Karcinom sve mu jebem mrtvo
  • Бохор

Retko se ko ovajdio od pomoći na Vukajliji ali meni ovo baš treba. Solidan broj ljudi iz svih delova zemlje.
    Braćo, meni jako draga osoba, mlada, ima karcinom na levom plućnom krilu. Na zajebanom mestu, zahvatilo krvne sudove i nema operacije. E sad, bombarduju me sa nekim informacijama za neke meleme i čajeve a plašim se da je to jedino što mi je ostalo da uradim. I sam znam za par slučajeva gde je pomoglo. Nekog dečka od 25 dina su doktori pustili gajbi da umre, njegovi ga odveli kod nekog muslimana koji mu je napravio neki melem nakon što je pogledao rezultate iz bolnice i dečka poslao kući da pije 14 dana. Rekao mu da ide na kontrole i sve ali da nikako ne prihvata zračenje. Posle prve kontrole doktori videli jebeno čudo, od tumora ostala samo ona ljuštura i doktor iz fazona kad je već tako daj laserski i nju da oklonimo. Momak nije hteo otac ga natera bukvalno i mali umre na operacionom stolu. Taj musliman zvao gajbi posle 15 dana da pita šta su uradili to jebeno kad im je lepo reko, kako je saznao Bog sveti zna. Ćale mu se ubio iz puške ubrzo jer je utripovao da ga je on ubio. Realno i jeste.
    E sad, bilo koji savet, broj telefona neka priča nešto sve mi znači. Nije bitno gde se nalazi i koliko je para ako se plaća, ispoštujte me ili ovde ili u pvt značilo bi mi mnogo mada sam iscimao već neke ljude koji su baš iz ove priče. Napišite neki slučaj ako znate šta i kako da se desio, da je nekome pomoglo itd. Baš bilo šta jer sam jebeno očajan zbog ovoga.
    Nemojte spemovati sa nekim nebulozama bilo bi lepo, u kurac vas ljubim pls

• ПАНЋЕРА

pricaj sa melkijadesom on je rekao da mu se obrate oni koji imaju taj problem samo en ynam da l ce ti onako nadrkan odgovoriti

• ПАНЋЕРА

idi kod josifa spahica

• Бохор

Brate ako zna stvarno vezaću ga u podrum bez vode dok mi ne objasni sve šta i kako.
    Hvala anđele

• ПАНЋЕРА

brate muslimani su genijalci, ne zajebavam se, efendije su stvarno pravi ljudi. verovatno i da znaju svakakve medicinske fazone. cak je moj cale isao kod jednog zbog nekih stvari i pomoglo mu.

• Стеван

Мислим да је Црнигрујан или Вита писао о неком ортаку/познанику/рођаку који се излечио уљем канабиса, али не сећам се који тип карцинома је имао. Сад ћу покушати да изгуглам то.

• Dukka

Bohore, jebaću te usta ako zajebavaš. Pokušaj da nađeš na forumu gde sam pisao o ovome, ako ne budeš mogao, pišem ti nekad kasnije u pvt, sad nemam vremena

• Бохор

Ne zajebavam se krsta mi. Pvtujte mi i ti Stec i ti Duksone pls

• Sanitarni čvor

znam slucaj da covek koristi ulje marihuane i da mu se stanje poboljsalo.odredjeno vreme se koristi,pa se sagledaju rezultati.bila je i tribina o tome.
    http://lekalizuj.rs

• Dukka

Stevane, prekini da me mešaš sa Vitom aman

• PuppetMaster

Ja sam cuo da sveze voce i povrce, organsko, moze dosta pomoci. Znaci nista kuvanje, barenje... samo operes i jedes. Opet ponavljam, organsko. Mada sa sela si, ne bi trebao to da ti je problem.

• Бохор

Čekaj ulje kanabisa i ulje marihuane je jedna te ista stvar ili ne?

