ПРИЈЕДОР: Обичан Члан
  • Шоми 

Поштовани,
    обзиром на чињеницу да сви хоће да буду модератори, предлажем ингениозно решење а то је додела модераторског места свим ауторима, док ће само око 10-ак квалитетних особа добити статус Члана. Ти Чланови треба да су добри аутори (не чисто гледајући количину дефки/постера/статуса и одабраног садржаја), занимљиви, активни на форуму, да својим радом доприносе просперитету сајта и нове садржаје, и да имају сличне пожељне особине. Ова "Лет изнад кукавичјег гнезда идеја" је још у развоју па је подложна изменама и допунама, те вас молим да предлажете ваше идеје и предлоге за њено побољшање и боље уобличавање.
    Подржите овај пројекат и ако имате идеју предложите ко би по вама упао у групу Чланова.

Срдачан поздрав,
    Шоми

• Pajo Dačak

Ja ocu da budem neobican clan!

• Шоми 

Нема тога, или си Члан или ћеш бити модератор заједно са осталима

• Mali Ker

Pajo može biti jedino član, jer tako može pleease za defke, inače taj koncept ne ide drukše
    Ja želim biti drug član, upiši Šomi plee tamo: Mali Ker, nacionalnost: kosmopolita, omiljeno jelo groošak

• izijem flips

predlazem paja dacka, malog kera i somija za obicne clanove! GL!

• Pajo Dačak

Ne sviđa mi se ondak to. Taj komunistički pristup. Tako moj ćaća nie dobijo unaprijedjenje na poslu jer nie bijo član. JA OCU DA SLAVIM SLAVU!

• JUGOSLOVEN123

ja imam jedan predlog, a mrzi me da otvaram novu temu pa da mi se smeju po Andrijevici.
    ajmo svi da se nosimo u picku materinu sa sajta?

• Mali Ker

Ja ne mogu, brt, imam porodicu :(

• Ironični

Zorannaxxx. <3

• Analni penetrator

Ovo Ana Štajdohar?

• Шоми 

сви ћете модерисати видим ја, јбг ко вам крив

• ПАНЋЕРА

К Е Ж У А Л
    Е
    Ж
    У
    А
    Л

• Шоми 

предлажем себе за Члана као високо моралну и етичку особу, ал исто тако ако већина сматра да нисам дорастао, бићу модератор са осталим плебсом

• ПАНЋЕРА

К Е Ж У А Л

• Ишмих

predlog
    terajte se u kurac

• Pakao Juga

Sklonite se, ide drug član u pičku materinu!

• izijem flips

INTELEKT JE CRV KOJI IZJEDA KAPITALISTICKO DRUSTVO PA JE SAMIM TIM INTELEKTUALAC POSTAO UJEDNO I OTPADNIK OD ISTOG, ZAPALITE SERVER ZAPALITE KUCU, JEBOTE BOG, JEBOTE SUNCE

• izijem flips

GUSI ME OVA SREDINA, GUSI ME SVE OVO, IDEM VAN, IDEM NAPOLJE NE OKRECEM SE SINE

• izijem flips

JERMIJA STAPOM BIJE ZMIJE U POLJU

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.