Izvolite ovde ostavljajte svoje predloge vezano za Vukajliju. Spam, rasprave, konstatacije i komentarisanje će biti obrisano.
Napišite isključivo konkretne predloge. Predlozi koji su u granicama izvodljivosti biće ostavljeni Kaizenu na razmatranje, dok će svi ostali , koji nisu od velikog ili primarnog značaja biti obrisani od strane moderatora(po subjektivnoj proceni).
Predlog: Brisanje bezveze otvorenih naloga.
Zamisao se sastoji iz toga da se obrišu nalozi koji su napravljeni pre odredjenog vremena (npr. pola godine, godinu dana), a za to vreme nemaju nijednu definiciju, komentar ili bilo šta. Bukvalno, neko je napravio profil, prošetao kroz desetak definicija i otišao. Takvi nalozi su nepotrebni pa ne bi bila loša ideja (po meni) da se pobrišu. Šta vi mislite?

http://vukajlija.com/forum/teme/158 - evo slavko
a gambi, ovo nije losa ideja... moglo bi i automatski to da radi nakon nekog vremena, cisto da oslobadja imena za nove clanove
- Пд
Да се направи посебан део форума специјализован за предлоге и да се при том предлози остављају у виду посебних топика.
Сваки пут када би се неки добар предлог предложио , људи би се јављали више остављајући постове чиме би сам топик био уочљивији.
- Ž
Да се у опцији '' О себи '' на профилу омогући линковање.
edit korleone: jNy, šta će ti to? Dovoljno je da linkuješ adresu svog profila.
- Ž
Корлеоне, да бих у ''О себи'' могао да линкујем неку дефиницију, да не стоји ружан линк. Пробај да линкујеш дефку на профилу, видећеш да не може.
Едит: Нисам га прочитао како треба :) Ок, нека стоји предлог, Каизен ће погледати.

Да се направи радио на Вукајлији па да свако остави своју песму да се стално слуша - тако можда смањимо доток линковања песама са Јутјуба и мало убрзамо чет
Edit korleone: Lorde, čisto sumnjam da će neko prestati sa linkovanjem Verujem da malo članova uopšte i sluša neki klip koji okači neko drugi.
Izuzev, ako nisi mislio na neku vrstu Džuboxa?Јашта Корлеоне, к'о џубокс !
- BH
Melkijades, predlagano je to nekoliko puta. U suštini, ne verujem da će bilo šta promeniti. Potrudiće se da napišu nekoliko gluposti i eto 50 poena, a ionako im toliko treba i za čet.

Znaci bice je napokon ostvareno :)
- Пд
Хоћемо ли имати прилику да видимо негде формулу тог специјалног суперсоничног алгоритма? :)
Хоће ли се онда и цео систем поена популарности мењати?

Da li ce se neko sjetiti da, i kada su posteri u pitanju, napravi ono da se ne vidi autor prije nego sto ga ocijenis? Ja bar, nikako ne mogu da dam minus na los poster autoru koji je ranije briljirao u njihovom pravljenju.
I jos nesto... Zasto moderatori ne budu malo angazovaniji kada je u pitanju brisanje losih postera, postera koji to nisu i postera koji su plagijati? Samo danas sam vidio bar 5-6 takvih, a niko ih nije uklonio...
Ne kazem da sam ja sad tu nesto kompetentan da serem po pitanju funkcionisanja Vukajlije, ali brate... mislim stvarno... :)
Потурдефрансовани вукајлија
Нема тимова, а уместо мајица имају тагови (рецимо у доњем десном углу на аватару) - жути, зелени, бели, тачкасти.
жути - највећа популарност;
зелени - највећи број дефиниција дана;
бели - набољи млади дефинисатор, по популарности или по броју дефиниција дана (на туру је до 21. године, овде може рецимо до 18, 16. информација да ли неки дефинисатор спада у младе возначе стоји на рођендану вукајлијаша на форуму);
тачкасти - најбољи просек по постеру.
Требало би новим члановима допустити да пишу дефиниције тек када испуне квоту одређеног броја сати проведеног на сајту, рецимо 50 сати активности, требало би тек после популарности од 500 дозволити да каче слике, и тек након популарности од 1000 да праве постере! А и лимит за чет треба померити бар на 100. Даље мислим да се ранкирање треба вратити, и избацити речник сленга из назива сајта, пошто је сленг одавно заборављен.
- Пд
Направите могућност да се дефиниције из једног дана сортирају по популарности , односно ставите неки линк горе , типа , "Данашње дефиниције" и убаците могућност да се сортирају по популарности.

Kao sto rekoh vise puta...I kao sto je Peki ponovio:
(Направите могућност да се дефиниције из једног дана сортирају по популарности , односно ставите неки линк горе , типа , "Данашње дефиниције" и убаците могућност да се сортирају по популарности.)
Mislim da bi bilo dobro da se u arhivi doda "sortiraj po popularnosti" .
Aha, da se trkači za defku dana ne muče da traže kome da roknu minus. Jeste da.
- mm
Predlažem da se na četu zabrani stavljanje klipova i slika.
Neki autori uživaju da to rade čak i kada budu opomenuti od strane modova.
Potpuno besmisleno kačenje najgorih bljuvotina koje remete priču na četu.
Kada budu opomenuti, još gore navale, pa kad popiju ban nije im jasno što su ga popili.
Al dok se to sve obavi, ostali koji pišu trpe nečija iživljavanja.
Kao što ste zabranili linkovanje novih defki i za jedan dan se pravilo uvažilo.
Nekim treba malo pojasniti neke stvari.
Hvala. 
Apsolutno se slazhem sa Marom,u vezi zabrane linkovanja,totalno prelazi u nenormalu,vidi se totalna klinachka napaljenost na napredno linkovanje,koja jednostavno nema kraja,chak su primetna i takmichenja,ko che vishe i cheshche da spamuje!!Ideja svega toga nije losha,uvek je interesantno videti neshto zanimljivo/smeshno,ako je nemoguche da se zabrani linkovanje,onda bar neki limit da se izvede,autoban kad se predje 5x linkovanje,neshto tog tipa...
Mislim da bi se stvarno trebalo pozabaviti tim problemom,ban je ochigledno neuspeshan,osoba koja biva banovana zbog postavljanja slika,chim se skine sa istog,ponovo radi to,identichno,samo sa ban zadrshkom!Za kraj ovog kukanja,zhelim da iskazhem zhelju da se sto pre reshi problem,jer je tu prisutno i usporenje celokupnog sajta,sto sigurno ne odgovara nikome ko ima bilo kakav status ovde,od posetilaca,autora...
Akcija,reshavanje,uzhivancija...
tnx =]
Маро и Зокац! Па ви сте цареви!!!! И Тихи наравно! (Није ЈТУ него Тихи) Стварно је доста спемовања чета са тим линковима! ако већ мора, нека се направи посебан део сајта где ће се остављати линкови,(слично чету). Можда превише захтевамо, али када се појави тако пар људи са оним дугачким мачкама и ко зна каквим већ не све сликама пикселаже 640x300000 овај сајт почиње да личи на спрдачину и општу зајебанцију (опростите на изразу).