DA LI SAM NEPRAVEDNO BANOVAN?
  • w

RASNI OVDE

RAZLOG BANA:
    Упозорен више пута да ће бити банован ако настави са увредама на расној, верској основи. Банован због коментара "нож жица сребреница" на теми "резолуција о сребреници". Колико год да је ово српски сајт, не бих баш рекао да је србски сајт. Такви коментари сувишни. Одмори десет дана а ако се понови такав испад иде дужи бан. Претерујеш га и плус ниси занимљив. Едит: Буде ли ми стигла поново пвт порука са увредама претњама сексуалним понудама питањима зашто бан и остало бан се продужује 10 % за сваку увреду

Banovan sam zbog uvreda prema muslimanima? Pa danas su pokušali da ubiju Vučića samo zato što je Srbin( a on debil nije trebao ni da ide). I šta ja sad ja da ispaštam zbog mudžosa.

FEJSE NEMOJ DA MISLIŠ DA TE MUDŽOSI NE MRZE AKO BANUJEŠ SRBE! TAKO IM SE I VUČIĆ IZVINJAVAO I IŠAO DA SE IZVINI A UMALO GA NE UBIŠE!

• v

Mali ne jedi govna nego mrdni dupe iz svog sela, upoznaj malo druge ljude pa ces videti koliko si lose odgojen i vaspitan. Sta ti koji moj djoku znas o nozevima i zicama?

E jesu ova danasnja deca retardirana nek se gone u picku materinu. I uostalom, koga zaboli uvo za tebe i tvoj nalog, odjebi vise i ne kvari sajt.

• w

Jel ti ovo neko poslao u PVT pa si prekopirao ovde?

• celtic

Jesi nepravedno banovan.

• Фејзбукманијак

Јао дечко, засхто то радисх децхко

• Фејзбукманијак

Ако су стварно покушали да убију Вучића онда ћу да те одбанујем

• Фејзбукманијак

брте камен у глоову, па није то да се убије, то је да се опомене. Ништа од одбана

• Dub

David roknuo Golijata kamenom. Ubjo na mjestu.

• komad1974

Zar nije Vučić na pressici poslije izjavio da su ga to napali navijači nekog srpskog nogometnog kluba?

• Dub

Ne vjerujem.
    Vjerojatno fudbalskog.

• director©

da, velikosrpskog Novog Pazara

• Марко 

атеншн хор

• w

Kako ništa od odbana?

• dusan1001

PODRSHKA ZA RASNOG

• Фејзбукманијак

Каже се "ПРАВДА ЗА РАСНИЈА"

• w

Ajde odbanuj me. Isto ti je jesam banovan ili nisam.

• kizo

Daj neki trajni ban. Poput bombe u u šupak.

• Фејзбукманијак

немам опцију багује ми рачунар

• w

Ajde ne zezaj dosta je 3 dana, srpski.

• Eru Ilúvatar

aj stvarno zajebi s kukanjem svaki put kad te neko banuje, treba ti produziti duplo svaki put kad se zalis

• w

Od nove godine nisam napravio ni jedan prekrsaj a u banu sam bio3 meseca od 7.

• Mlada Partizanka

Kako zajk kaze?
    Zasto si dozvolio da budes banovan? Ponasanje mora biti na nivou!

• Бохор

Jebo te Bog retardiranog da l ćeš da se opametiš kadgod

• kizo

Čekaj. Stani. Zar tebe ban uopšte ometa u sprovođenju sranja?

• w

Pa ometa me jer mi je neudobno na ovom nalogu. Nemam boju na četu i imam reklame. I ne mogu da pravim postere o Vučiću.

• dusan1001

RASNIJEV BAN JE REŽIRAN IZ LONDONA I SARAJEVA!!!!

• Milos-88

wowbgd
    Kako ništa od odbana?

Ovo me podseti na ono "kako to ručak nije bitan"

• plok

hahahah i mene

• Марко 

плачипичка

• w

Jbg debeli ne radimo svi u hladnjači pa da nemamo vremena za sajt.

• ps

Mrs bre mejmune u picku lepu materinu jebo te ko ti kupio tastaturu

Slobo banuj mu i dupli sta se pravis mutav i ti koji kurac

• z

Slobo Srbine
    Srebrenica uz tebe

• w

Jbt kako ovaj pseto ne provali da više nikome nije zanimljiv?

• Бохор

Rasnee pregoniša ga lepi. Svaka druga tema tvoja jbg
    Doveo si do toga da samo na temi Srebrenica diskutujemo normalno. Zapitaj se malo

• Deku

Realno rasni mračiš glupošću ne daš mi da na miru gledam dupeta aranđelovačkih fuxy

• Deku

Potresa me nemir kad nezadovoljan si

• Фејзбукманијак

Мали деки немој немиран бити, раснија ће одбан за пар дана Б И Т И

• ps

Ja sam nezanimljiv ali zato je malo debilno derle kojem se svidela uloga atensn hora zanimljivo

• w

Ovo mi je prva tema posle 4 dana. Šta pričate da su sve moje.

Realno je dosadno na sajtu a sad još ne mogu da pravim postere.

• Бохор

Alo noobe ja sam za sve vreme ovde otvorio 3 teme fazon. Nezanimljiv sam i to je to. Skontaj i ti i rešeno

• w

Mrš u kafanu

• ps

Inace kad pravis postere onda je veselje. Kad budes skapirao da si nebitna stvar i hrpa slova koja formiraju govno snorices se malo ali nama ce biti lakse dosta

• Аутобус

ај одјеби више ретарду слинави, колико су те људи пута овде трпали ја не бих више ни долазио на сајт, а ти још тражиш одбан неки. сморио слона а камоли међеда

• w

LOOOOOL gledaj autobusa što je kivan, jiś od neki dan kad sam mu uterao.

Za razliku od vas koji samo parazitirate ovde, ja pravim 11 postera dnevno, kad vidim koji su glupi, obrisem ih i ostavim samo najbolje.

JA POSTERIŠEM

• ps

Te postere bi mogao i direktor sam da objavi a ne da ih salje tebi da ih ti objavljujes a taman da si najbolji posrerdzija ikada to ne menja cinjenicu da smo svi mi po 0,0001% gluplji svakim tvojim postom. Da ne pominjem cinjenicu da koga bre boli kurac za postere budjave

• w

Meni je direktor poslao samo desetak postera i svi su odabrani, ostale ja pravim tako da iskuliraj.

• dusan1001

LOOOL RASNEE JEL TI JE KEVA PISALA PISMENE U OSNOVNOJ LOOOL