Radoš Bajić - idi odakle si doshao
  • Vo iz kupusa

Glavni krivac seljacizacije Srbije. Kad mu je tako idilichno po tim njegovim selendrama, shto ne ode da zhivi tamo? Nego mi truje ovde omladinu. Jesu li ono vrednosti koje treba da se propagiraju i to u udarnom terminu nacionalne televizije?

OcHISTIMO BEOGRAD!!!

RADOSHE BAJIcU, NAPOLJE IZ PRESTONIcE I PRODAJ SVOJU PRIcHU TAMO NEKOM U MEDVEDJU, A NAS KULTURNE LJUDE OSTAVI NA MIRU!!!

• Banini

Sta imas protiv nas sa Morave?

• Vo iz kupusa

Nemam nishta dok ste na moravi.
    I dok nalazite za shodno da ochistite one gumene opanke pune blata kad ulazite u civilizaiju

• Banini

Jel mozes da budes malo kulturniji?

• Vo iz kupusa

hahahhahahahaaha
    ti se zayeahbavash vidim.
    ili si stvarno sa morave

• º

Odlična tema brt, može lock.

• Vo iz kupusa

mozhemo da skupljamo potpise za proterivanje one seljachine iz beograda. A kako vidim i deca su mu ovde!

Ko je ZA, da ga upishem na prvi post

• Banini

Ne. Kao sto vidis kulturna sam, pismena i dokazano doprinosim zajednici.
    Sta si ti uradio danas sem sto si upravo uvredio ljude, seljake i paore, od kojih ti npr.mama kupuje na pijaci da ti spremi papaju sa sosom od muskatnog orascica, noblesu jedan?

• Vo iz kupusa

Dete, siguran sam da nisi razumela nishta.
    Nemam ja nishta protiv tih ljudi koji dodju na Zeleni Venac da prodaju sir, pa se onda vrate u selendru iz koje su doshli. Smeta mi kad mi se neko od njih doseli vrata pored, a ima manire kao Radosh Bajic i stalno kuka kako je kod njega u rodnom kraju lepo, kako su svi ludi, a mi smo rodjeni beogradjani dosadni.

E, pa izvolte nazad u Medvedju kad je vec tako.

• Синиша Вуцо

Zajebava se vo. On je seljacina kakav beogradjanin. Njegovi su iz mojkovca

• º

Ahahaahahahaha

lolololololololololol

ne

• Sale d snajperist

Koji tacno sa morave?

• Vo iz kupusa

Roki, pushi kurastavatz. Shta ti radish u BG? Idi u Jagodinu!

• Banini

Bebo,idi malo do Knina i urlaj tamo uz Tompsona kad ti smeta sopstveni narod.
    Jedu mi govna od izraza Rodjeni Beogradjani. Koliko govana od ljudi upoznah u Bg-u koji su te sorte, isto toliko i divnih predivnih ljudi, za jednog sam se i udala.
    I bravo za tebe sto ne poznajes sta je nostalgija, kolko god da je selo, kolko god da je poluprazno i kolko god da volis Beograd kao ja. Kucni prag je najmiliji, gde god da si i kolko god da ti je bolje negde drugde.

• º

Batine koje sam dobio u kupusu me nisu ubile, a kao što narod kaže - što te ne ubije, to te ojača. Zato sam ovde jak kao bik i luđi nego ikad. Imate sve razloge da me se plašite.

KASNI EDIT: MUUUUUUUUUUUUUUUU

• Banini

Okle njiva s kupusom u sred Beograda, okle?

• Eru Ilúvatar

banini moj si beograd našla opancima da blatiš
    mrš

• Vo iz kupusa

Shto ti svog dragog muzha nisi pozvala u svoje selo kad je tamo najlepshe nego ste ovde?

• Banini

Jer su se govanca mala ko ti i ovaj Era nakotila pa da vadimo prosek. Eto samo zato.

• Марко 

како се тако лако примате

• Марко 

јел вас није срамота

• Banini

Dragojlo:* kud ces ovde s' tim avatarom, vidis da malom smeta Rados Bajic Bajo i njegov opus?
    U pravu si, sramota me.
    Odoh da setam kera po Savskom keju, Vole pronacices me po tragu kaljavih opanaka. Cekam te.

• Tuccini

BANINI KUNDAČI DRŠKOM OD USISIVAČA, KER POVREĐEN (FOTO)

• Vo iz kupusa

tebi je mesto kraj tvojih ovaca. Ima ko ce kerove da sheta!

• С

О Ч И С Т И М О В О Ж Д О В А Ц

• º

AZILANTI MURŠ U NJEMAČKE

• Valdemar

Da je Radoš Bajić glavni kvaritelj omladine u "urbanom" Beogradu, to bi bio mali problem. Nego po splavovima arlauče Ceca i po televizijama oči izbijaju guzice i sise, i oni rijalitiji, ali naravno, uvek je došljak kriv. Druga stvar je što, da nema došljaka, koji donose sa sobom svoj rodni kraj, Beograd ne bi bio ono što bi bio. Bogatstvo kulture je dobra stvar, ne loša. I nekakva ruralna grubost u drugoj generaciji pretopi se u civilizovanost, bogatstvo ostaje. I genetsko. Tako to ide.
    Doduše, Radoš mi nije simpatična pojava, ali nije sve crno-belo.

• Banini

Pazicu da ne zgazim na neko gowance majo kao sto si ti usput.

• С

БАНИНИ ЈЕ ЖЕНСКО ЛОЛ

• º

Uskliknimo s ljubavlju
    Svetitelju Savi
    Srpske crkve i skole -
    Svetiteljskoj glavi.
    Tamo venci, tamo slava,
    Gde nas srpski pastir Sava.
    Pojte mu Srbi,
    Pesmu i utrojte!