• Стеван

Хахаха, извини брте

Ево, нашао сам пост:
    http://vukajlija.com/forum/teme/59692-legalizacija-medicinske-marihuane-za-ili-protiv?strana=18#post_2683451

А ево и Мелкијадесове теме:
    http://vukajlija.com/forum/teme/23155-rak-je-izleciv

• ПАНЋЕРА

da , pa kuvanjem ti se gube vitamini i samim tim voce/povrce nema ulog ukoju inace ima. jebes coru sa gomilom svega kada je skuvana.

• Бохор

To picani. Cimao sam Melka već.

• Fender Stratocaster

Распитај се за мелем од меда и корена ђумбира. Нарендају се два корена ђумбира (не ђумбир у праху већ баш свеж ђумбир) у кило меда и то се куса 3-4 пута дневно по једна супена кашика. Распитај се и за дејство чаја од корена маслачка, кажу да је и то добар лек против рака. Још једна од мера заштите је кашичица-две соде бикарбоне са чашом воде дневно. Има још нешто, мада многи лекари су против тога: језгро сушених коштица кајсије. 7 комада дневно је неопходно узимати. Уље канабиса не знам како може да се набави, али између осталог помаже и код рака плућа.

Хемиотерапија уништава ћелије рака, али и слаби имунитет, тако да је свакако неопходно да се имунитет што више ојача.

• Sanitarni čvor

makrobioticka ishrana pomaze.ne moze se od nje izleciti,al moze da bude kao neka vrsta dodatka.
    znam da su ljudi pominjali kubu i njihovu vakcinu.zbog nekih peripetija se to jos masovno ne proizvodi,al na kubi je koliko sam cuo dostupna i delotvorna.

• Браћа_Шнајдери

Што ти се уља у канабиса (марихуане, како год ти воља) тиче, можеш да га купиш у Словенији, кошта неких 150-200 евра, али нисам баш сигуран око цене... Углавном није преко триста... Али царина би те ојебала много више тако да замоли некога ако иде из Словеније да саштека ту бочицу у чарапе да не нањуше керови... Мислим да је та једна бочица довољна за месец дана, али питај ти или ако ти неко други буде куповао оне словеначке апотекаре колико се конзумира...
    И да, разматра скупштина да се то уље легализује...

• Бохор

Znači u Sloveniji može da se kupi lagano u apoteci? Do jaja.
    Hvala vam, pišite šta god vam još padne na pamet ja moram da zabodem malo baš sam u kurcu.

• Sanitarni čvor

malo frka oko prenosa.kapiram da je manji rizik kupiti ovde nego vugliti iz slovenije.

• plok

to za marihuanu nije zajebancija,ni lozenje ni urbana legenda...ljudima stvarno marihuana ubija rak...pogledaj mnogo slucajeva na netu...ja pusim 10 godina cigare svaki dan po ljut broj,a mogu da udahnem ko jebeni sportista na planinskom vazduhu
    nemoj gledati ko da je to neko lozenje ljudi koji vare,marihuana stvarno jebeno pomaze ljudima u tim slucajevima

• Браћа_Шнајдери

Али овде можеш само од локалних ћомана и мини дилера да узмеш неко срање које није уље но се пуши, и није марихуана него 50% домаћа конопља и 50% кукурузни бркови. Фора је само да замаскираш мало мирис да керови на граници не осете... Зато кажем оно за чарапе, не мислим да ће поред њих керови осетити...

• ПАНЋЕРА

uzeti u apoteci defeinitivno.

• plok

znas kako preko granice
    dzep
    ili bilo gde samo da je na tebi
    nikako u torbe ili nesto
    tebe nikad ne pretresaju,samo pregledavaju torbe dole

• Sanitarni čvor

Браћа_Шнајдери
    Али овде можеш само од локалних ћомана и мини дилера да узмеш неко срање које није уље но се пуши

gresis ;)

• ПАНЋЕРА

najbolje je biti naivan i pricati sa carinicima i reci ej imam droge. iskrenost je ta koja pali. iskrenost ce pobjediti. iskrenost se ceni.

