошто врло мало знамо о томе, едукуј нас, како се то манифестује?
    рецимо да се сретнемо у продавници (јел ви излазите из куће уопште?) и ја те питам где си нашао неки производ, хоћеш ли ти почети да се знојиш, муцаш, забадаш док причаш, збуњено ме гледаш али уста се не отварају итд...
    јел то овако нешто?
    https://www.youtube.com/watch?v=MIQ2MCiCE84

• Pakao Juga

haha A ne brate, neću ja sad da tebe ili nekog ovde učim šta je SF, koje simptome imam LOL

Tema je fazon razmena literature, a ne rasprava o SF. Ja ne znam što se vi uopšte i javljate LEOL

I da, ovaj klinac nema anksioznost, vidiš da je retardiran.

• Pakao Juga

Nego samo mi čudno da mi se niko ne javlja u PVT, imam stvarno dobru literaturu i tražim novu normalno. Nemoguće da nema ljudi, samo kažem, pogrešno vide to svoje stanje kao nabačenu mađiju ili prokletstvo neko LOL

• Rasni

NIŠTA NE SHVATAM

S
    T
    R
    I
    C

• Tibor Váci

Jbg plashe se ljudi da ne budu klasichno istrolovani slikom rakuna koji glođe crni tukson

• Pakao Juga

Rasni ja imam socijalnu fobiju. Hoćemo se i dalje gađati bakljama? Nadam se da će sve biti kao pre? LOOOL

• Шоми 

Pakao Juga
    haha A ne brate, neću ja sad da tebe ili nekog ovde učim šta je SF, koje simptome imam LOL

Tema je fazon razmena literature, a ne rasprava o SF. Ja ne znam što se vi uopšte i javljate LEOL

па ето зашто се нико не јавља и што нико не прича о томе... поред тога што си аутистичан мало си и панинаро
    ја те питам да ближе објасниш све то а ти си у фазону нећу да причам о томе

• Pakao Juga

Pa neću da pričam sa tobom, ako nemaš literaturu LOOL

• l

Pakao Juga
    Nego samo mi čudno da mi se niko ne javlja u PVT, imam stvarno dobru literaturu i tražim novu normalno. Nemoguće da nema ljudi, samo kažem, pogrešno vide to svoje stanje kao nabačenu mađiju ili prokletstvo neko LOL

a sta ce ti toliko literature o socijal fobiji?

• Pakao Juga

Ne, bez zezanja, šta ima da objašnjavam nekome, onaj ko shvata sve će mu biti jasno, nek mi se javi na PVT. Inače ne mora da se ispoljava samo mucanjem kao kod ovog popa, ima i mnogo drugih simptoma.

• Pakao Juga

A el me jebeš labokv, pa da čitam valjda.

• TheWaveRider

Oću ja literaturu :-)

• l

i citanje ce da ti pomogne?

• Pakao Juga

Pa čitanje i primena novih strategija, koncepata i tehnika normalno. Nema veze, lupajte vi, makar tema da bude aktivna.

Vejve el me jebeš?

• Шоми 

пакле ти си до јаја контрадикторан, нема шанси да ћеш добити неку литературу јер су брате аутистични до јаја паметни људи, гледо у коцки, баја барата бројевима ко осама терористичким ћелијама диљем света, рачунске операције са брда цифара решава ко из пичке
    што би неко тако паметан дао литературу лику са оваквим ставовима?

• TheWaveRider

Ne. Uvek su me interesovale te stvari. Pusti pvt :-)

• Rasni

Pakle puko si. Pozzz

• l

Шоми

пакле ти си до јаја контрадикторан, нема шанси да ћеш добити неку литературу јер су брате аутистични до јаја паметни људи, гледо у коцки, баја барата бројевима ко осама терористичким ћелијама диљем света, рачунске операције са брда цифара решава ко из пичке
    што би неко тако паметан дао литературу лику са оваквим ставовима?

ovo je istina, gledao sam film kocka i onaj lik koji je autistican bas zna da barata sa brojevima..

• TheWaveRider

Gledao sam film -ahahahahahaha, tebi je to argument?

• izijem flips

pakao juga nije autistican on je majnd rider to ga jebe najvise..

• l

TheWaveRider
    Gledao sam film -ahahahahahaha, tebi je to argument?

pa jel si ti gledao film kocka.ako si gledao onda znas da onaj autisticni lik dobro barata brojevima.aj sad reci da nije bilo tako

• Rasni

KIŠNI ČOVEK najjači film. Glavni glumac me pomalo podseća na Bušida.

• Pakao Juga

Vejve ne moze onda, idi uci za skolu bolje ti je.

A ti Somi gledaj sta si napisao sad. Ja kontradiktoran? Pa kako moze neko da mi da literaturu ako i ne zna o cemu se tu radi, otkud njemu literatura. Onaj koga to cima on je upucen i tu ti je relacija kao ti sto razumes kolegu pravnika i razmenjujes neke artije sa njima.

SF ima raznih varijacija, ali u osnovi je isto pakovanje. Jok najbolje ja tebi ovde da napisem koje simptome imam i sta mi se desava, pred 50 trolova.

Samo kazem da sam u velikoj meri uspeo da prevazidjem dato stanje, mogu drugima da pomognem mnogo, a ako neko ima nesto sto nisam citao do jaja da mi posalje.

• l

Pakao Juga meni je nelogicno to sto ti pricas. ti se znaci lecis citanjem knjige?i kolko to knjiga moras da procitas da bi otkrio sve metode za lecenje.ako nisi nasao resenje u 1-2 knjige ne verujem da ces ni u 110 da nadjes.deckoo javi se skolsko0m psihologu jebote,.jel imate jebenog zubara i psihologa u skoli ili pedagoga

• TheWaveRider

Vejve ne moze onda, idi uci za skolu bolje ti je

Kad bolje porazmislim ti jesi redak slučaj na Vukajliji :-)

• Pakao Juga

labokv haha brate ko tebi drma kafez jebote? Koji ti je kurac brate, aide iskuliraj.

• l

eto sad sam ja negativac sto sam ti otvorio oci.

• Pakao Juga

Koji psiholozi brate, pa oni kad su ucili faks nije ovo stanje ni dijagnostifikovano, vec se podvodilo pod stidljivost. Literature nema, osim na engleskom. Vise ja mogu da pomognem nekome nego konzilijum lekara. Aide ne smarajte vise.

• Dundo Mravoje

А што се не зовеш Нежни Горибор или тако нешто, чудан ми тај ник Пакао Југа помало.

• kosmopolita

jebote, čovek je u problemu, a vi ga sprdate.