Blagodarna Srbijo,
    Puna si ljubavi
    Prema svome pastiru
    Svetitelju Savi.
    Celo Srpstvo slavi slavu
    Svoga oca Svetog Savu
    Pojte mu Srbi,
    Pesmu i utrojte!

S neba salje blagoslov
    Sveti otac Sava.
    Sa svih strana svi Srbi
    S mora i Dunava,
    Nebu glave podignite
    Savu tamo ugledajte:
    Savu srpsku slavu,
    Pred prestolom Tvorca!

Da se srpska sva srca
    S tobom ujedine,
    Sunce mira, ljubavi
    Da nam svima sine;
    Da zivimo svi u slozi,
    Sveti Savo ti pomozi,
    Pocuj glas svog roda
    Srpskoga naroda!

Zdravo Sreme, Banate
    I Srbijo Stara
    Ravanice cuvaj nam
    Telo Knez Lazara;
    Crna Goro, sestro mila,
    Zdravo i ti s nama bila,
    Da slavimo slavu
    Svetog Oca Savu.

Milesevo slavi se
    Telom Svetog Save
    Koga slave svi Srbi
    S obe strane Save;
    Sinan-pasa vatru pali
    Telo Svetog Save spali,
    Al' ne spali slave,
    Niti spomen Save.

Pet vekova Srbin je
    u ropstvu camio,
    Svetitelja Save
    Ime je slavio.
    Sveti Sava Srbe voli
    I za njih se Bogu moli.
    Pojte mu Srbi,
    Pesmu i utrojte!

• Valdemar

И шта је са оним Арапима и Пакистанцима? Јесте прошли поред Железничке и Штајге скоро?

• Срета-Штета

Таман сам мислио да је подржим против Вола, кад оно рече да је удата. Мрш

• º

Još su tu, btnj ovi ispred železničke su mahom Sirijci.

• Valdemar

Да им се да пушка у руке и натраг у Сирију, шта треба, ја да идем у Сирију да се борим против Исламске државе уместо њих?

• Banini

Sto me bre mrscete ljudi? :)
    Valdemare, hvala sto si napisao nesto sto bih eventalno i ja da ne slusam koitus starijih komsija vec sat, da nisam s posla dosla u 8 i da mi se opanci nisu zapekli za stopala. Respect.

• º

Ne moraju da se vraćaju, ali ako su, kako sami kažu pošli na zapad tj. u Austriju, Nemačku, Francusku itd itd, ne moraju mi ispred kuće bitisati celo leto, ako ne i duže, nego naši debili ih puštaju još ih bukvalno podsvesno mole da ostanu ovde.

• Valdemar

da mi se opanci nisu zapekli za stopala

Napuniš lavor s osrednje toplu vodu, do članci. U vodu sipaš tri kapi esencijalno ulje od nanu, kap esencijalno ulje od ekaliptus i kap esencijalno ulje od limun. Odvaja opanci s noge dok si reko motika :)

• Eru Ilúvatar

aj vrati se u žitorađu da muzeš krave, ljanko

• _

ova seljanija ko da je i zemlju na opancima donela pa se ponašaju ko da su svoji na svome

• Valdemar

Vas koji tako šalju ljude u njihov zavičaj da muzu krave / čuvaju ovce / hrane kokoške ja bih oterao u tamo neke močvare u Poljskoj ili Ukrajini, odakle su vam preci i dopuzali, pa dišite na slamčicu iz one vodurače kad vas pognaju Germani.

• Eru Ilúvatar

jebeni plebs dolazi u moj grad da živi kao podstanar i zagađuje

• º

Ahahahaha imam ja takve, došli u Beograd da mi veličaju Crnu Goru, jer im za po kurca ne valja tamo, ovde im je super, ali ovde će da veličaju Crnu Goru, sikter more nazad, ako ti je već toliko draga tvoja država, isto mislim i za ove što dolaze iz drugih gradove, ako će da poštuju ovdašnja pravila dobro su došli, ali ako oće ovde da šire svoj uticaj malo su se zajebali.

• _

da se uvede obavezno struganje opanaka Valdemaru i njemu sličnih

• Eru Ilúvatar

još kad izađu u grad sa svojim seljačkim facama i znojavim pazusima pitam se u šta se ovaj grad pretvorio

• Valdemar

da se uvede obavezno struganje opanaka Valdemaru i njemu sličnih

Možeš da mi ostružeš samo govance građanskog psetanceta sa martinke.

ako će da poštuju ovdašnja pravila dobro su došli, ali ako oće ovde da šire svoj uticaj malo su se zajebali.

Šta, moj grad, moja pravila? Draže mi je da mislim kako si mlad.

• º

Ja vala ima da pričam ijekavski (crnogorski jezik?) ođe kolko' mi se sviđa, nikad neću progovoriti ekavicu(srpski jezik) napred Crna Goro, nemoj mi vrijeđati Crnu Goru mrčo, CRNA GORA NIJE SRBIJA....

Sve to izgovoreno u sred BG-a od strane osobe koja živi, radi i studira u istom, pa lol.

• Valdemar

Sve to izgovoreno u sred BG-a od strane osobe koja živi, radi i studira u istom, pa lol.

Klasična greška. Nađeš primer nekog doseljenika debila, pa ti on zapadne za oko, jer je, naravno, debil, oni su glasni, a druge i ne primećuješ, jer gledaju ljudi svoja posla. I onda sve proglasiš debilima. Zamisli, postoje stereotipi i o Beograđanima u ostatku Srbije. Zasnovani na par idiota iz Beograda koji se šire svojim beogradstvom i kuloćom.

• º

Gledam ja i druge, samo sam rekao da mene takvi nerviraju.

• _

malo je drugih