• Браћа_Шнајдери

Е сад се сетих! Брескве и кајсије мораш да набавиш, стандардно поједеш и онда осушиш кошпе па их разбијеш и унутра имаш нешто као мали лешник. То осушиш и треба јести 20-ак на дан. А ево и да објасним зашто ради. Та чудеса у себи имају цијанид (једна од најотровнијих супстанци, убија за пар минута ако се узме једна таблета), али око тог цијанида се налазе шећери, а ћелије рака заправо узимају тај шећер уместо здравих ћелија и сјебу саме себе... Отровно није, ваља чак и превентиве ради, ја сам скрцао десет за редом и ништа ми није било...
    ЕДИТ: Баба Ванга је рекла да ће лек против рака имати доста гвожђа, цијанид је једињење гвожђа... То ако ти је нека утеха

• Браћа_Шнајдери

И послушај ово од оланика, ни под разно у кофер.

• plok

ja kad sam prenosio vutru preko granice stavljao sam u dzep
    nikad nece panduri uci gore i pretresati svakog pojedinacno,samo ce traziti pasose
    nikad se ne desava da u basu,vozu itd pretresaju nekoga
    u kolima moguce da hoce,mada i tu tesko
    oni pretresaju samo kofere koji su dole,jer njih zanimaju samo velike kolicine,a velike kolicine ne mozes da drzis kod sebe na sedistu
    tako da zajebi mirise i sve,samo lagano u dzep

• Fender Stratocaster

То осушиш и треба јести 20-ак на дан.

Не знам за брескве, знам за кајсије, споменуо сам и то у коментару на преходној страни. Не мора 20, довољно је 7 комада дневно. Битно је да се коштице кајсије осуше једно недељу две и да се онда једу. Тад имају мање цијанида у себи.

• ПАНЋЕРА

brate moras mu objasniti i da ne klone mentalno. jebes ga, ako yapadne u depru tesko da ce se iyvuci. mentalna snaga je verujem pedeset posto izlecenja.
    danas sam bas razmisljao, kad neko lezi u bolnici, dodju mu u posetu i ophode se prema njemu kao prema teskom bolidu, sve fino, folirantski, sa nekim bolesljivim, pazljivim i uplasenim tonom, jebote, pa tom coveku je potreban razogovor koji odstupa od tih krutoaznih brbljanja.

• CapooN

Ja ako ti kako mogu pomoći javi.

• ПАНЋЕРА

ako je njegova egyistencija neautenticna, ako se zamara glupostima i nije produhovljen, morace tome da se okrene, u suportnom ode sve pokurcu. sve je ovo usko povezano. kao i sa postom iznad. potrebno je okruzenje normalno, jebote mislis da bi se izlecio kada bi provodio vreme uz bake iz srednjeg veka i pink. bi kurac, potrebno je manastirka atmosfera, gde odise duhovnost i ono sta +smiruje coveka. takodje, misli - pozitivne

• ПАНЋЕРА

Preterujem, ali je ovo stvarno bitno , ne u tolikkoj kolicini koliko post govori, ali svakako da su jedan od faktora kao korak ka iylecenju. nem pojma.

• Браћа_Шнајдери

И у потпуности се слажем са Панђером, не спомињите му/јој рак... То ти је као да тебе неко подсећа да постоји изузетна шанса да умреш ускоро јер ова држава има лоше здравство и нелегалне лекове за које се поуздано зна да помажу. Понашај се као да рак не постоји, као да је све на свету дојајно. Не кажем да ће умрети, има шансе за излечење, али треба остати позитиван. И мој је савет да не иде на хемотерапије јер већина људи умре од последица радијације, а не од рака (а боли и једно и друго)... На вама је да одлучите

• Браћа_Шнајдери

Ипак иди Фендерову верзију са седам кошчица, нисам ја баш сигуран око дозе

• Sanitarni čvor

pokusaj da dodjes u kontak sa ljudima koji se bore za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe,ti koji organizuju tribine.mozda ce imati opsirnije informacije gde se moze nabaviti i pod kojim uslovima.

