- С
НЕКА ПОБЕДИ ЉОООБАВ
- С
НЕЕЕ :(((
- М♦
Šana je drkala nekome na slavi
- P
ajde lock na ovu temu, debilčine mrtve dosadne
- P
Dajmote prostora pravi temama ljubim vas
- P
jeste li culi nekad ludju rec od dajmote iskreno malo sam popio al sam se setio prave reči
- P
nisam puno cim se secam da si ti dobar autor i volis moje defincje turk
- P
ne lazu nase neprospavane noci ljubavi
- М♦
Pa pošalji mi to jbg
- М♦
Sto se mene tice nema razlike. Ako lik ume pravilno da ga postavi i da mu izgura sav vazduh i da odrzava dugu erekciju da bi ga zategao i ako mu jos pritom ne skine sav lubrikant prstima dok ga postavlja i naravno ako je za sebe uzeo odgovarajuci (jer svakom kurcu odgovara odredjena vrsta kondoma, ne moze svaki da koristi) prijace i meni i njemu osim ako jos nije alergican na lateks, ali postoje kondomi bez lateksa.
E, sad vecina ne ume dobro da ga postavi (postavi ga dobro samo u onoj meri da moze da pruza zastitu, ali ne i da mu bude udobno, ali i partnerki, uglavnog ga svi stavljaju na brzinu i onda mogu samo da pizde kad spada ili kad zulja). Naravno da je super i bez!!! Super je jer nema sta da ti spada i zulja, ali nije sigurno! ja se bez kondoma mogu jebati samo sa stalnim partnerom i koji je zdrav, a sa ostalima KONDOM MOLIM!!!
Ako, treba ja cu lepo da ga postavim i ima da bude ko bog!!! ja znam da mu jebem kevu, istisnem sav vazduh i da odrzavam erekciju i kul smo i on i ja!!!
Morala sam biti prosta, ali oprostite!!!