Aliexpress... saveti i iskustva
  • Cakana!

Želim da naručim par stvarčica preko aliexpresa pa me zanimaju neke cake kako da izbegnem plaćanje koje uključuje te neke putne troškove, pdv, carinu... i tako to. Pišite i dosadašnja iskustva.

• musssashe

Cara je porucivao neko bilje. Sve kul, kako pise... al ako vidi on, bolje ce.

• PuppetMaster

Carini se roba u vrednosti preko 50e.
    Putni troskovi pisu koliki su, mozes cak i da cekiras free shipment pa tamo trazis to sto ti treba.

• S

Mislim da je najbolje da se osobnom porukom obratiš ovom autoru, znam da je on naručivao neke slike umetničke preko ovog sajta.

http://vukajlija.com/recnik/autori/18872

• Шоми 

наручи мене, ако ми се свидиш даћу ти попуст а можда ти ни не наплатим хехе
    поуу

• Makaronac

Znam da Crna Gora ima besplatnu poštarinu, jer imaju luku. To se Rejbanke od euro naručuju i ništa više pored njih u pošiljci i ladno im donose uz besplatnu poštarinu, sve im jebem srećno.

• Cakana!

Pa jeste njima lako. A čula sam da te carinik u Srbiji cepi koliko mu se ćefne. Bez obzira što na fakturi piše da je roba ispod 50 dol.

• Carl Cox

Ne znam ko je i gde pisao, al naručivao neke klince za bubnjeve, sitne male ko šnalice za kosu, i ovi u upravi carine gledali, nisu znali šta je, i napisali **mikrofončići**.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.