povodom umoda za valdemara
  • Eru Ilúvatar

prodje jedan strajk, nista nismo postigli
    pokusajmo ovim povodom mirnim putem da umodujemo valdemara, ako bar nema dobrog sadrzaja, da onaj koji je los ne preljeva
    za poboljsanje sajta

• plok

podrzavao bi valdemara,ali mislim da bi banovao mnogo,zato NECU

• z

Može. I Stevan isto.

• Eru Ilúvatar

drzite ovu temu u aktivnima kad gazda udje preko svoje pentium trojke da vidi mozda

• celt

treba potpuno ukinuti moderisanje. i vukajliju.

• Eru Ilúvatar

ne seri sad kad nisi mod

• Id

Brate kako bi izbegli svakojake konflikte najbolje mene da umodujete

• Марко 

најбоље да се угаси сајт

боље то него да овакав постоји

• v

Treba moderatora, ja ne znam ima li ih uopste sad. Stecan svakako, zasluzuje to odavno. Limar nema mudasca za takve stvari. Nema ni Stecan, al je namazan.

• z

Podržite Valdemara. I Stevana.

• celt

ja ovo pricao i dok sam bio moderator, predlagao kajzenu kako da napravi vukajliju bez moderatora da funkcionise, al njega generalno boli kurac za matematiku, verovatnocu i da programira.

• Марко 

боље стецан, валдемар или неће или не може да провали кад се неко зајебава а кад је озбиљан, доказ тема о русима што значи да би бановао превише чак и недауновце

• Марко 

стецан и шоми кајгана би кидали

• z

Ja sam ozbiljan. Ozbiljno mislim da bi Valdemar i Stevan bili dobri modovi. Inteligentni, posvećeni i pre svega dobri ljudi. Na stranu muda, iako nisam primetio da ih nemaju, činjenica je da malko narastu muda kad se dobije mod.

• Deku

Sa mylycom da se podpiše ugovor da moduje!!!

• Eru Ilúvatar

i treba nam banjavanja kad smo govna
    ako umoduju valdemara ja trazim mesec dana ko iz picke
    potpisujem ovde

• izijem flips

dobar predlog za svu trojicu

• Стеван

Откад требају муда за модерисање јеботе

Модерисање је у ствари један од бољих начина да се надомести недостатак тестиса.

Џабе се трудите, иначе, Каизен нема поверења у мене због многобројних банова, ех, што сам лудовао, могло је моје име овде од сад да значи правда...

• z

Još jedan razlog više da te umoduju Stevane. Dakle sve si to prošo, sve znaš, za sta kolika kazna ide, sta je sprdnja šta nije, ne mora ni po dana da utrose na objasnjavanje duznosti i obaveza. I sudićeš posteno i po savesti jer si više puta bijo bezrazložno drakonski kažnjavan.

• Стеван

Е, да, то нисам баш дуго поменуо, хвала за подсећање на тај прогон!!1

Него, паде ми безвезе на памет, модератор немаже да банује другог модератора?

• Марко 

стец, имао сам бар дупло више банова од тебе па ме умодовао нажалост

• Tibor Váci

looool marko odakle ti signal u hladnjachi

• Valdemar

Mošte odmah da me isključite iz priče. Ne što nemam muda, čuj, kao, potrebna muda da bi se moderisao ovakav sajt. Muda su ti potrebna tamo gde rizikuješ da ti ih neko otkine, a ne da te opanjkava okolo, ili da ti ih titra. Nego zato, što kaže Marko, možda sam suviše ozbiljan, al ne bih banovao već suprotno. Bio sam nastavnik, znam da ne znam sa ljudskim bićima na gomili. Drugo, nemam vremena, često sam ovde, ali zavirim na svakih deset minuta po jednom, kad sedim i radim dosadan posao, pa da se razonodim malo. Za neki ozbiljniji rad nisam. I još, mislim da bih ovo mesto učinio dosadnim za dosta ljudi. Jbg, iskreno.

• Бохор

Lol Stec. Nemeže.
    Ja smem da desnu ruku stavim u vatru za Stecana i Šomija brata mojega malinara da su 2 najdobrija kandidata za moderatora.

• z

Nečijih 10 minuta su produktivniji nego nečiji ceo dan. Probaj Valdemar, pa ako ne ide možeš uvek da ne radiš nista ko i ovih 5, 6 sadašnjih modova. Mada mislim da nisi taj lik, ako se prihvatiš uradićeš kako treba dok budeš radio.

• Cara™

vishe valdemara staevice i vishe banjavanja.

• Eru Ilúvatar

pa bio bi onda muska trilijan valdemare, sta fali.

ne trazi sad niko da budes urrad ali valjalo bi neko da ulazi

• Cara™

trteba valdemar + josh 5 likova minimum.