• ПАНЋЕРА

ne jebote, mora mu se reci da ga ima, uostalom on to vec zna. ali ne treba to da bude stalna tema razgovora, potrebno je boriti ga i motivisati ga. mada obicno pri takvom susretom sa smrcu covek dobije neku nenormalnu motivacu da nastavi da zivi. da, ponavljam, potreba je atmosfera gde nema napetosti, nervoze, tenzije , neprijatnosti, sve to utice. potrebna je zelja.

• Цар

Баба Ванга је рекла да ће лек против рака имати доста гвожђа, цијанид је једињење гвожђа... То ако ти је нека утеха

шта који курац, цијанид је CN

• Fender Stratocaster

Цијаниди су соли цијанидне киселине, а CN је негативни анјон. Баш једна од најпознатијих соли цијанида је једињење са гвожђен и није отровно.

• S

Boho, ako je zahvatilo krvne sudove i ostale organe, onda postoje jako male šanse da se izleči. Znam lično za mog burazera da je pio neke baš odvratne čajeve, sa benzinom, koji su mu pomagali sve dok se bolest nije vratila, posle je počelo da se širi i nije ništa pomagalo. Pio je takodje i ne sećam se tačno, ali mislim da se radilo o otrovu škorpije sa Kube čini mi se, to ima samo u Albaniji da se kupi, bar je tako bilo pre dve godine. Koliko se sećam i to mu je pomagalo. Jbg probajte sve, ja mogu tek u četvrtak da pokušam da nadjem broj telefona jednog lika iz Bosne, koji pravi te čajeve i dalje za dž, koji su malo je reči odvratni, ali pomažu koliko toliko, pa ti šaljem.

• Kafa

To krkanje kojekakvih buckurisa deluje na simptome a ne na bolest, covek se oseca bolje, pa misli da ozdravljuje. Eventualno pobije celije, ali ne razlikuje rak i zdrave celije. Dakle leci jedan deo a ubija drugi. Kanabis ne leci rak nazalost. Ima naucna studija koja je to pokazala.

Nemam nista protiv alternativne medicine kad doktori ne daju nadu nikakvu vise. Ali u njen uspeh ne verujem i nazalost se smrt samo ublazi ako i to. Ako doktori daju minimum sanse ne uzimaj nista na svoju ruku.

• enemyofthefreeworld

Из нажалост сопственог искуства укратко имам следеће закључке:
    1. Не верујем лекарима и не чекај на њихову реакцију, ако један каже данас да не може да се лечи иди одмах сутра код другог, трећег, четвртог. Али буквално сутра, сваки дан је битан.
    2. Ако кажу да "није за операцију" тутни 500 јура слободно, видећеш значајну промену у ставу и оптимизму
    3. Покушај да што више олакшаш тој особи све муке и сваки дан.

О осталим стварима немам информација.

• Lamarr

Boxore, samo mi potvrdi daj taj tvoj bolesni prijatelj nisi zapravo ti. :'(

• Kafa

S tim se i ja slazem, ali i dalje trazi pomoc lekarima, a ne baba vangama. Cinjenica je da sto je na zajebanijem mestu vise kosta, a ako je veca sansa da se umre, prosecni lekari nece jednostavno da se mlate, pogotovo ako su pluca u pitanju.

Lekari jesu mahom govna, to nije tajna, pare su im najdraze i mnogo ih ima nestrucnih, al ti sto prodaju cajeve za ciscenje raka su milijardu puta veca govna jer manipulisu tudjom nesrecom. Lazu da ce biti bolje. A medicina bar kaze da su sanse minimalne, ma koliko to surovo zvucalo.

Ako osoba umire i nema joj spasa onda alternativna medicina moze da olaksa samo, da boli manje, taj kanabis deluje na bol, ili makar na psihu da misli da zdravi pa da joj se olaksa smrt. Ali ne nadaj se mnogo da ce stvarno ozdraviti. Sranje je ali tako je.

