- w
RASNI OVDE
RAZLOG BANA:
Упозорен више пута да ће бити банован ако настави са увредама на расној, верској основи. Банован због коментара "нож жица сребреница" на теми "резолуција о сребреници". Колико год да је ово српски сајт, не бих баш рекао да је србски сајт. Такви коментари сувишни. Одмори десет дана а ако се понови такав испад иде дужи бан. Претерујеш га и плус ниси занимљив. Едит: Буде ли ми стигла поново пвт порука са увредама претњама сексуалним понудама питањима зашто бан и остало бан се продужује 10 % за сваку увредуBanovan sam zbog uvreda prema muslimanima? Pa danas su pokušali da ubiju Vučića samo zato što je Srbin( a on debil nije trebao ni da ide). I šta ja sad ja da ispaštam zbog mudžosa.
FEJSE NEMOJ DA MISLIŠ DA TE MUDŽOSI NE MRZE AKO BANUJEŠ SRBE! TAKO IM SE I VUČIĆ IZVINJAVAO I IŠAO DA SE IZVINI A UMALO GA NE UBIŠE!
- v
Mali ne jedi govna nego mrdni dupe iz svog sela, upoznaj malo druge ljude pa ces videti koliko si lose odgojen i vaspitan. Sta ti koji moj djoku znas o nozevima i zicama?
E jesu ova danasnja deca retardirana nek se gone u picku materinu. I uostalom, koga zaboli uvo za tebe i tvoj nalog, odjebi vise i ne kvari sajt.
- w
Jel ti ovo neko poslao u PVT pa si prekopirao ovde?

http://www.kurir.rs
Za fejza- w
Kako ništa od odbana?
- w
Ajde odbanuj me. Isto ti je jesam banovan ili nisam.
- w
Ajde ne zezaj dosta je 3 dana, srpski.
- w
Od nove godine nisam napravio ni jedan prekrsaj a u banu sam bio3 meseca od 7.
- w
Pa ometa me jer mi je neudobno na ovom nalogu. Nemam boju na četu i imam reklame. I ne mogu da pravim postere o Vučiću.
- w
Jbg debeli ne radimo svi u hladnjači pa da nemamo vremena za sajt.
- z
Slobo Srbine
Srebrenica uz tebe - w
Jbt kako ovaj pseto ne provali da više nikome nije zanimljiv?
- w
Ovo mi je prva tema posle 4 dana. Šta pričate da su sve moje.
Realno je dosadno na sajtu a sad još ne mogu da pravim postere.
- w
Mrš u kafanu
- w
LOOOOOL gledaj autobusa što je kivan, jiś od neki dan kad sam mu uterao.
Za razliku od vas koji samo parazitirate ovde, ja pravim 11 postera dnevno, kad vidim koji su glupi, obrisem ih i ostavim samo najbolje.
JA POSTERIŠEM
- w
Meni je direktor poslao samo desetak postera i svi su odabrani, ostale ja pravim tako da iskuliraj.