- S
Dobro si učinilo lutko, ti si kralj jer donosiš dobre odluke.

Aktuelno.
I u trendu.
http://images.kurir.rs/slika-900x608/ej-da-mi-je-snezana-dakic-voditeljka-1328585176-87021.jpg
Stecana Dakić
to za ivana ivanovica me boli kita, al sam procitao ovaj komentar na fejzu
A sloboda govora Vučiću? Potrčao si da se solidarišeš sa onim francuskim propagandnim tabloidom i da braniš slobodu govora a u svojoj zemlji sprovodiš torturu i represiju nad kritički nastrojenim novinarima licemjeru odvratni! Vučiću pederu!
Prvo si ukinuo Olju Bećković, sad Ivanovića. Sledeći je vjerovatno Kesić. Niko od nabrojanih mi nije previše simpatičan ali moraju se poštovati ljudska prava i sloboda govora!
Važno je da ti radi Informer i onaj šund od Pinka sa svojim propagandnim lažima i "zabavnim" emisijama za tvoje široke narodne NAPREDNJKAČKE mase. PI!
I još nešto. Tomislav Nikolić i jeste za ismijavanje jer je to "čovjek" bez škole i veliki izdajnik Kosova i Srbije i poltron SAD baš kao i ti pederu!I zlatio se Milo Đukanović. Kakav god da je a loš je veliki je gospodin za tebe. Kod nas rade i Sead Sadiković i mnogi drugi kritičari režima. A on vlada 25 godina pa sprovodi manju diktaturu od tebe koji si se pokondirio za te dvije, tri svoje pederu lažljivi i iskopleksirani!

sta se sekirate, opet cemo da letujemo za drahme, na moru koje je jeftinije od crne gore i hrvatske a nije bugarska :)
cini mi se da do kraja godine ce se raspasti evro, ne toliko zbog grcke nego zbog cele price oko neravnopravnosti. cim svajcarci javno rekli da nemaju vise poverenja u evro, sigurno nesto nije u redu.

Nastavak sage ivanović-vučićević
KEPEC SE NAŠIKA I PRAVI HAOS
http://www.novinarnica.net/slika-novina/korica/informer/2015-01-26/broj-831/22797/400/informer-2015-01-26-korica-400.jpg
Pajz sad ovo:
Elektrodistribucija je najavila da će početi da isključuje struju svim potrošačima kojima računi stižu na ime pokojnika, odnosno gde novi vlasnici nisu promenili ime korisnika brojila nakon smrti prethodnog vlasnika. Ta promena imena na računu ne košta ništa, potrebno je nekoliko papira, Ugovor o kupoprodaji, Rešenje o ostavini ili bilo šta čime dokazujete da ste sada vi vlasnik stana.E, sad, ima fora da su negde nerešeni imovinsko pravni odnosi, ostavina nije završena, više naslednika, ne pitaju, samo isključuju, a ti onda sa dva svedoka dođeš u Elektrodistribuciju, oni potvrde da je stan tvoj i stvar rešena. To uverenje onda plaćaš 300 dinara i 1000 i nešto novi priključak.
Da li je poenta da se mazne tih 1000 dinara?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.