• plok

ajde ne lupaj kafa jebene gluposti...ima naucna studija koja je pokazala da kanabis ubija rak...ima prestrucnih doktora koji isto to kazu..ima covek u hrvatskoj kome je kanabis ubio rak za 4 dana...ako treba okacicu ovde 342563 linkova o svemu tome

• Борко

To krkanje kojekakvih buckurisa deluje na simptome a ne na bolest, covek se oseca bolje, pa misli da ozdravljuje. Eventualno pobije celije, ali ne razlikuje rak i zdrave celije. Dakle leci jedan deo a ubija drugi. Kanabis ne leci rak nazalost. Ima naucna studija koja je to pokazala.

Својевремено сам имао задатак да одрадим план промоције помоћног лековитог средства на тржиште. Дали ми укратко шта је лек, како функционише, циљну групу и то је то. Међутим, онда ухватим и мало истражим сам лек, што није био мој посао. И нађем једну компанију која га пљује и каже да је некористан, чак и опасан, и другу, које је наравно продала лиценцу како га хвали. Шта сад човек да мисли?

Фармацеути су мафија (већи је профит у лековима него у нпр оружју или белом робљу), и убеђен сам да само траже начине да нас цеде, и да им више вредимо болесни него здрави. Многе болести могу да се излече природно. Како, и да ли је и канцер међу њима, не знам. Лекови помажу, али неки су и штетни.
    И не мислим да су лекари најпаметнији на свету и да их треба слепо слушати. Два примера у породици где је урађено уз велико противљење лекара и тако сапшен живот. И са друге стране, 4 пута где су спасили живот.

Много сам се искењао, ал поента је следећа - пробај све. Ништа немаш да изгубиш. И ћера је лепо рекао, вера у боље је битна. Тај неко мора да има вољу да се бори. Без тога је скоро немогућа мисија.

• PuppetMaster

Kafa
    Kanabis ne leci rak nazalost. Ima naucna studija koja je to pokazala.

Dukka
    Evo ja ću da ti kažem iz druge ruke. Pisao sam već o ovome.

Pre tri i po godine, drugar saznao da boluje od bolesti koja se naziva Hočkinov limfom, što je zapravo maligno oboljenje limfocitnog tkiva. Leka nema, samo hemoterapija pomaže, a uz to pije pun kurac lekova i još mora da pazi na ishranu i uslove u prostoriji u kojima boravi. Ne znam koliko ste upoznati, ali te hemoterapije skoro da ubijaju čoveka, što psihički, što fizički.

Elem, odradi on jednu tu terapiju, 2-3 meseca je to trajalo čini mi se. Naravno izgubio je sve dlake po telu, a da ne pominjem da mu je muka bilo skoro mesec dana posle svega toga. Onda je morao kompletnu krv da promeni, gde smo morali da nađemo apsolutno zdrave ljude sa odgovarajućom krvnom grupom da budu donatori. Od 30+, njih 8 je prošlo samo.

Da ne dužim, odradio je sve to, kao sve je bilo u redu, bolest mu se vratila posle par meseci, pa je opet sve ispočetka morao da radi, s tim da je ovog puta u jednom trenutku umro, odnosno bio klinički mrtav, ali su lekari uspeli da ga spasu.
    Došlo je do kraja, izlaza više nije bilo, ili smrt ili nešto radikalno da se uradi.

Platio je, a zatim smo prokrijumčarili iz Holadnije tri bočice kanabisovog ulja, koje je on počeo pre jedno mesec + dana da koristi. Pre nedelju dana je otišao na kompletno snimanje u Čačak, pošto mu je bliži taj grad, a na snimku - ništa. Apsolutno kao da ništa nije ni bilo, samo što se vide ožiljci na plućima valjda od hemoterapija. Njegov glavni doktor u Beogradu nije mogao da veruje kada je video snimke, rekao da sa njima nešto nije u redu i tražio da se ponovo snima u Beogradu. Rezultat isti , na snimcima se ništa nije videlo. A tek je pri kraju pve bočice.

Tako da, iako sam bio malo skeptičan po pitanju delotvornosti ovog leka, sada sam siguran da definitivno može ljudima da pomogne.
    A i kaže da ga do jaja radi kanabis kad ga konzmira :)