Zajebi ovu varijantu gde se sve završava ne jebanju mame. Meni se ne sviđa vređanje. Totalno je out. Najlaksha varijanta je isposovati. Treba biti mudar i protivnika dovesti na staklene nogice koje lako pucaju. To je nekadashnja lepota vukajlije

• Eru Ilúvatar

i treba da se zaustavi jebeni spem
    mod za forum obavezno

• Cara™

nije spem problem, problem je nesnosno preglupi spem.
    Fora je da kada i neko spemuje odradi to namerno da popushi ban, a ne sad videla zhaba da se konj potkiva

• Марко 

имам још сат одмора тиборе а онда ће ми јебати мајку не знам како ћу доћи кући

• plok

duvaj ga...imas sate odmora + nosis prazne gajbe+junecu platu a ovde pises ko da radis najtezi posao ikada

• Eru Ilúvatar

hladnjaca je nelol brt nemoj.

• z

Caro, ovih 5 što predlazeš, okej dva su Valdemar i Stevan, treći si ti, ko su 4 i 5?

Ajde ljudi jednom da izguramo nesto. Osim odbana, to ste izgurali fino i ljucki.

• Марко 

да је лако не бих кукао веруј ми, ти мислиш ако су празне да је то лагано иако радимо ја и нејаки брат све, доносимо, убацујемо, пакујемо, јурцамо тамовамо и вечерас ме усрало да имам мало дужу паузу али свеједно после морамо две иљаде оних гајби у које иде 12 кила да пакујемо што значи остајемо бар до 3

реално најгоре је било прво вече када смо имали много више да радимо него данас и нико нам није објаснио како се пакује па смо морали један камион са скоро 3 иљаде гајби да празнимо и пакујемо опет

само се надам да ће наћи бар још једног, много би значило кад би један само стајао на камиону и слагао, овако морам да се цимам превише

• Valdemar

Mislim da za moda treba postaviti nekoga sa autoritetom i instinktom vođe. Koji neće morati da dokazuje sebe i uvodi red banovanjem, već samim svojim prisustvom ii nastupom. A i da bude ličnost koja se lako snađe u svakom društvu. Predlažem da se vrati Kurd.

• Марко 

и газда ми кења ако није тачан број гајби, фазон ако ставим 2501 или 2499 јебаће ме ко мајмуна

• Cara™

Ja nisam trechi. Zato shto, iako zhelim da budem mod nekim delom svog internet bicha, to je iskljuchivo zato shto bih zheleo da pravim nesnosne svinjarije. A bojims e de bi mi to uzelo pregrsht vremena i okupacije tako da bih pristao kad bih bash morao. Bash da me kajzen moli pa da mu kazhem ajde mozhe i ta varijanta.

Predlazhem teebora. Mozhe kosmo. Mozhe opet mussache. Ima bre tih normalnih likova. Nikog od sektasha ne treba umodovavati, nikog ko je slizan sa bilo kojom skupinom. Iskljuchivo individualci. Neka masa koja puno pishe. Direktor bi mogao da bude ok mod. Chak i ti.

• Cara™

Dushan !@@! pod obavezno.

• z

Markić, biće čovek od tebe. A jesi isplanirao šta ćeš kupiti kome?

Nego tema je Valdemar, Stevan i Cara za moda.

• Cara™

Predlazhem teebora. Mozhe kosmo. Mozhe opet mussache. Ima bre tih normalnih likova. Nikog od sektasha ne treba umodovavati, nikog ko je slizan sa bilo kojom skupinom. Iskljuchivo individualci. Neka masa koja puno pishe. Direktor bi mogao da bude ok mod. Chak i ti.

• plok

http://vukajlija.com/forum/teme/67254-povodom-umoda-za-valdemara?strana=2#post_3245961

ovaj post je toliko dobar sve do dela ,,predlazem da bude kurd,, O.O...jel ovo ironija?nadam se da jeste haahahh...kurd je bio opsta suprotnost ovog teksta sto si napisao

• Cara™

Mislim da su prethodni moderatori u poslednjoj sechi ispali jako glupi jer su dopustili da im autoritet narushi random podivljala masa.

• Pajo Dačak

Ja bi volio da mogu biti mod na samo jedan dan, da nas sve trajnujem banom!

• Eru Ilúvatar

valdemare vidis da se niko ne protivi, imas podrsku plebsa
    kosmo bi bila odlican zenski mod da zameni nacunacu
    i da se zatvori tema moram nekome da se izjadam dok se neko ne umoduje, sajt je jad sam po sebi

• z

Dakle :

Valdemar, Stevan, Tibor, Kosmo otisla , Direktor, Dušan, muša nema odavno.

Neće ovo ići. Ili možda oće. Kenjaš i ti Caro, mogo bi malo da se iscimaš, bar bi sadrzaj bio kvalitetniji, neki poster neka reakcija das odabere.

• Бохор

Mislim da za moda treba postaviti nekoga sa autoritetom i instinktom vođe. Koji neće morati da dokazuje sebe i uvodi red banovanjem, već samim svojim prisustvom ii nastupom. A i da bude ličnost koja se lako snađe u svakom društvu.

Hvala na ponudi brate ali sam već jednom odbio modovanje.
    Mogao bi Count Zero da bude mod.

• Eru Ilúvatar

sta je sa glavnim uvek ga mesam sa direktorom tj mesao

• Tuccini

Brate, čekam tri strane da neko pomene Count Zero za moda ili makar "Možda CZ, ali ipak ne, jebeni kursadžija i komentator" i da kažem ponosno "Ma neću ja bre" i sjebete mi koncepciju. FAQ