Вукајлија 2060.
  • nema vise imena

Па... Шта ви мислите? Какав ће бити овај зелени сајт за 45 година?
    Ја мислим:
    1. Свачији аватар ће морати да има на себи зелене антене, по наредби Каизена Другог, како би горе наведени власник сајта био у милости ванземаљских сила које су покориле планету земљу.
    2. Оне квалитетније ауториме владе земаља света ће одржавати у животу у замену да не праве постере на њихов рачун.
    3. Имаћемо 10 нових категорија изражавања ауторске креативности

• Rasni

Ovo će biti sajt za prodaju kenijske kozmetike pozitj.

• Kafa

Bice jao kako je sve grozno a nekad je bilo super a sad je sve grozno :((((

• Rasni

A zašto misliš da kaizen neće biti živ tada? Ja planiram tada da živim.

• nema vise imena

Интересанто излагање Расни, ја лично делим мишљење да ће Кенија бити земља будућности.

• Kafa

Rasni, to ti je prednost sto imas 16 godina

• Rasni

E 2060 kuliram u penziji, pišem defke i trolujem omladinu, sećam se vremena kad su mare i reme trolovali.

• nema vise imena

Е Каизен... Он умире у I вукајлијашком устанку. Његов мали преузима власт и из освете продаје сајт Кенијцима

• Rasni

Vukajlija ima da poživi maksimalno još 5 godina. Jedino ako se uvede neka nova kategorija.

• plok

sajtovi ce mnogo veci znacaj imati i andergraund objasnjavanje ce isplivati na povrsinu...straja i rd ce biti upamceni,al ne po objanjavanju,jer ne objasnjavaju,nego po prvim mestima za koje su se bas ljuto potrudili

• A

Rasni će biti moderator, a pošto će biti moguće putovanje kroz vreme, doćiće i obrisati ovu temu pre nego što sam ovo napisao.

• nema vise imena

Агилини... Јбт...Миндфуцк

• JUGOSLOVEN123

Ja mislim da ce sajt biti prepisan na ikavicu i novohrvatski u cast novo-izabranog predsednika evrope klona Franja Tudjmana.
    Ja i rasnee cemo biti u penziji, a ja cu da secam vremena kad su me svi mrzeli jer sam isao ljudima na kurac, ili ih je prosto za mene boleo kurac.

• Chule37

Неће постојати, постојаће само њене копије, али ни једна неће бити ни упола посећена као данашња.

• Kafa

Nema vise imena opis profila ti je zesci lol

• Zhajk

nema vise imena

• Kafa

Zhajku ce biti odabrana riza

• nema vise imena

Молим Коле

• JUGOSLOVEN123

Ma ja mislim da ce internet postojati, ali Vukajlija trajebdo 2020 max.

• nema vise imena

Да се не лажемо. Конези ће ступити у заједницу са Кенијцима, па ће и на Вукајлији пистаи Made in China.

• Rasni

Realno je da Vukajlija počne polako da opada vremenom. Ko je još video sajt na kome piše registracija pre 17 godina.

• Carl Cox

Lepo. Ova tema u aktivnim, a Mitar Rabadžija ne može.

• Rasni

2060:
    OVA TEMA U AKTIVNIM A STRIC#1278 NIJE?

• nema vise imena

Када искалкулишемо да ће Расни бити сајбер-дилер (оружје и све остало) и ако претпоставимо да ће Вукајлија постати легло сајбер-криминала и да че се вечина вукајлија поубијати, да ли че Вукајлију ико користити? Или че нова генерација аутора дочи и бити затечена пред крвавим призором ( расни, желим да се на време претплатим на оружје).

• izijem flips

dal si lud dal si blesav

• plok

zdravo crkva ruzica,nemoj uplasena biti

• mega1marco1

2060: Tema automobilizam
    GTD: Kako se pali ovo leteće sranje što mi sin kupio ?!

• Марко 

сајт ће већ следеће године постати приватна чајанка на којој се прича о чарапицама и компоту од крушки, а докле ће да постоји као домен на интернету није ни битно, можда до 2017.

• Цар

(muzika iz grlom u jagode)
    te 2060. godine vukajlija je nastavila da pravi kancerogene pojave poput pantele, a raja je provalila da je fora sa pečatom smorila

• Leprikon

а и биће холограма, па ћеш моћи рецимо да направиш холограм себе и неке врх вукајлијашицаве како се трпате, па да качиш по порнтјубовима

• Leprikon

рејвенко, једва чекам твој холограм

• Glavni

Vukajlija će 2060. postojati kao gerilska formacija koja će zatvarati kafane po Beču, i voziti gocija na pale preko ledina. Okuplaljanje vukajlijaša će biti u vučitrnu.

• Johnny Kurajber

Teme KK Crvena Zvezda i FK Crvena Zvezda će imati dodatak "Sećanja" na kraju.

• Фејзбукманијак

2060 година у којој ће бити БЕ БЕ БЕ БЕ БЕВЕ ВЕ ВЕВЕ ВЕВЕ ВЕВЕВ СЕЛО

• Krle96

Неко ће хаковати Планинаров профил.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.